arkadaşlar 95 oldu ortalamam ona göre yorum yapalım
Berat bak gör.ne güzel lan karne hediyesi falan alıyolar. lgs de %2 ye girip fen lisesi kazandım 10. sınıfın başında 1800 e bi tane telefon aldılar
En fazla 7k hâlâ.
arkadaşlar 95 oldu ortalamam ona göre yorum yapalım
Berat bak gör.ne güzel lan karne hediyesi falan alıyolar. lgs de %2 ye girip fen lisesi kazandım 10. sınıfın başında 1800 e bi tane telefon aldılar
98 de artmaz mıBerat bak gör.
En fazla 7k hâlâ.
Geçen 88 di naptın hocanın e okulunu mu çaldın.98 de artmaz mı
hiç üzülme böyle giderse acısız şekilde kafama sıkarım yaşamaya pek hevesim yok zatenüzüldüm
çekiniyorumGeçen 88 di naptın hocanın e okulunu mu çaldın.
Kardeşim isterse 99 olsun bir karne hediyesi ayrıca 1.dönem en fazla 5000 olabilir ki 7k diyoruz.
Bize soracağına git anne babanla konuşsana biz nereden bilelim ne alacaklarını.
Ne yapalım biz mi gelip anne babanla konuşalım. Ee beratın annesi beratın ortalaması iyi ona 15000 tl lik laptop alın mı diyelimçekiniyorum
ailen kıt kanaat geçiniyodur 110 alsan onlar için anlamı olmaz. ailen zengindir karne notunun önemi olmaz. biz bilemeyizçekiniyorum
en fazla bi yemeğe götürmeleri lazım benceOrtalamaya göre anlaşma mı yapacaksın ailenle? Her dönem o kadar para mı harcayacaklar hediye olarak?
15000TL karne hediyesi için çok fazla bence. 7000TL bile fazla. Durumunuz varsa tabii ki alırsınız ama Türkiye şartlarında böyle hediyeler almak için iyi bir gelir lazım. Aileni biraz düşün bence.
Aile bütçesine bağlı aslında.en fazla bi yemeğe götürmeleri lazım bence
bu sene sınav notu bile geçersiz bu karneyi almak aşırı kolay bi olay kısacası. hiç bişey almasalar bile yeridir bence.Aile bütçesine bağlı aslında.
Paraları vardır alırlar aslında. Olay o değil.bu sene sınav notu bile geçersiz bu karneyi almak aşırı kolay bi olay kısacası. hiç bişey almasalar bile yeridir bence.
Az ben en az 99 alıyorum6.Sınıfa gidiyorum 88 ortalama aldım sizce iyi mi
bütün dersler açıklanmadı
ülkenin üni sınavında ilk 2000 e falan girmedikten sonra 1500 dolardan fazla maaşın olmuyor okuyarak. hevesli olmaması normal benceParaları vardır alırlar aslında. Olay o değil.
Konuyu açan kişinin derslere tek önem verme sebebi karne hediyesi. Karnesi yüksek olunca ne işine yarar, derslerine çalışmak ileride ne işine yarar bilmiyor ya da önemsemiyor.