Nasıl İyi Bir Fen Lisesi Kazanırım

madSlowly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,759
Merhaba,
Ben İstanbulda iyi bir Fen Lisesi istiyorum nasıl çalışmam lazım oyunlar yada bilgisayar, telefon, tablet çok oyalıyor malesef ne yapabilirim içimden sınır koymak istemiyorum

madSlowly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,759
Evet ama canım sıkılıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ve tutamıyorum kendimi teknoloji ile ilgili bir şeylerde öğrenmek istioyrum

26¥¥26

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,553
Merhaba,
Ben İstanbulda iyi bir Fen Lisesi istiyorum nasıl çalışmam lazım oyunlar yada bilgisayar, telefon, tablet çok oyalıyor malesef ne yapabilirim içimden sınır koymak istemiyorum
1 saat oyun 3 saat ders 30 dk oyun 6 saat ders 15 dk oyun 9 saat ders 0 oyun 12 saat ders.
Sonuç:ppsikopat oldunuz.

Son düzenleyen moderatör:

emin:)

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,124
Merhaba,
Kendini Sınırlamak zorunda değilsin.Ders çalışmadan önce stres vb. şeyleri yenmen lazım.Bunları yendikten sonra günlük 4-5 saat yeterli olcaktır senin için.MEB sitesinde kazanım testleri var,onları çözmeni şiddetle öneriyorum.Ayrıca Youtubeden video ile destek yap.Bol bol soru çöz.Yeni soru tarzları öğren.Ben yapamıyorum edemiyorum deme.
Bunları yaparsan başarılı olacağından eminim.

madSlowly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,759
Kanka 12 saat çalışamam :d

wpa_supplicant

Profesör
Reaksiyon puanı
6,538
Merhaba,
Ben 8. Sınıftayken ne telefon ne tablet ne de PC kullanıyordum, daha bu sene 10. Sınıfta kullanmaya başladım, bırakmak zorundasın, bırakamazsan işin biter. (Yani tam olarak bitmez ama bitecek diye düşünmelisin)

bang1

Profesör
Reaksiyon puanı
1,758
12 saat ders çalışılmaz mantıken mümkün değil zaten 8 saat uyusa 16 saati kaldı 12 saat ders çalışsa 4 saati kaldı 4 saatte online derslere gider psikolojik etkilerinden bahsetmiyorum bile

madSlowly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,759
Kendini Sınırlamak zorunda değilsin.Ders çalışmadan önce stres vb. şeyleri yenmen lazım.Bunları yendikten sonra günlük 4-5 saat yeterli olcaktır senin için.MEB sitesinde kazanım testleri var,onları çözmeni şiddetle öneriyorum.Ayrıca Youtubeden video ile destek yap.Bol bol soru çöz.Yeni soru tarzları öğren.Ben yapamıyorum edemiyorum deme.
Bunları yaparsan başarılı olacağından eminim.
Aslında bayada iyidir derslerim bana göre ama işte 6. Sınıfta kötü ettim 7. Sınıfa kadar test çözmedim 7. Sınıf başında öyle bir gazla başladım ki Einstein bile geçemez beni ama düştüm artık streak bitti anlaşılan bende

26¥¥26

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,553
Aslında bayada iyidir derslerim bana göre ama işte 6. Sınıfta kötü ettim 7. Sınıfa kadar test çözmedim 7. Sınıf başında öyle bir gazla başladım ki Einstein bile geçemez beni ama düştüm artık streak bitti anlaşılan bende
6.Sınıfım.

madSlowly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,759
Ben 8. Sınıftayken ne telefon ne tablet ne de PC kullanıyordum, daha bu sene 10. Sınıfta kullanmaya başladım, bırakmak zorundasın, bırakamazsan işin biter. (Yani tam olarak bitmez ama bitecek diye düşünmelisin)
Kanka Pubg Mobile de beni çok rahatsız ediyorum elmasa taça kasıyorum altına düşerim sonra diye çok korkuyorum

Rootsyl

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
516
Merhaba,
Hocam çalışçaksın başka bi püf noktası yok.

madSlowly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,759
Artık duramıyorum Pubg Mobile gel diyor taça kas altına düşme bot gibi gözükme

Geleceğinin kötü olmasından bu kadar korkuyormusun?
Evet İyi lise kazanmak istiyorum

Artık duramıyorum Pubg Mobile gel diyor taça kas altına düşme bot gibi gözükme

Evet İyi lise kazanmak istiyorum
Çok hayal kurdum iyi yere giricem bi ara SDN ye bile girmek istedim bi ara :d yani asgari ücretle çalışmak istemiyorum bu yaşta ok ama 20 yaşında bana artık baskı uygular

Birde LGS de kesirler konusu çıkarsa ne fen lisesi ne anadolu lisesi kazanırım beyin yanıt vermiyor kesirlere

emin:)

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,124
Hiç bir şey geç değildir kardeşim.Bu gün başlamak yarın başlamaktan daha iyidir.Dediklerimi yap ve Kitap okumayı günlük ihtiyaç olarak düşün.Neyse Ben BİM'e gidiyorum.

madSlowly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,759
Hiç bir şey geç değildir kardeşim.Bu gün başlamak yarın başlamaktan daha iyidir.Dediklerimi yap ve Kitap okumayı günlük ihtiyaç olarak düşün.Neyse Ben BİM'e gidiyorum.
İşte kitap okumak ondan bahsetme 1000 paragraf çözerim daha iyi

SOLTER

Doçent
Reaksiyon puanı
560
Seni oyalayan ne ise bırak bu birden olmaz günde 3 saat oyun oynuyorsan hergün 10-15dk kıs.

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,970
Taç mı? Taç 1 günlük iş.
Gel Fatihe kas bakalım.

madSlowly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,759

madSlowly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,759
Zamanını en çok alan şey.
Video izlemek oyun oynamak hatta bugün 13 16 arası ders çalışacaktım kasadan koku gelince sözde "test" için oyun oynadım beynim kandırdı beni resmen

1000 paragraf için kitap okumak lazım :D
Ben aslında yeni nesil soruları çözmeye başladığım gibi anladım diyebilirim ama önümde baya bir yol var

KRZMNİTK

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,072
Biraz kaba olacak ama Öküz gibi ders çalışacaksın Öküz gibi

KRZMNİTK

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,072
ve hayvan gibi kitap okuyacaksın

madSlowly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,759
Arkadaşım lütfen ben burda eğitim ile konuşuyorum neden reklam yapıyorsun hadi senide anlıyorum büyümek istiyorsun ama bu konunun kapanmasına kadar gider