- Reaksiyon puanı
- 259
Selam Sdn Forum Sakini, Cok Merak Ettigim Sey AliExpress Hangi Ulkenin, Turklerinmi diye dusunuyorumda bence turkler kurmamistir,bilgisi olan beni aydinlatirsa yorum olarak yazsin
Bilgi icin tesekkur ederimÇin diye biliyorum.
Bence cin ulkesi boyle birsey yapamazAliExpress, merkezi Çin'de olan Alibaba Group'un bir B2C girişimidir.
PRC(Çin halk Cumhuriyeti), Türklerin konu ile alakası bile yok aslında.Selam Sdn Forum Sakini, Cok Merak Ettigim Sey AliExpress Hangi Ulkenin, Turklerinmi diye dusunuyorumda bence turkler kurmamistir,bilgisi olan beni aydinlatirsa yorum olarak yazsin
Çin Halk Cumhuriyeti tarafından kurulmuştur ama bazı ürünler Rusya'daki depolarından gönderiliyor.Selam Sdn Forum Sakini, Cok Merak Ettigim Sey AliExpress Hangi Ulkenin, Turklerinmi diye dusunuyorumda bence turkler kurmamistir,bilgisi olan beni aydinlatirsa yorum olarak yazsin
Knk adi ali ye oyuzden sordumPRC(Çin halk Cumhuriyeti) Türklerin konu ile alakası bile yok aslında.
Tesekkurler bilgi icin.Çin Halk Cumhuriyeti tarafından kurulmuştur ama bazı ürünler Rusya'daki depolarından gönderiliyor.
İyi de Ali ismi Arapça, hani Arabistan'a mı ait diye sorsan tamam da Türkler ile çok bir alakası yok.Knk adi ali ye oyuzden sordum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tesekkurler bilgi icin.
Hm ama ali, diyincede bizim ali geliyor yani oyuzden dedimİyi de Ali ismi Arapça, hani Arabistan'a mı ait diye sorsan tamam da Türkler ile çok bir alakası yok.
Anladım Türklerde de yaygın olduğu için kullanmışsın ama,Hm ama ali, diyincede bizim ali geliyor yani oyuzden dedim
Teldeyim hocam elim yanlislikla gidiyor pcde daha iyi yaziyorumAnladım Türklerde de yaygın olduğu için kullanmışsın ama,
virgülü doğru yerde kullan. Cümlenin anlamına 1 tonluk yük fırlatmışsın.
Ülkenin kendisi bile ticaret deviyken "Böyle bir şey yapamaz" demeniz?Bilgi icin tesekkur ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bence cin ulkesi boyle birsey yapamaz
İroni diye umuyorum.Ülkenin kendisi bile ticaret deviyken "Böyle bir şey yapamaz" demeniz?
Ironiydi ?Ülkenin kendisi bile ticaret deviyken "Böyle bir şey yapamaz" demeniz?