CHP'den 3 İsim İstifa etti.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan OzkanK.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
İstifa eden isimlerin istifa öncesi Sen yanmazsan ben yanmazsam nasıl çıkar karanlıklar aydınlağa demeside manidar... Kemal Kılıçdaroğlunun liderliğinden memnun olmayan ve HDP ile yakınlaşmadan rahatsız olan bu 3 isim partiden ayrılmış. Başka ayrılacak isimlerin daha olacağı söyleniyor. Bu isimlerin büyük ihtimal Muharrem İnce ile yollarına devam edecekleri ve daha Milli ve yerli çizgi ile Atatürkçü bir duruş istedikleri söyleniyor.

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Hah dedim ne zaman konu açacak. Koşa koşa açmış. Belediyedeki yolsuzlukları ortaya çıkardı diye istifa ettirilmeye zorlanan Akp'li Nevşehir belediye başkanını da yazsana :D

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
Hah dedim ne zaman konu açacak. Koşa koşa açmış. Belediyedeki yolsuzlukları ortaya çıkardı diye istifa ettirilmeye zorlanan Akp'li Nevşehir belediye başkanını da yazsana :D

Her zaman ki gibi konu hakkında tek kelime yazamayıp laf kalabalığı ile konuyu mu çarpıtacan ?

Onuda sen aç nedir ne değildir tartışak. Bu konu ile ne alakası var belediye başkanının ? Bir yolsuzlu haksızlık varsa şahsi bir şeydir adamı bağlar cezası neyse çeksin BANANE yani...

Ama burada liderden rahatsız olan ve halkı olarak sitem eden Terör örgütlerini kınamamaya veya Canan Kaftancıoğlu gibi isimleri partide tutulmasına ses eden insanlara bir HELAL OLSUN DİYEBİLSEN KEŞKE...

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Ne zaman ekonomiyle ilgili hazımsızlık yaşansa muhalefet revaçta olsa ortalığı karıştırıp gündemi dağıtacak birileri çıkıyor ortaya ne helal olsun diyecem. Nereye çalıştıkları belli.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bakıyorum da Berat Albayrağın istifasında reis konuşmayınca 2 gün ağzını açamayan medya Chp'den istifa olunca canlı haber yapmışlar. Milli duruşunuzu seveyim sizin.

Son düzenleme:

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
Ne zaman ekonomiyle ilgili hazımsızlık yaşansa muhalefet revaçta olsa ortalığı karıştırıp gündemi dağıtacak birileri çıkıyor ortaya ne helal olsun diyecem. Nereye çalıştıkları belli.

Lütfen azcık oku ve gözünü aç ne diyeyim ben sana ya :D

Konunun ÖZNELERİ CHP li MİLLETVEKİLLERİ... Veya Diğer tartıfmalarda ana ÖZNE HEP CHP'nin söylemleri.
ADamlar diyorki HDP ile ittifaktan biz rahatsısız Vekil olarak. Atatürk denmemesinden Atatürk'ün çizgisinden çıkmaktan rahatsısız. Milli meselelerde gayri milli durmaktan rahatsısız veya CHP'nin öz evladı olmayan izimlerin partiye alınmasından ve görevlendirilmesinden rahatsısız diyorlar.
Benim bile alkışlamama neden olacak seviyede mesela Valilere kaymakamlara ve Orduya satılmış denmesine bile karşı çıkmış admalar HELAL OLSUN YANİ... Şöyle gerçek Atatürkçü ve vatansever insanlara ihtiyacı var ülkenin... Keşke sende gerçekleri görsen CHP içinde ki...

Not: Adamların hangi söylediği söz yanlış ? AKP ve Erdoğan nefretini bir kenara bırakıp MANTIKLI DÜŞÜN SADECE...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bakıyorum da Berat Albayrağın istifasında reis konuşmayınca 2 gün ağzını açamayan medya Chp'den istifa olunca canlı haber yapmışlar. Milli duruşunuzu seveyim sizin.

Adamlar kendileri çağırmış la basının TBMM den canlı yapmışlar istifayı :D Gerçekten normal değil söylemlerin mantıklı düşünnemiyorsun cevap yazacan diye.

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Sen alkışlarsın tabi meclisten 3 koltuk eksilmiş en büyük hakkın sevinmek.

