suzerain
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 143
Merhaba arkadaşlar kendi bilgisayarımı sattım sarece knight oynatıcak bir pc arıyorum bu pc işimi görür mü?
O bilgisayarı sakın alma! Pişman olursun. 12 yıllık kasaMerhaba arkadaşlar kendi bilgisayarımı sattım sarece knight oynatıcak bir pc arıyorum bu pc işimi görür mü?
Parçalar 0 diyor ama değil midirO bilgisayarı sakın alma! Pişman olursun. 12 yıllık kasa
Değil, 12 yıllık parçayı 0 bulabilirmisin sence? Ki 12 yıl önce satsa daha kâr'lı olacakken şu an saklayıp satması da anlamsız.Parçalar 0 diyor ama değil midir
2000 tl civarı knight oynatıcak pc dizebilir miyiz acaba?Değil, 12 yıllık parçayı 0 bulabilirmisin sence? Ki 12 yıl önce satsa daha kâr'lı olacakken şu an saklayıp satması da anlamsız.
Sadece knight oynatıcak bir sistem bulsam yeter bana hocamO kasaya verilecek paraya apu sistem toplanır.
Eski sistem kanki.Bende öyle düşündüm ama arkadaş 12 yıllık alma diyince şüpheye düşürdü beni
Hocam bulabilir miyiz peki o fiyat aralığındaBilgisayar parçaları eski. Mesela işlemci 2010 ocak ayı yazıyor. List of Intel Core i5 processors
Birde o bilgisayar turbox denilen çöp.
Bende öyle düşündüm ama arkadaş 12 yıllık alma diyince şüpheye düşürdü beni
Sıkıntı yaratmaz? Kasa PSU belli değil, hadi onu geçtim APU varken yüzüne dahi bakılmaz.Eski sistem kanki.
Ama Knight oyununda falan sorun yaratmaz sana. Götürür seni.
APU sistemde dizebilirsin.
Toplarsan, bulursun.Hocam bulabilir miyiz peki o fiyat aralığında
Bulabilirsiniz. Bekleyin size toplayayım. 240 GB hafıza sıkıntı yaratırmı? Ya da 120 GB.Hocam bulabilir miyiz peki o fiyat aralığında
Fark etmez hocam 120 de olurBulabilirsiniz. Bekleyin size toplayayım. 240 GB hafıza sıkıntı yaratırmı? Ya da 120 GB.
O zaman attığımı al, 2600 TL'ye daha iyisini bulamazsın, bul hesabımı tekrar devre dışı yaparımFark etmez hocam 120 de olur
O
O zaman attığımı al, 2600 TL'ye daha iyisini bulamazsın, bul hesabımı tekrar devre dışı yaparım![]()
Ekran kartı işlemcinin içinde vega 11.Ekran kartını unuttun hocam galiba ? bende her şey iyi duruyor bu işte bir gariplik var diyordum jdjsjd
a320mTamamen F/P tabanlı topladım, ve toplayacağının en iyisi.
![]()
İşlemci Modelleri ve Fiyatları - n11
İşlemci ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı İşlemci çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Gigabyte Gıgabyte A320m-h Amd A320 Soket Am4 Ddr4 3200 Mhz Dvı Hdmı Anakart Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Gigabyte Gıgabyte A320m-h Amd A320 Soket Am4 Ddr4 3200 Mhz Dvı Hdmı Anakart yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
https://www.hepsiburada.com/tx-k3-3...26Jx3wyqQrNBxj49p9Myf64oqz8U2mGgaArWfEALw_wcB![]()
Patriot Burst PBU120GS25SSDR SATA 3.0 2.5" 120 GB SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Patriot Burst PBU120GS25SSDR SATA 3.0 2.5" 120 GB SSD fiyatlarını Akakçe ile takip et! Patriot Burst PBU120GS25SSDR SATA 3.0 2.5" 120 GB SSD özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
2600 TL'ye 3400G kasa.
Eğer hafıza az gelirse biraz aşıp bunu da alabilirsin; Patriot 240 GB Burst PBU240GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
ekran kartı apu olduğu için gerek yok. apunun amacı o.Ekran kartını unuttun hocam galiba ? bende her şey iyi duruyor bu işte bir gariplik var diyordum jdjsjd
Ekran kartının içinde Ekran kartı var, ve RX 550 gücünde. Daha iyisini alman imkansız diyebilirim.Ekran kartını unuttun hocam galiba ? bende her şey iyi duruyor bu işte bir gariplik var diyordum jdjsjd
İşlemci içinde...Ekran kartını unuttun hocam galiba ? bende her şey iyi duruyor bu işte bir gariplik var diyordum jdjsjd
Ekran kartı işlemcinin içinde vega 11.
Mesaj otomatik birleştirildi:
a320m![]()
ekran kartı apu olduğu için gerek yok. apunun amacı o.
Bu ekran kartı knight ı rahat oynatır derseniz hemen sipariş edeyimEkran kartının içinde Ekran kartı var, ve RX 550 gücünde. Daha iyisini alman imkansız diyebilirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İşlemci içinde...
İçindeki kart aşırı rahat oynatacaktır. Hatta CyberPunk 77 bile aşırı rahat oynarsın.Bu ekran kartı knight ı rahat oynatır derseniz hemen sipariş edeyim
Çok teşekkür ederimİçindeki kart aşırı rahat oynatacaktır. Hatta CyberPunk 77 bile aşırı rahat oynarsın.
Topladığım kasa varken alınmaz.Bunu alabilirsin. Nemesis 2200 | R3 2200G 8GB DDR4 240GB SSD Gaming Bilgisayar - incehesap.com
Not: Bilgisayar alınmaz bu zamanda.![]()
güvendim size hocam siparişi verdim inşallah hayrını görürümTopladığım kasa varken alınmaz.
Bunu alabilirsin. Nemesis 2200 | R3 2200G 8GB DDR4 240GB SSD Gaming Bilgisayar - incehesap.com
Not: Bilgisayar alınmaz bu zamanda.![]()
Hocam arkadaşın da ekran kartı yok oda knight oynıcak kasmasın istiyorTamamen F/P tabanlı topladım, ve toplayacağının en iyisi.
![]()
İşlemci Modelleri ve Fiyatları - n11
İşlemci ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı İşlemci çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Gigabyte Gıgabyte A320m-h Amd A320 Soket Am4 Ddr4 3200 Mhz Dvı Hdmı Anakart Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Gigabyte Gıgabyte A320m-h Amd A320 Soket Am4 Ddr4 3200 Mhz Dvı Hdmı Anakart yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
https://www.hepsiburada.com/tx-k3-3...26Jx3wyqQrNBxj49p9Myf64oqz8U2mGgaArWfEALw_wcB![]()
Patriot Burst PBU120GS25SSDR SATA 3.0 2.5" 120 GB SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Patriot Burst PBU120GS25SSDR SATA 3.0 2.5" 120 GB SSD fiyatlarını Akakçe ile takip et! Patriot Burst PBU120GS25SSDR SATA 3.0 2.5" 120 GB SSD özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
2600 TL'ye 3400G kasa.
Eğer hafıza az gelirse biraz aşıp bunu da alabilirsin; Patriot 240 GB Burst PBU240GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe