- Konuyu başlatan
HiçGüleceğimYoktu
Profesör
30 saat'ten fazla sürer.haydaa, ben 6 gb 5 gb sanıyordum 70 gb ne demek zaten 7 gb'lik adobe cs6 indirirken 3 saat bekledim kesin cyperbunkta 30 saat sürer
30 saat'ten fazla sürer.haydaa, ben 6 gb 5 gb sanıyordum 70 gb ne demek zaten 7 gb'lik adobe cs6 indirirken 3 saat bekledim kesin cyperbunkta 30 saat sürer
Fast.com dan ölçbilmem
4009325235938598233244523045927346 yıl sürer30 saat'ten fazla sürer.
Neyin uğraşması? 2 dakika sürmedi.![]()
nasıl bir *****lik bu?
Neylik valla anlamadımnasıl bir *****lik bu?
Bruh.Neylik valla anlamadım
internrtinin hızını çok merak ettim4009325235938598233244523045927346 yıl sürer
nasıl bir k*hpelik yapmış olabilir diyorum?Neylik valla anlamadım
Sayılar oldukça ilginç. SJbence en iyi bruh moment bu videoda:
Abicim hıyarım var diyene tuzla koşarım@Ananim, evet olabilir. Bir dolandırıcı, Asus Rog Strix PSU yazar(tabii ki başka kaliteli marka da olabilir) ve rampage falan gelir. Ya da hıyar yani salata gelir sadece. ?
Ekli dosyayı görüntüle 138779
tablet reisi hatırladın mı???@Ananim, evet olabilir. Bir dolandırıcı, Asus Rog Strix PSU yazar(tabii ki başka kaliteli marka da olabilir) ve rampage falan gelir. Ya da hıyar yani salata gelir sadece. ?
Ekli dosyayı görüntüle 138779
bruh moment öyle bir andır ki evlatlık olduğunu öğrenirsinBruh moment öyle bir andır ki..
Leylekler tarafından getirilmediğini öğrenirsin.
Bruh moment öyle bir andır ki..
Darkweb forumunda moderatörle dalga geçersin.
Bruh moment öyle bir andır ki..bruh moment öyle bir andır ki evlatlık olduğunu öğrenirsin![]()
bu çok ağır(kötü)bir olay ve...arkasından konuştuğunu sandığın kişi aslında yanındadır
Öff birde biraz bağırarak söylediğin için millet sana bakakalıyoBruh Moment öyle bir andır ki, konuşmanın en etkili olacağı yerde dilin söz tutamaz. Kekeleye kekeleye konuşursun.
Bazen yaşanıyor bende. Error aşamasını zar zor geçiyom