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
Sen alkışlarsın tabi meclisten 3 koltuk eksilmiş en büyük hakkın sevinmek.

3 Koltuk eksilmesi ne alaka ? Bilmeden konuşuyon gene. Adamlar CHP'den istifa etti vekillikten değil.

Ayroca isterse CHP'nin hepsi komple istifa etsin banane ki ? Bana bir yararı veya zararı olmaz. Burada ana mesela adamların SÖYLEDİKLERİ DOĞRU MU YANLIŞ mı ? Tarafını seç sen söylemlerde ki...

CtrlEnter

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
886
CHP'de sözde değil özde Atatürkçüler varmış halen demek ki.. Muharrem İnce'yle devam edeceklerdir.

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
Nedim Şener çok güzel bir Tweet atmış bu olay üstüne.

1611934978199.png

Devamınada şu video yu koyup CHP "şimdilik " buna kaldı yazmış.

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Öyle memnun kaldıysanız gelecek seçim memleket hareketine oy verin de göreyim. 2018'de Atatürkçü bu oy vermem diyenler şimdi Atatürkçülük oynuyor.

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
Öyle memnun kaldıysanız gelecek seçim memleket hareketine oy verin de göreyim. 2018'de Atatürkçü bu oy vermem diyenler şimdi Atatürkçülük oynuyor.

Sen hangi söylenenden rahatsız oldun ? Onuda açıklarsan daha güzel iletişim kurabiliriz.

Hangi söyledikleri yanlış ? Sen şuan ki CHP yönetimini gerçekten Atatürkçü mü görüyorsun ? HDP ile yapılan bu şirin görünme hareketlerinden rahatsız olmuyor musun ? Dirsek temasına kızmıyor musun ? Veya Onların belediyelerini ziyaret etmelere moral vermek için görevden alınan belediyelere gitmelere onların Tiyatrolarına gitmelere kitaplarını dağıtmalarına flan gocunmuyor musun gerçekten ?

Szayel

Profesör
Reaksiyon puanı
1,147
Sayın Hüseyin Avni AKSOY'un textini çok yerli yerinde buldum. Ama ne yazık ki işaret fişeğinden çok sönen bir 3 kibriti temsil edecekler kendileri bence. CHPnin bence üstünde yığınla bir toprak var silkelese de atamayacağı.
Sayın Muharrem İNCE'ye destek çıkarlar umarım. Destek çıkarlar da CHP, eski ihtişamına gerçek Atatürkçüler ile bu sayede kavuşur.(burada sayın İnce veya bu 3 zat hakkında Atatürkçüdür diye demiyorum chp eski günlerine konuşur diye betimlemeye çalışıyorum)

Laikliğin arkasına saklanan fikrini, inancını, sadakatini bilmediğimiz tayyip gitsincilerden arınıp, devleti, devletin başındakilerden daha çok ayağa kaldıracak bir CHP temennisiyle...

Son düzenleme:

Overclocked

Profesör
Reaksiyon puanı
4,519
Önümüzde ki seçimler çok tuhaf olacak gibi.

İyi ki istifa etmişler. CHP'den kurtulmuşlar.

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
Bugün Kemal Kılıçdaroğluna istifa eden 3 Vekil soruluyor verdiği cevap.

“CHP ayrı parti, HDP ayrı parti. Biz HDP ile iş birliği yapmıyoruz. Ancak HDP ile de görüşebiliyoruz. Türkiye'de bütün partilerle görüşebilen tek parti biziz. Bakın Atatürk diyorsunuz. Atatürk etnik kökenine, dinine, mezhebine bakmaksızın birlikte yaşamı savundu, birlik için mücadele etti. Orta Doğu'ya bakın. Çatışmaların kökeninde hep etnik köken, din ve mezhep farklılıkları var. Biz Atatürk'ün gösterdiği yolda güçlü bir Türkiye için birlikte hareket edilmesini savunuyoruz.”

Not:
Hemen Atatürk'ün arkasına sığınmışlar gibi geldi bana... İstifa eden vekillerin veya vatandaşın CHP'den beklediği “HDP ile aranıza mesafe koyması”... Ama verilen cevap çok farklı. Etnik kökene veya dine meshebe laf eden mi var ki bunlar söylüyor bunlar kürt ondan görüşmeyin diyen var sanki.