ahmetfatih_03
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 13
Arkadaşlar 200 TL Max bütçem var.Bu fiyata alınabilecek en iyi mouse u önerirmisiniz? Mouse tekerleği sorunu olmayan mouse varsa onu önerebilirsiniz 

Teşekkür ederim inceleyelim bakalımG102 öneririm.
Ayrıca bu konuya bir bakın derim:
![]()
[REHBER] Mouse Seçimi ve Her Bütçeye Mouse Önerileri
Merhabalar bugün size Mouse Seçimi hakkında birkaç bilgi vereceğim ve Bütçelere Göre Mouse Önerisi yapacağım. Umarım işinize yarar. Mouse Seçimi Mouse seçiminde sizin öncelikleriniz ve mouse un özellikleri öne çıkıyor. 1.Kablolu Olması: Mouse nizin kablolu olması önemlidir. Özellikle düşük...forum.shiftdelete.net
Peki g102 ile g203 arasında hangisi daha iyiG203 bakabilirsiniz.
Bir fark yok biri Asya pazarında diğeri ise Amerika pazarında kullanılan adı.Peki g102 ile g203 arasında hangisi daha iyi
Anladım teşekkürlerBir fark yok biri Asya pazarında diğeri ise Amerika pazarında kullanılan adı.
Farkları yok aynılar.Peki g102 ile g203 arasında hangisi daha iyi
Peki g102 lightsync mi prodigy miFarkları yok aynılar.
Prodigy sabit renk yanıyor diye biliyorum.Peki g102 lightsync mi prodigy mi
Lightsync alıp geçin derim. Çok daha yeni ve iyi.Peki g102 lightsync mi prodigy mi
Tamamdır?Lightsync alıp geçin derim. Çok daha yeni ve iyi.
Laptop içinse Logitech M330 dan şaşma.Arkadaşlar 200 TL Max bütçem var.Bu fiyata alınabilecek en iyi mouse u önerirmisiniz? Mouse tekerleği sorunu olmayan mouse varsa onu önerebilirsiniz![]()
Laptop için alıcamLaptop içinse Logitech M330 dan şaşma.
Ama kablosuz almayı düşünmüyorum teşekkürlerLaptop içinse Logitech M330 dan şaşma.
Teşekkürler g102 de karar verdim zatenHocam aekadaşlar zaten bütçenize göre en iyisini önermiş zaten g102 alın geçin pişman etmez bende aynı mouse kullanıyorum benimkinin sadece ismi g203 heralde. Zaten ikiside aynı mouse bir faek yok ele oturuşu güzel hassasiyetide çok iyi pişman etmez yani.
Sağolun teşekkürlerŞimdiden hayırlı olsun öyleyse