- Reaksiyon puanı
- 2,515
Bunları 2 dk çözüp atabilir misiniz ? 7 yıldır matematik görmedim hangi dilde yazılmış anlayamadım ???
Eee kankam sonuç ne o zaman ?Öncelikle;
Alt küme sayısı şöyle bulunur: Kümedeki eleman sayısı n olsun,2 üzeri n alt küme,2 üzeri n -1 ise öz alt kümesini bulur.
Resim biraz kalitesiz zoom yapınca belli oluyor birazKaçıncı sınıf?
Yazıyı okumayı başarabilirsem soruları çözmeye çalışacağım.
Dene bakalım. Seni sınava antreman a aldım. Yarın ki sınavında başarılar dilerim bu arada1=Elemanları:-3,-2,-1,0,1,2 ve bu yüzden 2 üzeri 6 dan 64 alt kümesi olur.(Sabah matematik sınavım var birazcık deniyim soruları.)
Mesaj otomatik birleştirildi:
2=
256=2 üzeri n ise n 8 olur.
Galiba 9. sınıf kümeler, sayılar, denklemler ve eşitsizlikler varKaçıncı sınıf?
Yazıyı okumayı başarabilirsem soruları çözmeye çalışacağım.
Bi kardeşime lazım. Tarih öğretmeniyim ben tarih konusunda yaz bana ders anlatırım sana ??? en son lisede matematik gördüm.Şuan hepsine bakamam yatıcam.Sende 9sun sanırım neyse...
3 de şöyle;
A birleşim b işlemi a ve b deki tüm elemanları yazdırır ama her sayı bir defa olmak şartıyla.
A kesişim b işlemi a ve b deki ortak elemanları yazdırır ama her sayı bir defa yazılır.
A-B işlemi a da olan b de olmayan sayıları bir defa olmak şartıyla yazdırır.
B-A işlemi b de olan a da olmayan sayıları bir defa olmak şartıyla yazdırır.
Tarih dersini sevmem o yüzden başvurabilirimBi kardeşime lazım. Tarih öğretmeniyim ben tarih konusunda yaz bana ders anlatırım sana ??? en son lisede matematik gördüm.
4 ile bölünebilme kuralı son 2 basamağının 00 ya da 4ün katı(burasını unutmuşumBunları 2 dk çözüp atabilir misiniz ? 7 yıldır matematik görmedim hangi dilde yazılmış anlayamadım ???
Ekli dosyayı görüntüle 142520
Bunları 2 dk çözüp atabilir misiniz ? 7 yıldır matematik görmedim hangi dilde yazılmış anlayamadım ???
Sadece 6.soruyu cevaplıyorum. X+1\2x-2=3\2 ise bu durumda içler dışlar çarpımı yapılır.2.(x+1)=3.(2x-2) 2x+2=6x-6 6x-2x=6+2 4x=8 x=2.Bunları 2 dk çözüp atabilir misiniz ? 7 yıldır matematik görmedim hangi dilde yazılmış anlayamadım ???
daha yeniyim yanlışlıkla bastım@Alfonso_X neden mesajı alıntılayıp hiçbir şey yazmadın anlamadım.
anladım.daha yeniyim yanlışlıkla bastım