Son Kez Yazıyorum Kendinize Çok İyi Bakın Elveda Sdn !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Utku92
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Utku92

Dekan
Reaksiyon puanı
3,822
Arkadaşlar yorumlarım sık sık adminler tarafından silindiği için hesabıma kalıcı olarak ban atılmasını istiyorum. Bu tarz engellemeleri doğru bulmuyorum ki sebep konu ile ilgisiz olmasıymış. Lakin başka arkadaşlarda herhangi bir silinme olmuyor. Bu zamana kadar her bir cümleme kelimeye dikkat ettim. İnce eledim sık dokudum. Hatam olduysa affola! Tabi çok geç artık. Bu foruma gelme nedenim, tercih sebebim de özgür bir forum olmasıydı. Bazı arkadaşlıklarım da oldu. Kimi zaman adminler de her konuda yardımcı oldular. Amacım prim kasmak değildi veya rütbe yükseltmek de değildi. Eğlenmekti yardımcı olabilmekti. Sanalda da olsa arkadaşlıktı. Şimdi her arkadaşı etiketleyemem. Diyeceklerim bu kadar. Kendinize çok iyi bakın. Kendinizi geliştirin. Hakkınızı da helal edin !

¹ ChamPoinT ¹

Profesör
Reaksiyon puanı
595
Arkadaşlar yorumlarım sık sık adminler tarafından silindiği için hesabıma kalıcı olarak ban atılmasını istiyorum. Bu tarz engellemeleri doğru bulmuyorum ki sebep konu ile ilgisiz olmasıymış. Lakin başka arkadaşlarda herhangi bir silinme olmuyor. Bu zamana kadar her bir cümleme kelimeye dikkat ettim. İnce eledim sık dokudum. Hatam olduysa affola! Tabi çok geç artık. Bu foruma gelme nedenim, tercih sebebim de özgür bir forum olmasıydı. Bazı arkadaşlıklarım da oldu. Kimi zaman adminler de her konuda yardımcı oldular. Amacım prim kasmak değildi veya rütbe yükseltmek de değildi. Eğlenmekti yardımcı olabilmekti. Sanalda da olsa arkadaşlıktı. Şimdi her arkadaşı etiketleyemem. Diyeceklerim bu kadar. Kendinize çok iyi bakın. Kendinizi geliştirin. Hakkınızı da helal edin !
Kendine İyi Bak ?

MrtAltg

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
12,109
Sık sık mesajları siliniyormuş iftira atması kolay hadi eyvallah yalanınla birlikte bye bye

Screenshot_1.png

Screenshot_2.png

Screenshot_3.png
Screenshot_4.png
Screenshot_5.png

Utku92

Dekan
Reaksiyon puanı
3,822

Utku92

Dekan
Reaksiyon puanı
3,822
3kez mesajın silindi ve sık sık mesajların siliniyor öylemi ? Diyecek söz bulamadım.
Biraz moral bozucu bir durum. Konuşma hakkınızın engellenmesi gibi. Kural da ihlal etmedim. Fazla söylenecek bir şey yok. Herkese teşekkür ediyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun. Kimse de canını sıkmasın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hollywoo

Profesör
Reaksiyon puanı
1,462
Açıkcası 1-2 gün öncesinde benimde yorumlarımı çok sildiler.Bazen gereksiz yere silebiliyorlar.

MrtAltg

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
12,109
Kusura bakmayın ama silinen mesajlarınızdan birisi biraz argoya kaçıyor diğeri sağolsun arkadaşımızn 2009 yılından bir konuyu hortlatmasına yanıt vermişsiniz o mesajlarınız silinmiş. Gereksiz bir silinme veya sık sık silinme söz konusu değil.

Açıkcası 1-2 gün öncesinde benimde yorumlarımı çok sildiler.Bazen gereksiz yere silebiliyorlar.
sizinki ise yanlış bilgilendirme silinme sebebi bildirim gelmiş olması lazım. Doğru bilgi verirseniz silinmez.

Utku92

Dekan
Reaksiyon puanı
3,822
Kusura bakmayın ama silinen mesajlarınızdan birisi biraz argoya kaçıyor diğeri sağolsun arkadaşımızn 2009 yılından bir konuyu hortlatmasına yanıt vermişsiniz o mesajlarınız silinmiş. Gereksiz bir silinme veya sık sık silinme söz konusu değil.

sizinki ise yanlış bilgilendirme silinme sebebi bildirim gelmiş olması lazım. Doğru bilgi verirseniz silinmez.
Benden bahsediyorsanız sadece şu cümleyi kullandım. Japona harakiri yaptırın sonrası kolay dedim. Bu kelime de argo değil zaten.

