Son Kez Yazıyorum Kendinize Çok İyi Bakın Elveda Sdn !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Utku92
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Utku92

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,844
Modlarda haklı tabi kolay değil. Benim canımı sıkan durum başkaları da espri yapıyor. Bende ufaktan yapıyım diye düşünmüştüm. Sonrasında arkadaşa yardımcı olacaktım. Benim cümlem silinince çok kötü oldum. Sanki susturulmuşum gibi hissettim. Ama tabi konu dışı bu tarz çok mesaj olması da iyi değil. Daha önce de iki kez silinmişti. Benimde moralim bozuktu. Sonra ayrılma kararı aldım. Birde hep dikkat ederim. Her cümleme kelimeme. Herşeye rağmen her zaman söylediğim gibi en iyi forumlardan biridir sdn forum. Hemen kestirip atmadılar direk ban atılabilirdi de. Söz hakkı tanıdılar helal olsun. Hepimiz hata yaparız sonuçta insanız.

S

SDN Anonim 645270

SDN Okuru
Konuyu yorulmamak için önce harakiri kelimesinin anlamını bilmek gerekiyor:

"Harakiri, Japonlara özgü ilginç bir intihar etme yöntemidir. Hatta yöntemi değil geleneğidir. Yaklaşık 10 asırlık bir geçmişe dayalı bu gelenek, sıradan bir intihar türü değil, belirli bir ön hazırlık gerektiren bir töredir. Harakiri yöntemiyle intihar edecek kişi, kendisini bir gün önceden gereken şekillerde hazırlamaktadır.

Japonca karın deşmek anlamına gelen harakiri, ilginç ve korkunç bir Japon töresidir. Harakiri ya onur koruma amaçlı olarak ya da sevilen bir kişinin vefatı dolayısıyla kişinin kendi karnını yatay olarak deşmesi şeklinde gerçekleştirilir. Bu şekilde intihar edecek olan kişi, bir gün öncesinden hazırlanır. Bir idam mahkumunun son günü gibi temizlenir, duşun alır, sevdiği yemeklerden yer ve rahat bir uyku uyur. Ertesi gün, katana adı verilen samuray kılıcıyla, karnını yatay şekilde keserek iç organlarını dışarı çıkarır."

Kısaca intihar diyelim. Laptop'una japon yapıştırıcı sıçrayan birisine "harakiri yaptırın" demek ne
kadar doğrdur? Bilemem, bana kalırsa gereksiz mesaj ve 1 uyarı puanı almışsın, ceza da almamışsın yani. Hani ceza falan alıp konu açsan anlardım da...
Hocam anlarım ama valla bna gına gldi gidiyorum geliyorum konularını görmek
Sessiz, sedasız gitmek mi? Çoğu öyle bıraktı zaten. Bir mesajla dahi açıklamadan gittiler. O zaman sessiz sessiz kan kaybetmek denir buna. :)
Sanırsam arkadaş ssd önerin diye konu açmıştı bende ssd den kısılıp daha düşük boyutlu bir ssd ve yanına hdd almasını önermiştim.Bu konuda ki mesajımı sildiyseniz yanlış bilgilendirmeye girmez.
Önerdiğin SSD modeli yanlış hatırlamıyorsam SSD Plus idi, bunun kronik sorunlu olduğunu bilmeyen mi var?

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,399
Hemen kestirip atmadılar direk ban atılabilirdi de. Söz hakkı tanıdılar helal olsun.
Direkt olarak zaten atmıyoruz abi, ilk önce bunun bir sebebi olması gerekir. İlk önce sebebini soruyor ve sonrasında emin olup olmadığını soruyoruz ki sonrasında yanlış anlaşılma olmasın.

S

SDN Anonim 645270

SDN Okuru
Taktik basit: Argo/hakaret kullanmayacaksın & tartışmayı 1 sayfadan fazla uzatmayacaksın. Ben bugün 2 kişiyle tartıştım ama tek uyarım bile yok, neden? Çünkü kısa mesajlar değil & fazla uzatmıyorum.

Sen biraz yardımcı olup biraz da espri yapsan uyarı alacağını sanmam. Hatanı anladığına göre artık kilit atılabilir.