- Reaksiyon puanı
- 24
Ben 7. sınıfım. Fen lisesi kazanmak istiyorum. Günde kaç soru cözmeliyim.
1. Dönem bir konuya güzelce çalıştım diyelim. Soru vs. çözdüm,konu tam. Ama 2. dönemin ortalarında konuyu unutmuş oluyorum. Ne yapmalıyım. Tekrar ne sıklıkla yapmalıyım yani.Kaç soru veya ne kadar çalıştığın önemli değil, nasıl çalıştığın önemli. Bilgiler kalıcı olmalı, soruları anlamalı ve netini yüksek tutmalısın.
+Kaç soru veya ne kadar çalıştığın önemli değil, nasıl çalıştığın önemli. Bilgiler kalıcı olmalı, soruları anlamalı ve netini yüksek tutmalısın.
7 den sorulmuyordu galiba1. Dönem bir konuya güzelce çalıştım diyelim. Soru vs. çözdüm,konu tam. Ama 2. dönemin ortalarında konuyu unutmuş oluyorum. Ne yapmalıyım. Tekrar ne sıklıkla yapmalıyım yani.
Kendim TEOG'a gireceğim zaman iki haftada bir tekrar yapıyordum. Şimdiyse YKS gireceğim, denemedeki yanlışlarıma göre tekrar yapıyorum. Benim tavsiyem günlük deneme çözüp yanlışlarına göre tekrar yapman.1. Dönem bir konuya güzelce çalıştım diyelim. Soru vs. çözdüm,konu tam. Ama 2. dönemin ortalarında konuyu unutmuş oluyorum. Ne yapmalıyım. Tekrar ne sıklıkla yapmalıyım yani.
İstediğim yer Malatya Fen Lisesi. 2020 puanları 480 civarı. 7. sınıftan çalışmaya başlayacağım.+
hangi lise, yüzdelik dilim
7 den sorulmuyordu galiba
se 8 e odaklan
Teşekkürler. Sizin hedefiniz nedir ?Kendim TEOG'a gireceğim zaman iki haftada bir tekrar yapıyordum. Şimdiyse YKS gireceğim, denemedeki yanlışlarıma göre tekrar yapıyorum. Benim tavsiyem günlük deneme çözüp yanlışlarına göre tekrar yapman.
min. 85 net işin zor ben iki yıl önce girdim ortalama bir çalışma ile %6.05 y. dilim 435 puanİstediğim yer Malatya Fen Lisesi. 2020 puanları 480 civarı. 7. sınıftan çalışmaya başlayacağım.
Günde 500 soru mu ?Knk 500 çöz garanti fen lisesi.
500 soru benim arkadaşımın biri 400,500 aralığında çözüyordu şimdi şerefli koçhisar fen lisesini kazandıGünde 500 soru mu ?
7. Sınıfta çok zorlama. Sadece soru çözme alışkanlığı kazanmaya çalış. Ondan sonra Yeni Nesil sorulara alış. 8'de işin kolay olacak.Ben 7. sınıfım. Fen lisesi kazanmak istiyorum. Günde kaç soru cözmeliyim.