- Reaksiyon puanı
- 13,064
Allah size de görmeyi nasip etsin!![]()
Büyük oyunu Canan Kaftancıoğlı görmüş bak.
ELİT Boğaziçi öğrencilerini gözaltına alınıyormuş

Allah size de görmeyi nasip etsin!![]()
rektörlerin herhangi bir parti üyesi olmaması gerektiğini öğrenmeniz umut vaat ediciKonfik bu siyasi konularda sen kızgın atınca doğru yolda olduğumu anlıyorum.
Sevindiriyorsun beni yav!
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada şu resme bakın... Geçmişi unutanların iki yüzlülüğün sırıttığı bir resimdir bu.
Ekli dosyayı görüntüle 132539
Rezillik kimde?
Olay bunu alın vesaire değil ki. Toplanmak yasak deniliyor aynı zamanda yapılan şeriat eylemlerine veya toplantılarına neden kimse karışmıyor?Şu video dünden beri dolaşımda. Bu sadece 30 sn yelik keside baktımı POLİS YÜZDE YÜZ SUÇLU... Tersini söyleyemez kimse.
Ama bu videonun önün arkasıda görmek lazım. Durup durupken bir polis neden terbiyesizler deyip düz giden insanların içine dalıp alın bunları deyip oradan sadece 4-5 kişiyi neden işaret eder ? Orada video başlamadan önce polise bir küfür hakaret veya slogan varsa oaly tamamen değişir. Ama kasıtlı olarak sadece bu 30 sn ye gösteriliyor.
Not: Bu alın bunları diyen emniyet müdürü olduğu söyleniyor bakalım onun ifadesini görelim birde gerekçesi neymiş... Tam videonun sonuna doğru gene slogan başlayacakken kesiliyor gene video.
Olay bunu alın vesaire değil ki. Toplanmak yasak deniliyor aynı zamanda yapılan şeriat eylemlerine veya toplantılarına neden kimse karışmıyor?
Toplantıları atayım.Ne alakası var şimdi ? en son nerde toplandılar şerihat eylemi içinGerçekten saçmalamak şu yazdığın... Bu ülkede şerihat isteyen kaç kişi çıkacakta eylem yapackalar birde.
Videonun tamamını görmemiz lazım diyorum. Eğer öncesinde katil polis katil devlet veya küfür içerikli söylem slogan olduysa Terör örgütü marşı flan söylendiyse ben polisin arkasında dururum. Yoksa düz toplandı diye kim insana bir şey söyler veya döver... Böyle yapan varsada suçludur o polisin açığa alınması gerekir.
Buyurun bunlardan bahsediyorum. Olay bir tane rektör araya giren teröristlerin veya sözde teröristlerin amacı olayı sapıtıp konuyu kapatmak mı yoksa gezi olayları çıkartmak mı bunu bilemezsiniz.
Haftalardır eylem yapmalarına rağmen hiç umursamayanlar yüzünden böyle olaylar oluyor? Madem böyle şeyler istemiyorlar alsınlar rektörü herkes mutlu olsun neden yapmıyorlar?Sen halen olayı anlamıyorsun. Boğaziçindekilere eylem yaptılar diye müdahale edilmiyor. Bu Anadolu gençliği dediğinde sözde eylemde yere Kabe fotoları koydu yanına LGBT bayrakları açtı üstüne Katil polis katil devlet diye sloganlar atıp DHKP-C marşı söyleyip polis ile çatıştı ama müdahale edilmediyse haklısın edilmeliymiş derim sana...
Ama Anayasal özgürlük gösteri ve yürüyüş hakkı ne kadar tasrif etmesende ben şerihat istiyorum diyede yürüyebilir başkası ben kominizm istiyorum diyede gösteri yapabilir burada olay başka konu başka SAPLA SAMANI KARIŞTIRIYORSUN GENE... Sadece Eylem yapıyorlar diye kimse Boğaziçine müdahale flan etmiyor ve etmedi haftalardır normal eylem oldumu müdahale edilmiyor zaten. Ama gidip akşam ki gibi Devletin Rektörlük binasını işgal etmek için gece vakti içeri dalarsan veya terör propagandası yaparsan müdahale olur.
Boğaziçi üniversitesinin adı gittikçe değerini kaybediyor art niyetli bölücü kişiler yüzünden. Niye rektörü ısrarla görevden almadılar? Niye tartışmayı sonlandıracak bir rektör atamadılar? Niye bu kargaşanın devam etmesini istiyorlar?
Çünkü bu saatten sonra siyasi SHOW a dönüştü siyasi rant kapısı oldu oralar. Erdoğan'ı az çok tanımışınızdır 19 yıldır buradan bu saatten sonra geri adım atmaz.
