Özellikler kısmında öyle yazıyor bende anlam veremedim araştırıyorum oyunun minimum sistem özelliklerinden kurtarıyor diye düşündüm bu yorum üzdü ??Büyük ihtimalle kaldırmaz diye düşünüyorum bu arada 8 gb ram kısmında takıldım nasıl yani 8 gb ramden 3.97 mi kullanabiliyorsun sadece ?
eğer 3.97 kullanabiliyorsan kesinlikle kaldırmazÖzellikler kısmında öyle yazıyor bende anlam veremedim araştırıyorum oyunun minimum sistem özelliklerinden kurtarıyor diye düşündüm bu yorum üzdü ??
bi fotoğraf atabilirmisin özelliklerden ?Özellikler kısmında öyle yazıyor bende anlam veremedim araştırıyorum oyunun minimum sistem özelliklerinden kurtarıyor diye düşündüm bu yorum üzdü ??
Başlat > Çalıştır > ''msconfig'' > önyükleme > Gelişmiş seçenekler > ''Bellek Üst Sınırı'' seçeneği işaretlenmiş ise ibareyi kaldır Uygula > TamamÖzellikler kısmında öyle yazıyor bende anlam veremedim araştırıyorum oyunun minimum sistem özelliklerinden kurtarıyor diye düşündüm bu yorum üzdü ??
bu onunla alakalı değilBaşlat > Çalıştır > ''msconfig'' > önyükleme > Gelişmiş seçenekler > ''Bellek Üst Sınırı'' seçeneği işaretlenmiş ise ibareyi kaldır Uygula > Tamam
Hocam,tavsiye tavsiye.bu onunla alakalı değil
bende kapalı olmasına rağmen 1.89 kullanılabilir gösteriyor :/
Ekli dosyayı görüntüle 135528
eğer 3.97 kullanabiliyorsan kesinlikle kaldırmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:
bi fotoğraf atabilirmisin özelliklerden ?
Hocam dediğiniz gibi baktım ama bellek üst sınırı seçeneği işaretlenmiş değildiBaşlat > Çalıştır > ''msconfig'' > önyükleme > Gelişmiş seçenekler > ''Bellek Üst Sınırı'' seçeneği işaretlenmiş ise ibareyi kaldır Uygula > Tamam