atmqca
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 15
Merhaba arkadaşlar TurkNet'ten Vodafone fiber'e geçmeyi düşünüyorum.Binada süperonline altyapısı mevcut sizce sorun yaşarmıyım.Teşekkürler.
Vodafone red kullandığım için uygun fiyata geliyor o yüzden vodafone fibere geçmeyi düşünüyorum teşekkürler.Superonline a geçin derim.
Buna da bir göz atın bence:
![]()
[REHBER] İnternet Bağlatma Süreci ile İlgili Her Şey
Merhabalar. Bugün sizlere uzun ve yorucu olabilen internet bağlatma sürecini tüm ayrıntılarıyla anlatacağım. Öncelikle Küçük Not: Numaralı maddelerin altına a,b,c gibi maddeler yazacağım. Her a maddesi önceki a maddelerinin devamıdır. 1. İSS Seçimi: İnternet servis sağlayıcısı seçmek isteyen...forum.shiftdelete.net
Vodafone ve Turkcell aynı altyapıdan servis veriyor ama tabi ki kendi altyapısı gibi olmaz. Tavsiyem altyapısını kendi sağlayan Superonline'a geçmeniz.Vodafone red kullandığım için uygun fiyata geliyor o yüzden vodafone fibere geçmeyi düşünüyorum teşekkürler.
Hangisini seçtiniz?Merhaba arkadaşlar TurkNet'ten Vodafone fiber'e geçmeyi düşünüyorum.Binada süperonline altyapısı mevcut sizce sorun yaşarmıyım.Teşekkürler.
Hangisini seçtiniz?
100 mbps sınırsız fiber + full hd tüm yerel ulusal sinema kanalları paralı kanallar tv + aylık 149 liraya alıyorum. sadece 100 mbps sınırsız fiber istersen onun fiyatı 129 lira. turkcell superonline'ı 2018 yılından beri kullanıyorum. 1 kez bile sorun yaşamadım. internet kesilmesi hız düşme sorunları olmadı. 100 mbps paketi kullanıyorum internete 1 laptop 1 televizyon 4 telefon bağlı buna rağmen hızım 94 mbps'ten aşağı hiç düşmedi. 10-15 lira fazla ver kafan rahat olsun sorunsuz kaliteli bir hizmet al
Turkcell superonline geçtim ilk ay 150mbs veriyor şuan memnunum.Hiç konuları bile okumadım.Hemen vodafone geç bence kardeşim senelerdir hepsini kullandım en kralı türkiye'de Vodafone . Tabi yere göre değişir ben istanbul sultangaziden yazıyorum şuan ve internetim 2 yıldır mükemmel süperonline da idare eder ama çok ping var ve sürekli hızda değişmeler oluyor bir anda yüksek hız bir anda düşük hız olabiliyor.Vodafone kullandığım internet bence gayette stabil kısacası vodafone öneriyorum.
Hangi pakete abone oldunuz?Turkcell superonline geçtim ilk ay 150mbs veriyor şuan memnunum.
Vodafone üzerinden mi Sol altyapısı alıyorsunuz?Turkcell superonline geçtim ilk ay 150mbs veriyor şuan memnunum.
Hayır Superonline a geçtim vodafone ilgisizliği yüzünden.Hangi pakete abone oldunuz?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Vodafone üzerinden mi Sol altyapısı alıyorsunuz?
Tamam hocam.Hayır Superonline a geçtim vodafone ilgisizliği yüzünden.