MrtAltg

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
12,109
Benden bahsediyorsanız sadece şu cümleyi kullandım. Japona harakiri yaptırın sonrası kolay dedim. Bu kelime de argo değil zaten.
o zaman şöyle yapalım üyelerimiz karar versin
Laptopuma japon sıçradı ne yapabilirim konumuz bu arkadaşımızın mesajın silindi dediği
buda yanıtımız geri aldım görmeniz açısından sorunu olan üyeye ne kadar faydası olmuş. Silinme sebebi konu ile alakasız olması

404 Error

Dekan
Reaksiyon puanı
12,459
@MrtAltg, Evet doğru. Yalan değil. Hiç bir kimseye faydası yok o mesajın.
@Utku92, Güle güle. Keşke gitmeseydiniz ama sizin kararınız saygı duyarız.
Tamam gitmiyor. İyi ki vazgeçtiniz. ?

Son düzenleme:

Utku92

Dekan
Reaksiyon puanı
3,822
Laptopuma japon sıçradı ne yapabilirim konumuz bu arkadaşımızın mesajın silindi dediği
buda yanıtımız geri aldım görmeniz açısından sorunu olan üyeye ne kadar faydası olmuş. Silinme sebebi konu ile alakasız olması
Doğrudur kardeşim. Tabi olan oldu artık geri adım atamayız siz de bende. Size karşı kötü bir niyetim yok bunu bilin isterim. Herkes hata yapabilir. Önemli olan kalp kırmamak. Hayırlısı neyse o olsun. Ama şunu bilin kimse hakkında ne kötü düşündüm ne de kötü yorum yaptım. Herkese teşekkür ediyorum. Birbirimize birşeyler kattık bu süre zarfında.

Hollywoo

Profesör
Reaksiyon puanı
1,462
Sanırsam arkadaş ssd önerin diye konu açmıştı bende ssd den kısılıp daha düşük boyutlu bir ssd ve yanına hdd almasını önermiştim.Bu konuda ki mesajımı sildiyseniz yanlış bilgilendirmeye girmez.

MrtAltg

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
12,109
Doğrudur kardeşim. Tabi olan oldu artık geri adım atamayız siz de bende. Size karşı kötü bir niyetim yok bunu bilin isterim. Herkes hata yapabilir. Önemli olan kalp kırmamak. Hayırlısı neyse o olsun. Ama şunu bilin kimse hakkında ne kötü düşündüm ne de kötü yorum yaptım. Herkese teşekkür ediyorum. Birbirimize birşeyler kattık bu süre zarfında.
Teşekkürler. Ayrılmanızı istemeyiz açıkcası.

WindStone

Dekan
Reaksiyon puanı
2,673
Bende espiri yapıyorum çoğu zaman ama altına kesinlikle sorununa cevap yazarım. Sadece şaka yapmak için yazmıyorum insanların yardıma ihtiyacı oluyor konu boşu boşuna uzuyor ve sapıtılıyor.

MrtAltg

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
12,109
Bende espiri yapıyorum çoğu zaman ama altına kesinlikle sorununa cevap yazarım. Sadece şaka yapmak için yazmıyorum insanların yardıma ihtiyacı oluyor konu boşu boşuna uzuyor ve sapıtılıyor.
Aslına bakarsan sorunun bir kısmı buradan çıkıyor. Konu konuyu açıyor derler ya aradaki birkaç mesaj konunun farklı yerlere gitmesine sebeb oluyor sonra bir başka konuda konularda trollük yapılıyor silmiyorsunuz diye eleştiri yapılıp topun ağzına konuyoruz.

Utku92

Dekan
Reaksiyon puanı
3,822
Gidiosanız galyana getirmeyin bnce sessiz sedasız admine ulaşın gidin abartılıyor bu gitme mevzuları
Bazı iyi arkadaşlıklar oldu. Bundan dolayı merak etmesinler diye konu açtım.

Takıl kafana göre sıkıntı etme her daim mesaj kutum herkese açıktır. Anında dönüş yapamasamda kesin dönüş yaparım .
Teşekkür ederim.

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
Mesajı silen veya düzenleyen moderatörün adı SAĞ ALTTA yazdığı sürece bence işlem yapılabilir. Forumun kalitesi için. Ama gizli kapaklı ve kim olduğu belli olmadan mesaj silme düzeltme varsa sıkıntı.

Ayrıca isim belirtmeden rapora isimsiz cevap veren moderatör olayı bencede kötü bir durum...

WindStone

Dekan
Reaksiyon puanı
2,673
Aslına bakarsan sorunun bir kısmı buradan çıkıyor. Konu konuyu açıyor derler ya aradaki birkaç mesaj konunun farklı yerlere gitmesine sebeb oluyor sonra bir başka konuda konularda trollük yapılıyor silmiyorsunuz diye eleştiri yapılıp topun ağzına konuyoruz.
evet haklısınız ama herkesin benim yaptığım gibi yaparsa sorun olmayacağını düşünüyorum. Ben bu tarz mesajlar yazdığımda başkaları esprime gülerken konu sahibi cevabı okuyor eşitlik sağlanmış oluyor ama bazıları sadece espri yapınca konu konuyu açıyor dediğiniz gibi.

durmayann

Profesör
Reaksiyon puanı
3,297
Güle güle tabi gidicekseniz.