Gazze İçin Yardım Kampanyası

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Gazze İçin Yardım Kampanyası

Başbakanlık, acil yardım hesaplarında kampanya başlatıldı. İnsanlık dramı TBMM'yi de harekete geçirdi, milletvekilleri bağış yapacak.

e32921e9-8ec0-4c49-9541-153d20f8fb45-800x600.jpg

Yayına Giriş: 06.01.2009 15:25:59
Güncelleme: 06.01.2009 16:30:20

Türkiye, Gazze'de günlerdir büyük can ve mal kayıpları veren Filistinlilere yardım elini uzatıyor.

Başbakanlık acil yardım hesaplarındaki kampanyayı başlatan Başbakan Erdoğan,
"Filistin'e tüm halkımızın desteğini bekliyoruz." dedi.

Öte yandan, Sağlık Bakanlığına ait ilaç ve tıbbi malzeme taşıyan TIR'lar, hem İsrail hem de Mısır kapılarından Gazze'ye girdi.

Kerem Şalom kapısının kapalı olması yüzünden 2 gündür bekleyen tıbbi malzeme ve ilaç sabah saatlerinde Gazze'ye girebildi.

Gazze'de yaşanan insanlık dramı, Türkiye Büyük Millet Meclisi'ni de harekete geçirdi.

Her Milletvekili En Az 250 Lira Yardım Yapacak
Meclis Başkanı Toptan'ın öncülüğünde başlatılan kampanyada her bir milletvekili en az 250 lira yardımda bulunacak.

Türkiye devlet kurumları ve vatandaşlarıyla Filistin halkı için tek yürek oldu.

Sivil toplum örgütlerinin ardından devletin zirvesindeki iki kurum Türkiye Büyük Millet Meclisi ve Başbakanlık da kampanya başlattı.

Meclis Başkanı Toptan, Gazze'de bütün dünyanın gözü önünde son teknolojiye sahip silahlarla bebek ve kadınların katletildiğini söyledi.

Açılan yaraların onarılmasının yıllar süreceğini ifade eden Toptan, Meclis'in Kızılay aracılığı ile bölgeye yardımda bulunduğunu açıkladı.

Toptan, milletvekillerinin maaşlarını aldığı gün, yardımların toplanacağını ve en kısa zamanda bölgeye ulaştırılacağını belirtti.

Kampanya kapsamında alt limit 250 Lira olarak belirlendi.

Hesap Numaraları
Başbakanlık'ın başlattığı yardım kampanyası için açılan hesap numaraları ise şöyle:

1) Ziraat Bankası Aşağı Ayrancı Şubesi.
TL. hesabı numarası: 555 555 55
2) Halk Bankası Bakanlıklar Şubesi
TL. hesabı numarası: 0 5000 00 05
3) Vakıflar Bankası Finansmarket Şubesi
TL. hesabı numarası: 205 55 55

Kaynak:

winstoncash

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Kaç bin lira maaş alıyorlar, versinler tabii.İnşallah pintilik yapıp 250 lira vermezler.

malatya

Profesör
Reaksiyon puanı
6
yapsın tabi boşamı oy verdikTürkiye için çalışmıyolar hiç olmazsa baskaları için bişey yapsınlar..

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
92
Bende Olsa İnanın Tek Başıma Yardım Ederim ama Bana yetcek var ama genede elimizden geldiği kadar büşeyler yollarız Allah Yardımcıları Olsun ...

Kahrolsun israil kahrolsun amerika!!!

RosenRood65

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Harbiden Elimden Gelse Veririm ama Paraların Nereye gittigi belli degil 1 ci ele gittini bilsem suana kadar topladıgım paraların hepsini veririm ama güvenilmiyor :(

knightx

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Alamlarda dünyanın parası var ne 250 lirası ......

doğrudur abi aldıkları para 9 küsür milyar ama herhalde bu kararı mecliste aldılar bütçeleri o kdadrmış onlarda çoluk çocuk babası kimin içinde ne olduğu bilinmezki abi

Tartarus

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Eh bizde dolaylı olarak yardım etmiş oluyoruz o zaman, o 250 liranın 200'ü vatandaşın hakkı....

engin azaklı

Asistan
Reaksiyon puanı
0
(Bu önceden olan düşüncemdi;yeri gelmişken söyleyeyim dedim.yazılanlarla hiç bir alakası yok.)
M.vekillerinin (azaltılmalı)yetkilerinin artırılması ve maaşlarının 50 ve 100 milyar arası olması gerekir.
Eğer hırsız veya idealist değilse kimse (en azından çok kazananlar)M.vekilliği yapmaz.
Olaya Türkiye gerçekleri olarak bakmak gerekir;Kendi gerçekliğimiz ile bakamayız.
Geri devletten para alanlar hepsi az veya normal para alması gerekir.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Kızılay'ın yardım kampanyasına da destek olunabilir. Tüm bankalardaki Kızılay bağış hesaplarına, tüm GSM operatörlerinden 2868'e 5 TL karşılığında, 168 ücretsiz danışma ve bağış hattına, internetten www.kizilay.org.tr adresinden bağışlarınızı yapabilirsiniz...