e-okul'a giremiyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan PEDRO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

PEDRO

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
ben ve bir yaş küçük kardeşim T.C. no.'larımız ve öğrenci no.'larımız doğru olduğu halde e-okul'a giriş yapamıyoruz.
Acil yardım ederseniz sevinirim...

Ekli dosyalar

• resim_2021-03-14_190405.png
    resim_2021-03-14_190405.png
    118.6 KB · Görüntüleme: 195

beNdax

Öğrenci
Reaksiyon puanı
32
Farklı bir tarayıcıdan deneyip bilgilerin doğru olduğundan emin olun. Eğer olmuyorsa belki sunucuları kaynaklıdır.

Rué

Asistan
Reaksiyon puanı
96
birkaç gündür ben de deniyorum ama öğrenci bulunamadı hatası alıyorum. açık öğretimde olduğumdan dolayı olduğunu düşündüm ama herhangi bir alâkası yok. örgündeki öğrenci numaramı da aöl öğrenci numaramı da deniyorum ama iki türlü de aynı hatayı alıyorum. sisteme bağlı bir sorun olabilir.

PEDRO

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
birkaç gündür ben de deniyorum ama öğrenci bulunamadı hatası alıyorum. açık öğretimde olduğumdan dolayı olduğunu düşündüm ama herhangi bir alâkası yok. örgündeki öğrenci numaramı da aöl öğrenci numaramı da deniyorum ama iki türlü de aynı hatayı alıyorum. sisteme bağlı bir sorun olabilir.
belki de öyledir. Çünkü müdür bey'le birkaç defa bu konu yüzünden görüştük. Bilgileri teyit ettik fakat girdiğimiz bilgilerle ilgili herhangi bir sorun yoktu sadece öğrenci yok diyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Farklı bir tarayıcıdan deneyip bilgilerin doğru olduğundan emin olun. Eğer olmuyorsa belki sunucuları kaynaklıdır.
bir çok farklı tarayıcı ve pc'den denedik fakat olmuyor

niyazi5859

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,085
ben ve bir yaş küçük kardeşim T.C. no.'larımız ve öğrenci no.'larımız doğru olduğu halde e-okul'a giriş yapamıyoruz.
Acil yardım ederseniz sevinirim...
Hocam vpn vb. kullanıyor musunuz

Rué

Asistan
Reaksiyon puanı
96
belki de öyledir. Çünkü müdür bey'le birkaç defa bu konu yüzünden görüştük. Bilgileri teyit ettik fakat girdiğimiz bilgilerle ilgili herhangi bir sorun yoktu sadece öğrenci yok diyor
bir süre sonra tekrar deneyin. eğer devam ederse bu konu hakkında meb'e ulaşılabilir.