Canan Kaftancıoğlu orada eyleme gitti. Üstüne DHKP-C PKK MLKP gibi aşırı uç guruplar görüldü eylemde üstüne birde Dine değerlere hakaret eden kişiler çıktı LGBT bayrakları çekildi flan. Bu saatten sonra gösteri yürüyüş veya eylem kalmadı. Kirlendi hepsi...
Yarın Erdoğan Rektörü görevden alsın söyleneyecek sözler CHP tarafından adama böyle tükürdüğünü yalatırlar bak nasıl geri adım attırdık. Üstüde DHKP-C veya PKK tarzı örgütler demek ki biraz zorlayınca üsteleyince istediğimizi yaptırabiliyormuşuk bundan sonra her olaya böyle davranacaz canımızı sıkan işimize gelmeyen her olayda bunları yapıp Erdoğan'a geri adım attıracaz derler...
Not: Haa ne olur Rektör çıkar ben yapamıyacağımı anladım istifa ediyorum o zaman mantık değişebilirz azda olsa. Ama iş inada bindiği için gene oranın istediği rektör atanmaz bu saaten sonra...
Katılmıyorum niyeti kötü olmayan bir devlet başkanı daha en başında olayların nere gideceği belliyken doğru adımı atar ya görevden alır ya istifası istenir iş hallolurdu bu noktaya gelmeden. Dediğim dedik bir zihniyet olduğu için kimseyle uzlaşma derdinde değiller.
Bu saatten sonra olmaz diyorum işte bende. Uzlaşma mı kaldı... Burayı inatla kaşıyıp bir gezi benzeri eylem çıkarmaya çalışanlar kaybeder artık...
Erdoğan 3-4 yıldır Rektörleri atıyor ve anayasal olarak hakkı mı hakkı beğenirsin beğenmezsin o senin bileceğin iş. Başkasıda çıkar 2023 te biz iktidar olunca yasayı değiştirecez rektörleri öğrenciler atayacak der millet gider ona oy verir olay bu kadar basit.
Yargının işlemediğinin bir kanıtı daha işte.
Bu saatten sonra olmaz diyorum işte bende. Uzlaşma mı kaldı... Burayı inatla kaşıyıp bir gezi benzeri eylem çıkarmaya çalışanlar kaybeder artık...
Erdoğan 3-4 yıldır Rektörleri atıyor ve anayasal olarak hakkı mı hakkı beğenirsin beğenmezsin o senin bileceğin iş. Başkasıda çıkar 2023 te biz iktidar olunca yasayı değiştirecez rektörleri öğrenciler atayacak der millet gider ona oy verir olay bu kadar basit.
.Yargı ile ne alakası var bunun ?
Yargı ile ne alakası var bunun ?
Kafasına göre kendince reform olan hukuk değişiklerini yapabiliyor. Örneğin rektör olmak için gereken en az 3 yıllık profesörlük yapmış olma şartını sırf istediği kişiyi atayabilmek için kaldırıp, atadıktan sonra ise tekrar aynı kanunu yürürlüğe koydu.
Sen kanıt da istersin. Buyur.
6 GÜNLÜĞÜNE DE KALDIRILMIŞTI![]()
Rektörlükte 3 yıl profesörlük şartı kalktı - Son Dakika Eğitim Haberleri - Son Dakika Eğitim Haberleri
13 Eylül’de Resmi Gazete’de yer alan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi’ne göre rektörlük için üç yıl profesörlük şartı kaldırıldı.www-hurriyet-com-tr.cdn.ampproject.org
Başlığının altındakileri okuyabilirsin.
Bunun Boğaziçi ile ne akası var ? Ayrıca üstte yazdığınında YARGI ile alakası yok.
Rektör atamasının onun bi hakkı olduğunu söyledin. Ben de bu hakkı yargıya gitmeden kendi kendisine kazandırdığını, keyfi olarak böyle düzenlemeler yapabildiğini, beğenmezsen git başka partiye ver anlayışının yanlış olduğunu söylüyorum.
Nerdeymiş o şeriat toplantıları efem?Olay bunu alın vesaire değil ki. Toplanmak yasak deniliyor aynı zamanda yapılan şeriat eylemlerine veya toplantılarına neden kimse karışmıyor?
Katılmıyorum niyeti kötü olmayan bir devlet başkanı daha en başında olayların nere gideceği belliyken doğru adımı atar ya görevden alır ya istifası istenir iş hallolurdu bu noktaya gelmeden. Dediğim dedik bir zihniyet olduğu için kimseyle uzlaşma derdinde değiller.
