Artık bu bilgisayar kullanılmaz bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

jasonoleragg

Doçent
Reaksiyon puanı
176
benim 14 yıllık bir pcm var ailemin durumu da iyi derslerim de iyi günde kay sayfa test çözüyorum ama ısrarla almıyorlar onlara göre bilgisayar sadece ders falan için bozulursa alırız kafasındalar bozayım mı sizce?
sistem: pentium e5700
2 gb ram
ekran kartı 256 mb

Hollywoo

Profesör
Reaksiyon puanı
1,462
benim 14 yıllık bir pcm var ailemin durumu da iyi derslerim de iyi günde kay sayfa test çözüyorum ama ısrarla almıyorlar onlara göre bilgisayar sadece ders falan için bozulursa alırız kafasındalar bozayım mı sizce?
sistem: pentium e5700
2 gb ram
ekran kartı 256 mb
Bozup bozmamak size kalmış ama ısrarla bozacağım dersen taktik önerebiliriz :D

jasonoleragg

Doçent
Reaksiyon puanı
176
Ailene bozuldu de ama bozma
Yeni PC aldigindada onu sat sana harçlık olur
babam anlar pcden birazcık bi açar pcyi bozuldumu diye bakar nasıl bozulmuş diye bakar tamirciye verir yeni pc alacaklar gibi de durmuyor

Realhas the Great

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
7,986
Güzel bir overclock çek anakart yanar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence işe yarar

jasonoleragg

Doçent
Reaksiyon puanı
176
ekran kartım 256 mb bir ekran kartı ve ailemin durumu iyi ama şu kafadalar bilgisayar bozulursa alırız derse gir yeter kafasındalar derslerim iyi yani çalışıyorum baya biliyorlar da ama almıyolar yeni pc falan bozulursa alırlar onboarda takarlarsa kötü olur ama bilgisayarcıya yeni ekran kartı takalım desem olur babam karışmaz lazım dersem öneri verin belli etmeden nasıl yakarım

Hollywoo

Profesör
Reaksiyon puanı
1,462
ekran kartım 256 mb bir ekran kartı ve ailemin durumu iyi ama şu kafadalar bilgisayar bozulursa alırız derse gir yeter kafasındalar derslerim iyi yani çalışıyorum baya biliyorlar da ama almıyolar yeni pc falan bozulursa alırlar onboarda takarlarsa kötü olur ama bilgisayarcıya yeni ekran kartı takalım desem olur babam karışmaz lazım dersem öneri verin belli etmeden nasıl yakarım
Ekran kartını yakarsan ekran kartını çıkartırlar öyle de pc kullanabilirsin zooma falan girersin.

**İçerik düzenlendi. /atkaksoy501**

Son düzenleyen moderatör:

jasonoleragg

Doçent
Reaksiyon puanı
176
işlemciyi 3 ghzden 3.6 ghzye frekans arttırmıştım ve işlemci fanını çıkarıp zula oynadım kaç saat inatla çalıştı hiçbişey olmadı 100 derecelere falan geldi fanını durdurmuştum aslında çıkarmamıştım da

ne bilim olum ben

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
57
Ekran kartı yakmak için
: GTA 5 GTA 4 CS:GO Forza Horizon 4 Blue Stacks 5'den Brawl Stars Minecraft Pubg Mobile açman bide CyberPunk 2077 açma yeterlidir, Bu arada yakacağınıza GTA San Andreas oynayabilirsiniz.

WindStone

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,673
eğer bir parçayı yakmayı denerseniz -ki bu çok zor- diğer bileşenleri yakma sorunu olabilir eğer parçaları tutmak istiyorsanız çok kötü bir seçenek.

walledia

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,930
Şakayı boşverelim, böyle şeyler yapmayın. Olayı ailenize anlatmayı deneyin, parçaya yazık.

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,464
Herkes neden yakmasına yardım ediyor ki? Ben böyle saçma bir şey görmedim. Sanki iyi bir şey yapıyorlarmış gibi. Allah korusun başka bir şeylerde olursa. Yani olmasın ama bunun gibi önceden anakartımı nasıl yakarım diye konu açılmıştı, ben yine ona yapmayın falan demiştim.
@Servous, Sonunda mantıklı düşünen çıktı.

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,464
@Servous, Evet bende biliyorum. ? Zaten bende o yüzden konu sahibine ve de yakması için yardım edenlere diyorum.
Para kolay kazanılmıyor. Her şeyi oyun zannediyorlar galiba. Olduğu şeyle idare etsin. İleride bilgisayar kendi kendine bozulursa alırlar herhalde. Böyle yakmak ve bozmak gibi tehlikeli şeylere gerek yok. Durumu kötü olup da, doğru düzgün bir şeyler alamayanlar da var.

Mert Şefik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,580
Yakma. **İçerik düzenlendi. /atkaksoy501**

canberks

Asistan
Reaksiyon puanı
59
Bilgisayarın tamamını ya da bir parçasını sanki kendiliğinden yanmış gibi göstermenin bir yolu yok bilgisayar zaten tehlikeli seviyede ısındığında kendini kapatacaktır.

canberks

Asistan
Reaksiyon puanı
59
böyle işlerle uğraşmayın bence. zaten aileniz eğer "derse girsin yeter" "bozulursa alırız" gibi düşüncelere sahipse bozulduktan sonra da sana iyi ekran kartlı bir bilgisayar almayacaktır yine idareten bir şey alacaklardır

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,464
Yine yardım edenler var. Ailesiyle olan soruna biz karışmamalıyız bence. Sonuçta ailesi ile bir sorun bu.
Birde troll falan herhalde. Önceden açtığı konuya bakın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...