Tom Hardy
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 3,376
Üzücü bir olayBruh moment öyle bir andır ki Windows 11 çıktığı sanıp indirirken Windows 11 yerine debian 8 kde indirmeye çalışıyorsundur
Üzücü bir olayBruh moment öyle bir andır ki Windows 11 çıktığı sanıp indirirken Windows 11 yerine debian 8 kde indirmeye çalışıyorsundur
Videolarda görmüştüm. Hediyye paketinden Pıçak çıkıyor ya adamlar bağırıyor.CS:GO da.
1 tane bıçak 800 lira hocamVideolarda görmüştüm. Hediyye paketinden Pıçak çıkıyor ya adamlar bağırıyor.
Seviniyorlar mı yoksa kızıyorlar mı anlamıyorum. Tamı tamına Neden bağırıyorlar şimdiye kadar anlamıyorum.
Silah almak aslında daha mantıklı1 tane bıçak 800 lira hocamO yüzden.
tabi ki 1 gb = 1024 mb yerine 1 gb = 1 mb olduğunu düşünen deli adamlar tıklarPeki kim cyberpunk'un beş mb olduğunu düşünüp tıklar ki?
Kimse o kadar cahil olamaz merak etmetabi ki 1 gb = 1024 mb yerine 1 gb = 1 mb olduğunu düşünen deli adamlar tıklar![]()
Güzel bıçakmış, biraz geç ama hayırlı olsun
kaç gbKimse o kadar cahil olamaz merak etmeayrıca cyberpunk 1 gb değil ki
Şimdi yandık işte bu bir döngü haline dönüştü ???@Ananim, Bruh moment öyle bir andır kı @Bruh Moment, bruh moment konusuna mesaj yazar, mesajına ilginç atar. ?
Senin PP'nin olayı tam Bruh momentBruh moment öyle bir andır ki Zula'da maçı tam kazanacakken elektriğin gitmesi
Bu bruh momentten ziyade en üzücü olayBruh moment öyle bir andır ki Zula'da maçı tam kazanacakken elektriğin gitmesi
Benimkine bakSenin PP'nin olayı tam Bruh moment![]()
Senin PP'nin olayı tam Bruh moment![]()
Şimdi yandık işte bu bir döngü haline dönüştü ???
from tkinter import *
import time
pencere=Tk()
yazi=Label(pencere)
yazi.config(text="Alın size döngü. :D",font="arial 20 bold")
yazi.pack()
while True():
a="Bruh moment içinde Bruh moment içinde "
a=a+a
yazi.config(text=a)
time.sleep(1)
mainloop()
Onun PP'sinin bildiğin öyküsü var ve mükemmelBu bruh momentten ziyade en üzücü olay
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benimkine bak![]()
haydaa, ben 6 gb 5 gb sanıyordum 70 gb ne demek zaten 7 gb'lik adobe cs6 indirirken 3 saat bekledim kesin cyperbunkta 30 saat sürerBilmiyorum bakayım(70 gb imiş) @_Zaur_ gülecek ne var????
Adam kod yazdı :O , Bruh.Şimdi tam döngü oldu.Python:from tkinter import * import time pencere=Tk() yazi=Label(pencere) yazi.config(text="Alın size döngü. :D",font="arial 20 bold") yazi.pack() while True(): a="Bruh moment içinde Bruh moment " a=a+a yazi2.config(text=a) time.sleep(1)
![]()
Bana da anlatsanaOnun PP'sinin bildiğin öyküsü var ve mükemmel![]()
Kaç mbpshaydaa, ben 6 gb 5 gb sanıyordum 70 gb ne demek zaten 7 gb'lik adobe cs6 indirirken 3 saat bekledim kesin cyperbunkta 30 saat sürer
Ona sor istersenBana da anlatsana
bilmemBana da anlatsana
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kaç mbps
Bruh. Ahahahahah hakkaten bide uğraşmış fontlar kodlar helal olsunŞimdi tam döngü oldu.Python:from tkinter import * import time pencere=Tk() yazi=Label(pencere) yazi.config(text="Alın size döngü. :D",font="arial 20 bold") yazi.pack() while True(): a="Bruh moment içinde Bruh moment içinde " a=a+a yazi2.config(text=a) time.sleep(1)
![]()
Neyin uğraşması? 2 dakika sürmedi.Bruh. Ahahahahah hakkaten bide uğraşmış fontlar kodlar helal olsun
Sen pythonu nereden öğrendinŞimdi tam döngü oldu.Python:from tkinter import * import time pencere=Tk() yazi=Label(pencere) yazi.config(text="Alın size döngü. :D",font="arial 20 bold") yazi.pack() while True(): a="Bruh moment içinde Bruh moment içinde " a=a+a yazi2.config(text=a) time.sleep(1)
![]()