300₺'ye kadar sessiz klavye

lieutenant

Asistan
Reaksiyon puanı
195
Merhaba, Lenovo Legion y520 laptop kullanıyorum. Müthiş bir mekanik klavyesi var ama son zamanlarda tuş basılı kalma gibi sorunlar ortaya çıkmaya başladı. Ve öğrendim ki kronik sorunluymuş. Ben de klavye almak istiyorum. Oyun oynayan biriyim ama fps oyunları oynamıyorum, sessiz olması ve olabildiğince ışıksız olması iyi olur. Yazma hissi de zarif olursa tadından yenmez. Mekanik olması da şart değil. Bunlara uyan bir şey önerirseniz sevinirim.

lieutenant

Asistan
Reaksiyon puanı
195
@Ananim etiketlediğin için teşekkürler.

Logitech G213 bakabilirsiniz. (Mekanik değil ama.)
Yorumların bi kısmında basmayan tuşlar olduğu söylenmiş. Ve klavye biraz fazla büyük gibi geldi. Başka bir öneriniz varsa onu da söylerseniz sevinirim. İşi şansa bırakmayayım her zaman alma şansım olmuyor :)

lieutenant

Asistan
Reaksiyon puanı
195
Hocam biraz araştırdım vergiyle 500 lira oluyormuş :(
Aynen ben de şimdi farkettim.
resim_2021-02-08_221302.png

Başka bir öneriniz varsa siz de söyleyin lütfen :)

S

SDN Anonim 608469

SDN Okuru
Yorumların bi kısmında basmayan tuşlar olduğu söylenmiş. Ve klavye biraz fazla büyük gibi geldi. Başka bir öneriniz varsa onu da söylerseniz sevinirim. İşi şansa bırakmayayım her zaman alma şansım olmuyor :)

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,592
Logitech G213 öneririm. O fiyat bandında daha kalitelisi yok gibi. Sessiz olmasını istediğiniz için mekanikleri geçiyorum zaten.

lieutenant

Asistan
Reaksiyon puanı
195

https://www.hepsiburada.com/bloody-...aydinlatmali-mekanik-oyuncu-klavye-p-BD803493 hocam bu klavye güzel gözüküyor. Klavyenin yanında gelen kırmızı şeyi takınca ses azalıyormuş
Logitech G213 öneririm. O fiyat bandında daha kalitelisi yok gibi. Sessiz olmasını istediğiniz için mekanikleri geçiyorum zaten.
Hepinize teşekkür ederim hepsini inceleyeceğim.