- Konuyu başlatan
- Reaksiyon puanı
- 1,677
Tamamdır hepinize çok teşekkür ederim kamera konusunda reno 3 pro daha mı önde
Kamerada S20 daha önde ama batarya beklentisi olan biri Exynos 990'lı cihaz almamalı.Tamamdır hepinize çok teşekkür ederim kamera konusunda reno 3 pro daha mı önde
Exynos 990 çok mu güç tüketiyorKamerada S20 daha önde ama batarya beklentisi olan biri Exynos 990'lı cihaz almamalı.
Aynen öyle.Exynos 990 çok mu güç tüketiyor
Videoda S20 daha iyi ama Oppo Reno 3 Pronunda video performansı iyi. Fotoğraf tarafında kalite olarak birbirine yakın.Oppo Reno 3 Pro S20 ye göre daha gerçekçi Fotoğraflar çekiyor.S20 ninde portre çekimleri daha iyi.İki cihazda kamera konusunda çok başarılı.Tamamdır hepinize çok teşekkür ederim kamera konusunda reno 3 pro daha mı önde
Ayn öyle denilebilirExynos 990 çok mu güç tüketiyor
Kullanım senaryosunda android 11 le beraber güç tüketimi normal.Sorun cihazı kullanmadığın zaman giden pilde.S20 ailesi beklemede biraz fazla pil tüketimi yapıyor.S20 herşeye rağmen günü çıkartıyor ama Oppo Reno 3 Pro gibi çok iyi batarya performansı sunmuyor.Exynos 990 çok mu güç tüketiyor
Oyun oynamayacaksa 6k harcamaya gerek yok. Nasılsa 3 4 sene sonra yenisini alıcak.6k bütçeye gm20 pro mu ?
Çünkü orta segment bir cihaza üst segment fiyatı çekiyorlar.Oppo reno 3 ya da 4ten kamera farkı dışında farkı yok neredeyse.Reno 3 mü ?
Pro dur illaki
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sebep ?
Ne alaka o cihaz 2000 tl
Arkadaş 6000 tl cihaz önerisi istiyor
Mi 10t kamera ve bataryada açık ara önde.?????? bu yazdığına gerçekten inanıyormusun? Oppo Reno 3 Pro işlemci hariç bütün özellikleri amiral gemisini andıran bir cihaz.Youtube a Mizancell yaz Mi 10t nin kamera performansına bak.Mi 10t kamerada M51 e diş geçiremeyen bir cihaz.Sen Oppo Reno 3 Pro dan daha iyi olduğunu iddaa ediyorsun.Mi 10t işlemci dışında aman aman bir cihaz değil.Çünkü orta segment bir cihaza üst segment fiyatı çekiyorlar.Oppo reno 3 ya da 4ten kamera farkı dışında farkı yok neredeyse.
Mi10T kamera batarya ve performansta açık ara önde.
Yazılım sorunları orta segment cihazlarda var.Üst segment cihazlar ve mi cihazlar gayet iyi çalışıyor.
rica ederimHepinize çok teşekkürler sanırım oppo reno 3 pro alıcaz
ARKADAŞLAR çoğu kişi oppo reno 3 pro demişsiniz teledondan anlamıyorsanız konuşmayın LÜTFEN oppo reno 3 pro Qualcomm Snapdragon 765G kullanıyor ve AnTuTu Puanı (v8)331.200 Puan6000 TL ye babama telefon alıcaz iphone istemiyor
Oyun vs. Oynamayacak önem verdiği şeylerden biri pilin uzun süre gitmesi
Kısacası Bu fiyata alanabilecek en iyi android telefon nedir
6000 TL ye babama telefon alıcaz iphone istemiyor
Oyun vs. Oynamayacak önem verdiği şeylerden biri pilin uzun süre gitmesi
Kısacası Bu fiyata alanabilecek en iyi android telefon
Ne saçmalıyorsun bir telefon da hersey islemci mi? iyi ki bir islemcisi varARKADAŞLAR çoğu kişi oppo reno 3 pro demişsiniz teledondan anlamıyorsanız konuşmayın LÜTFEN oppo reno 3 pro Qualcomm Snapdragon 765G kullanıyor ve AnTuTu Puanı (v8)331.200 Puan
daha ucuz olan xiaomi mi 10 t Qualcomm Snapdragon 865 kullanıyor AnTuTu Puanı (v8)585.900 Puan aralarında fiyat farkı var bide
Bak benim önceliğim performans denseydi ben de Mi 10T önerirdim ama dememiş aksine oyun oynanmayacak diye belirtmiş bu nedenle premium hissiyat ve daha iyi bir kamera için Reno3 Pro önerdim. Bunun işlemcisi daha iyi o zaman o daha iyidir gibi bir kafayla dümdüz bakmayın.ARKADAŞLAR çoğu kişi oppo reno 3 pro demişsiniz teledondan anlamıyorsanız konuşmayın LÜTFEN oppo reno 3 pro Qualcomm Snapdragon 765G kullanıyor ve AnTuTu Puanı (v8)331.200 Puan
daha ucuz olan xiaomi mi 10 t Qualcomm Snapdragon 865 kullanıyor AnTuTu Puanı (v8)585.900 Puan aralarında fiyat farkı var bide
Peki bay çok bilmiş Mi 10t nin işlemci dışında Oppo Reno 3 Pro ya göre artısını söyler misin.Xiaominin arayüz sorunları ve berbat kamera yazılımı birçok insan tarafından eleştiriliyor sen bunları görmezden gelip bir işlemciye mi takıldın? Kimin telefondan anlamadığı belli oluyor.???ARKADAŞLAR çoğu kişi oppo reno 3 pro demişsiniz teledondan anlamıyorsanız konuşmayın LÜTFEN oppo reno 3 pro Qualcomm Snapdragon 765G kullanıyor ve AnTuTu Puanı (v8)331.200 Puan
Kaç ay kullandım 1 gün 4 saatte şarjı bitiyorduS20 güzel cihaz ama batarya performansı iyi değil.Bataryadan beklentin fazla olduğu için Oppo Reno 3 Pro öneririm.
