merabalar efenimMerhabalar.
Nasılsın?merabalar efenim
İyi. Sen?Nasılsın?
Ben de iyiyim. Her ban yediğimde ya da hesabı devre dışı yaptığım da ortaya çıkan haterlerim gene çıkmış. Şaşırtmadılar sağ olsunlar.İyi. Sen?
Baya iyiymişsin.Ben de iyiyim. Her ban yediğimde ya da hesabı devre dışı yaptığım da ortaya çıkan haterlerim gene çıkmış. Şaşırtmadılar sağ olsunlar.
Ne açıdan?Baya iyiymişsin.
Hater toplamak açısından.Ne açıdan?
Sağolasın bal peteğim. İşlerin nasıl gidiyor?@_Zaur_, nasılsın şekerim
Bal peteğim bizim mekan da işler fazla. O yüzden 8, 10 gün foruma ara vermiştim.Sağolasın bal peteğim. İşlerin nasıl gidiyor?
pek görünmüyorsun buralarda?
İyi iyi işler önemli. Benimde işler fazla da ama foruma bakmak alışkanlık oldu.Bal peteğim bizim mekan da işler fazla. O yüzden 8, 10 gün foruma ara vermiştim.
Köşeyi dönersen forumu unut ama beni unutma. Seni çoook severimBu Terminalden kurtulun uygulamasını çok daha fazla geliştirmeyi düşünüyorum. Yanda PyGTK kütüphanesini araştırıyorum, işin sonunda GTK grafik arayüzünü kullanan şık bir program elde edeceğim. Aynı zamanda programa sesli asistan özelliği de eklemeyi planlıyorum ve program kur ve kaldır kısımı için birkaç tane yeni program eklemeyi planlıyorum. Fedora ve Arch'a bu programı uyarlamayı düşünüyorum ve Fedora'ya uyarlama işine başladım bile! Bakalım ortaya ne çıkacak? Şu çirkin Tkinter grafik arayüzünden kurtulduğum için mutluyum.
Aaa kendime dert ortağı da buldum.Ders çalışmam gerek. Sınav gecesini bekliyorum.
Benim 4 dersin sınavına gireceğim o yüzden rahat davranıyorum. Sadece Almancadan korkuyorum. Almanca olarak bildiğim tek şey "ich bin Hasan"Aaa kendime dert ortağı da buldum.
Ben günde 2 ders. Haftaya 4 ders.Benim 4 dersin sınavına gireceğim o yüzden rahat davranıyorum. Sadece Almancadan korkuyorum. Almanca olarak bildiğim tek şey "ich bin Hasan"![]()
Burnunu kapatıp İngilizce konuşBenim 4 dersin sınavına gireceğim o yüzden rahat davranıyorum. Sadece Almancadan korkuyorum. Almanca olarak bildiğim tek şey "ich bin Hasan"![]()
Öyle yapınca Hint aksanı oluyorBurnunu kapatıp İngilizce konuş
Denerim. O zaman sadece İngilizce çalışayım.En azından birkaçında işe yarıyor, çok sıkışırsan denemeye değer