Melih Bulu görevinden alınınca dış güçler kazanacak PKK DHKPC kazanacak öyle mi? Bu kadar mı basit bir devletiz? Devlet Melih Buluyu görevinden alır provokatör eylemcilerde gerekli müdahaleyi ve tutuklamayı yapar yargıya teslim eder. Hem üniversitenin talebini tepkisini karşılamış olursun hem suçluların cezasını vermiş olursun. Farkında değilsiniz ama bir üniversite şu an yem oluyor. Yeni dünya düzeni, dış güçler, Melih bulu üçgeninde hayal dünyasında gibisiniz.Bunun niyetle falan ilgisi yok. Doğru ya da yanlış, o atama yapılmış. Eğer o zat değiştirilirse oradaki yarıdan çoğu okulla bir ilgisi bulunmayan resmen muhtelif terör örgütlerine mensup vatan hainlerinin önünde devlet diz çökmüş olacak.
Kusura bakmayın ama, hiçbir devlet böyle bir hata işlemez, kendini zillete düçar bırakmaz. Kim onlar ya, kim onlar ki devletin atadığı bir adam için koca devlete kafa tutuyor, baş eğdirmeye çalışıyor?
Farkında mısınız bilmem ama, dünyanın neresinde bir terör örgütü varsa yularını tutan küresel çetenin son ABD seçimlerinden sonra yeni dünya düzeni için harekete geçirdikleri, gerek Rusya, gerek Türkiye de, hatta daha başka coğrafyalarda bu satılmış, soysuz teröristler vasıtasıyla istedikleri düzeni getirmeye çalıştıkları gayet net ve sarih olarak anlaşılıyor.
Melih Bulu görevinden alınınca dış güçler kazanacak PKK DHKPC kazanacak öyle mi? Bu kadar mı basit bir devletiz? Devlet Melih Buluyu görevinden alır provokatör eylemcilerde gerekli müdahaleyi ve tutuklamayı yapar yargıya teslim eder. Hem üniversitenin talebini tepkisini karşılamış olursun hem suçluların cezasını vermiş olursun. Farkında değilsiniz ama bir üniversite şu an yem oluyor. Yeni dünya düzeni, dış güçler, Melih bulu üçgeninde hayal dünyasında gibisiniz.
Hiç sorma.. Terör örgütlerinin başı ezildikçe daha da çok kızıyor..Konfik bize gene patlatmış bir kırmızıyı...
Doğru düşündüğümü anladım!![]()
Sen meseleyi halen sadece Rektör ataması sanıyonOrada eylem yapanların çoğunun rektör ile alakası bile yok.
19 yıldır Rektörleri Cumhurbaşkanı atıyor. Son 4 yıldırda bu şekilde dışardanda atama yapabiliyor. Şimdiye kadar sorun yoktuda ne oldu birden durup duruken bu seviyeye getirmeye bazı sinir uçları kaşınmaya çalışılıyor inatla ? Neden yabancı basın dahil oluyor birden sizce ? Neden flash haberler geçip canlı yayınlar yapıyorlar Polis ile çatışırlarken ? Üstüne Sosyal medyada yalan haber yaymalar flan bunların hepsi normal olağan şeyler mi ?
Sen sanıyormusun devlet geri adım atsa yarın herkes çiçek olcak uslu uslu duracak. Bu saatten sonra olmaz o iş olay çok siyasallaştı çünkü. Ayrıca eylem yapmak isteyene bahane mi yok devlet bir kere geri adım atarsa YOL OLUR.
Adamlar demek ki dini değerleri biraz kaşıdımı biraz polis ile çatıştımı biraz sağa sola saldırdımı istediğimizi istifa ettirte biliyoz yarın ülkede 200 tane üniversite var bütün rektör atamalarını protestoya başla atıyorum Ziraat Genel Müdürünü beğenmedik saldırın. Veya THY larına Cumhurbaşkanının atadığı adam içimize sinmedi koşunn eyleme sürekli kaşınır bu uçlar...
Devletin terör örgütleriyle hiçbir zaman pazarlık yapmayacağını bu arkadaşlar anlamıyor bir türlü, anlayamıyor be abicim. Burada gösterilerde başat rolü üstlenen kişilerin kahir ekseriyetinin sol terör örgütleri olduğunu açıkladı dahiliye bakanı geçen gün. Yahu bu devlet senin devletin, devlete resmen savaş açmış bu soysuz vatan hainleriyle pazarlık yapmayı nasıl yakıştırıyorsunuz, nasıl mideniz bulanmıyor, pes diyorum vallahi.Terör örgütlerinin arkasına sığınmak denir buna.
Yarın bir gün "gelin bakalım size biz yardım ettik destek olduk, ödeyin diyetinizi" demeyecekler mi??