8k çekiyor 5000 mAh batarya 144 Hz ekran yenileme hızı tek eksiği amoled onada gerek yok zaten babası kullancakPeki bay çok bilmiş Mi 10t nin işlemci dışında Oppo Reno 3 Pro ya göre artısını söyler misin.Xiaominin arayüz sorunları ve berbat kamera yazılımı birçok insan tarafından eleştiriliyor sen bunları görmezden gelip bir işlemciye mi takıldın? Kimin telefondan anlamadığı belli oluyor.???
kamera önemli değil ayrıca performansı kim istemez alınabilecek en iyi tel demişBak benim önceliğim performans denseydi ben de Mi 10T önerirdim ama dememiş aksine oyun oynanmayacak diye belirtmiş bu nedenle premium hissiyat ve daha iyi bir kamera için Reno3 Pro önerdim. Bunun işlemcisi daha iyi o zaman o daha iyidir gibi bir kafayla dümdüz bakmayın.
Ne saçmalıyorsun bir telefon da hersey islemci mi? iyi ki bir islemcisi var
8k şu anda hiçbir anlam ifade etmiyor.Stabil çekemiyorsun,tripod kullanarak çeksen çok yer kaplayacak.144hz adaptif ve Xiaominin berbat yazılımından dolayı bir anlam ifade etmiyor.5000 mah batarya mui arayüzü yüzünden beklentileri karşılamıyor.Bir akıllı telefonda en önemli unsur yazılımdır.Yazılım iyi olmadıktan sonra donanım bir anlam ifade etmez.Oppo Reno 3 Pro yazılım olsun,kullanılan teknolojiler olsun,kamera performansı olsun,batarya olsun Mi 10t den daha iyi bir cihaz.8k çekiyor 5000 mAh batarya 144 Hz ekran yenileme hızı tek eksiği amoled onada gerek yok zaten babası kullancak
şuan ifade etmiyor ayrıca ben ooo 8k çekiyor hemen alın demedim8k şu anda hiçbir anlam ifade etmiyor.Stabil çekemiyorsun,tripod kullanarak çeksen çok yer kaplayacak.144hz adaptif ve Xiaominin berbat yazılımından dolayı bir anlam ifade etmiyor.5000 mah batarya mui arayüzü yüzünden beklentileri karşılamıyor.Bir akıllı telefonda en önemli unsur yazılımdır.Yazılım iyi olmadıktan sonra donanım bir anlam ifade etmez.Oppo Reno 3 Pro yazılım olsun,kullanılan teknolojiler olsun Mi 10t den daha iyi bir cihaz.
8k şu anda hiçbir anlam ifade etmiyor.Stabil çekemiyorsun,tripod kullanarak çeksen çok yer kaplayacak.144hz adaptif ve Xiaominin berbat yazılımından dolayı bir anlam ifade etmiyor.5000 mah batarya mui arayüzü yüzünden beklentileri karşılamıyor.Bir akıllı telefonda en önemli unsur yazılımdır.Yazılım iyi olmadıktan sonra donanım bir anlam ifade etmez.Oppo Reno 3 Pro yazılım olsun,kullanılan teknolojiler olsun Mi 10t den daha iyi bir cihaz.
adaptif olması iyi birşey samsung da bunu kullanıyor pil tasarufu sağlıyor yazılım konusunda çok abartıyorsunuz evet reklam var ama çok kullanılmayan uygulamalrda var ayrıca ikinci telefonum xiaomi olarak söylüyorum neresi kötü aceba
mi note 10 veya s20 al benceS20 nasıl sizce
s20 baya güzel alabilir mantıklı bi seçim olurS20, Oppo Reno 3 Pro.
S20 daha iyi bir cihaz ama adam konuyu açarken bataryadan beklentisinin fazla olduğunu yazmış.Söz konusu batarya olunca S20 Oppo Reno 3 Pro kadar iyi değil.Mesaj otomatik birleştirildi:
mi note 10 veya s20 al bence
s20 baya güzel alabilir mantıklı bi seçim olur
bu telefonlar bir günü çıkarır ve asla 2 gün gitmez 1.50 gün gidince ne anlamı varS20 daha iyi bir cihaz ama adam konuyu açarken bataryadan beklentisinin fazla olduğunu yazmış.Söz konusu batarya olunca S20 Oppo Reno 3 Pro kadar iyi değil
@Erenist2020 kullanıcı deneyimiKaç ay kullandım 1 gün 4 saatte şarjı bitiyordu
S10 Lite'ı tercih ederdim.@grbzz Sen olsan ne seçerdin 6.000 TL ye android olarak
S10 Lite'ı tercih ederdim.
S20 de 120hz ekran hızı var.Oppo Reno 3 Pro da 90hz ekran hızı var.S20 hem 120hz hemde exynos dan dolayı Oppoya göre daha fazla pil tüketimi yapıyor.Özellikle bekleme tarafında fazla pil tüketiyor.S20 de ayarda çekse ortalama 6 saat ekran süresi alır.Oppo Reno 3 Pro da 90hz a rağmen 8 yada 9 saat ekran süresi alabilir.Opponun batarya yazılımı ve batarya performansı daha iyi.bu telefonlar bir günü çıkarır ve asla 2 gün gitmez 1.50 gün gidince ne anlamı var
@Erenist2020 kullanıcı deneyimi
![]()