PEDRO
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 6
belki de öyledir. Çünkü müdür bey'le birkaç defa bu konu yüzünden görüştük. Bilgileri teyit ettik fakat girdiğimiz bilgilerle ilgili herhangi bir sorun yoktu sadece öğrenci yok diyorbirkaç gündür ben de deniyorum ama öğrenci bulunamadı hatası alıyorum. açık öğretimde olduğumdan dolayı olduğunu düşündüm ama herhangi bir alâkası yok. örgündeki öğrenci numaramı da aöl öğrenci numaramı da deniyorum ama iki türlü de aynı hatayı alıyorum. sisteme bağlı bir sorun olabilir.
bir çok farklı tarayıcı ve pc'den denedik fakat olmuyorFarklı bir tarayıcıdan deneyip bilgilerin doğru olduğundan emin olun. Eğer olmuyorsa belki sunucuları kaynaklıdır.
Hocam vpn vb. kullanıyor musunuzben ve bir yaş küçük kardeşim T.C. no.'larımız ve öğrenci no.'larımız doğru olduğu halde e-okul'a giriş yapamıyoruz.
Acil yardım ederseniz sevinirim...
hayır kullanmıyoruzHocam vpn vb. kullanıyor musunuz
bir süre sonra tekrar deneyin. eğer devam ederse bu konu hakkında meb'e ulaşılabilir.belki de öyledir. Çünkü müdür bey'le birkaç defa bu konu yüzünden görüştük. Bilgileri teyit ettik fakat girdiğimiz bilgilerle ilgili herhangi bir sorun yoktu sadece öğrenci yok diyor