Macbook Disk Yükseltme hak.

atlantisegidek

Asistan
Reaksiyon puanı
25
Merhaba herkese,

A1932 Macbook Air 13'' Notebook mevcut ve 128gb SSD var fakat bu diskin boyutu bana yetmiyor.
Google'dan anakart modeline baktım fakat emin olmamakla beraber herhangi bir ssd yuvası göremedim. Disk anakarta gömülü mü? Eğer gömülü ise bu notebook'un disk boyutunu nasıl yükseltirim?

Teşekkürler.

basit

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,510
Aklı selim bir çok insana bu boyut yetmez. Apple'ın kazıklama politikasına bayılıyorum.
2.5'' çok küçüktür ve depolaması yükseltilir.

Apple'da zaten sonradan 1000 TL daha geçireyim diye böyle bir seçenek sunuyor. Yükseltilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Doğru kullanıcı aynı paraya çok çok daha iyi donanımlı bir dizüstü bilgisayar alıp, içine Big Sur kurar ve kullanılır :D.

atlantisegidek

Asistan
Reaksiyon puanı
25
Aklı selim bir çok insana bu boyut yetmez. Apple'ın kazıklama politikasına bayılıyorum.
2.5'' çok küçüktür ve depolaması yükseltilir.

Apple'da zaten sonradan 1000 TL daha geçireyim diye böyle bir seçenek sunuyor. Yükseltilir.

Doğru kullanıcı aynı paraya çok çok daha iyi donanımlı bir dizüstü bilgisayar alıp, içine Big Sur kurar ve kullanılır :D.

Hocam eleştirilerinize eyvallahta asıl sorumun cevabını alamadım. Anakarta gömülü mü değil mi? Ben alsam SSD'yi değiştirebilir miyim? Teşekkürler.

basit

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,510
Hocam eleştirilerinize eyvallahta asıl sorumun cevabını alamadım. Anakarta gömülü mü değil mi? Ben alsam SSD'yi değiştirebilir miyim? Teşekkürler.

Hayır diyorlar. Ben de şaşırdım :D.

Pardon teknik servisleri değiştiriyormuş. Yine 1000 TL gözüktü ha? :D.

Son düzenleme:

başabaş

Öğrenci
Reaksiyon puanı
21
Macbook pro m1 512gb ssd gerçekte kaç gb olarak gözüküyor bilen varmı?