Tom Hardy
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 3,376
bu sorunun cevabını(bir cevabınız varsa)bekliyorum.
aynısını daha önce indirmiştim en az Windows 8 istiyor idi
O zaman Windows 10 64 bit 20H2 kur.aynısını indirdim en az Windows 8 istiyor idi
o kadar kötü bir bilgisayarım var ki... (2 gb ram 250 gb hdd i3 2100)O zaman Windows 10 64 bit 20H2 kur.![]()
Konu sahibinin Windows 7 kullandığının farkındasınızdır umarım.En yeni surumler çok fark etmiyor ben halen daha 3.8 kullanıyorum bir sıkıntı ile karşılaşmadım
Bir de Microsoft store den almayı dene
Microsoft store windows 7 de yok ki. Ama diğer söylediğinize katılıyorum. 3.8 ile 3.9 arasında syntax vb. olarak bir fark yok.En yeni surumler çok fark etmiyor ben halen daha 3.8 kullanıyorum bir sıkıntı ile karşılaşmadım
Bir de Microsoft store den almayı dene
Abi sen daha bilgilisindirKonu sahibinin Windows 7 kullandığının farkındasınızdır umarım.![]()
Yok tabii ki de. Hatta Microsoft Store, sadece 10 kullanıcılarını ilgilendiriyor.Abi sen daha bilgilisindir
Windows 7 de Microsoft store yok mu
Yok.Abi sen daha bilgilisindir
Windows 7 de Microsoft store yok mu
Yok tabii ki de. Hatta Microsoft Store, sadece 10 kullanıcılarını ilgilendiriyor.![]()
Eyw
3.8.6 yı indirmeye çalıştım ama olmadı yardım eder misiniz?En yeni surumler çok fark etmiyor ben halen daha 3.8 kullanıyorum bir sıkıntı ile karşılaşmadım
3.8.0 deneyin.3.8.6 yı indirmeye çalıştım ama olmadı yardım eder misiniz?
Bunu @EFI Shell, daha iyi bilir3.8.6 yı indirmeye çalıştım ama olmadı yardım eder misiniz?
bir link atar mısınız?3.8.0 deneyin.
linux kurun o bilgisauarayine de destek olmaya çalıştığınız için teşekkürler?
Mesaj otomatik birleştirildi:
o kadar kötü bir bilgisayarım var ki... (2 gb ram 250 gb hdd i3 2100)
peki en son hangi sürümü indirebilirim
bir link atar mısınız?
bir zaman linux kurmaya çalıştım o zaman teknik servisçi çağırdık linux'a alışman zor olur dedi(daha önce hiç linux kullanmadığım için)linux kurun o bilgisauara
burayı denedim zaten olmadı![]()
Yok ya kullanması çok kolay ve kurmak için servise gerek yok biz yardım ederizbir zaman linux kurmaya çalıştım o zaman teknik servisçi çağırdık linux'a alışman zor olur dedi(daha önce hiç linux kullanmadığım için)
Zor olmaz alışırsınız 1 haftada. Hatta alıştınızmı windowsa tahammül edemezsiniz linuxun bağımlısı olursunuz. O kadar güzel yani.bir zaman linux kurmaya çalıştım o zaman teknik servisçi çağırdık linux'a alışman zor olur dedi(daha önce hiç linux kullanmadığım için)
2 gb ram 250 gb hdd i3 2100sistem özelliklerini tam yazar mısın
Xubuntu,linux mint xfce,zorin os lite,lubuntu ve başka dağıtınlar olabilir2 gb ram 250 gb hdd i3 2100
Ben 380 ı indirdim sıkıntı yok?Python 3.9.0 - Oct. 5, 2020 Python 3.9.0 cannot be used on Windows 7 or earlier
şeklinde resmi açıklama var. Yani 3.9+ W7'de kullanılamıyor.
Bir tek Python için OS değiştirmek pek akıllıca değil.
3.9.0 yamalanarak Windows 7 için uyumlu versiyonu çıkana kadar bir süre sabredin![]()
Linux Mint XFCE dene.yine de destek olmaya çalıştığınız için teşekkürler?
o kadar kötü bir bilgisayarım var ki... (2 gb ram 250 gb hdd i3 2100)
peki en son hangi sürümü indirebilirim