RsAli
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 41
Mutsuzum size anlatım neden klâsik aile baskısı tek kelime ile bu sizce neler yapabilirim hem muhabbet de olur keyfim yerine gelir en azından
kapanan konunda annenin ve babanın sana iyi davrandığını söylüyordunMutsuzum size anlatım neden klâsik aile baskısı tek kelime ile bu sizce neler yapabilirim hem muhabbet de olur keyfim yerine gelir en azından
Derslerde annem baskısı sadece gelecek kaygısı ile alakalı olabilir mi?kapanan konunda annenin ve babanın sana iyi davrandığını söylüyordun
Evet hepsi senin iyiliğin için.Evt ama iyi davranıyorlar bunda bı sözüm asla yok sadece örnek olarak derslerde sürekli baskıcı oluyor annem bazı konular için baskıda hissediyorum kapanan konumda dediğim gibi annem ve babamdan memlunum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Derslerde annem baskısı sadece gelecek kaygısı ile alakalı olabilir mi?
Bilemiyorum kendimi baskıda hissediyorum ve bunu aciklayamiyorum bende derdime derman arıyorumEvet hepsi senin iyiliğin için.
Ne demek istiyosun?
Bu durumu ailenle paylaşmadan olmaz.Bilemiyorum kendimi baskıda hissediyorum ve bunu aciklayamiyorum bende derdime derman arıyorum
En azından kenarda para biriktiyorum acil durumlar için ama o nakitte bı süre sonra biter ):Evet hepsi senin iyiliğin için.
İstersen okul da rehber hocanla konuşabilirsin.Bilemiyorum kendimi baskıda hissediyorum ve bunu aciklayamiyorum bende derdime derman arıyorum
Orası senin tek güvende olduğun yer sakın böyle birşey yapma daha yaşın küçük.En azından kenarda para biriktiyorum acil durumlar için ama o nakitte bı süre sonra biter ):
Olabilir ama ben ilk önce aileme kendimi anlatmayı deneyim bari olmazsa belki rehber hocam ile konuşurumİstersen okul da rehber hocanla konuşabilirsin.
En iyisini yaparsın.Olabilir ama ben ilk önce aileme kendimi anlatmayı deneyim bari olmazsa belki rehber hocam ile konuşurum