- Reaksiyon puanı
- 1,323
Bu konuda ailevi sorunlarınızı paylaşabilirsiniz.
Bir sürü konu açılıyor forumda ailevi sorunlarla ilgili.Yeni, Müge Anlı siz misiniz? Milletin işi gücü yok derdini buraya yazcak mesaj kasmak için böyle saçmalıklara kalkışmayın!
Ama burada arkadaş herkese açması için tek konu açmış böyle saçmalık olmazBir sürü konu açılıyor forumda ailevi sorunlarla ilgili.
Sizde haklısınız .Ama burada arkadaş herkese açması için tek konu açmış böyle saçmalık olmaz![]()
Estağfurullah hocamSizde haklısınız .
Mesaj kasmak değil amacım. Teker teker açınca kilitleniyorlar. Burada birbirimizle dertlesebilesgimiz bir ortam hazırlamak istedim.Yeni, Müge Anlı siz misiniz? Milletin işi gücü yok derdini buraya yazcak mesaj kasmak için böyle saçmalıklara kalkışmayın!
Gereği yok maalesefMesaj kasmak değil amacım. Teker teker açınca kilitleniyorlar. Burada birbirimizle dertlesebilesgimiz bir ortam hazırlamak istedim.
Buna siz değil konunun rağbet görüp görmemesi karar veriyor.Gereği yok maalesef![]()
Bir gereği yok saçmalıklarla doldurmayıverin şu forumu ya!Buna siz değil konunun rağbet görüp görmemesi karar veriyor.
Öyle birşey değil. Ben dertleşelim dedim. İfsalasalim demedim.Mesaj kasmak için böyle ciddi konuları bile saçma şeylere çevirdiniz. Yok en gizli sırrınızı paylaşabilirsiniz, yok ifşanızı paylaşabilirsiniz.
Teker teker paylaşınca kalabalık oluyor. Belki bir topic açılabilir ama onu ben yapamam. Elimden bu kadar geliyor.İyi düşünmüşsün de konu başlığı olur sadece. Konunun içinde paylaşmak mantıklı değil.
Tamam da millet derdini yazıyo çözüm arıyoruz senin tek derdin bos bos konular açıp rütbe kasmak daha deminde 1000 tl ye iphone 12 pro max özellikli telefon soruyodun o nooldu ?Bir sürü konu açılıyor forumda ailevi sorunlarla ilgili.
Onu yetkililere söyle. Herkesin derdi başka kimisi oyuncak almağı için ağlar kimisi telefon kimisi okul harçlığı kimisi ders kimisi iş... binlerce dert var hepsi bir konu başlığında olmaz zatenTeker teker paylaşınca kalabalık oluyor. Belki bir topic açılabilir ama onu ben yapamam. Elimden bu kadar geliyor.
Hayda! Millet derdini tek konuda açsın böyle hem karışıklık olur. N'olcak konu sahibi mi çözecek dertleri?Mesaj kasmak diyenler bir kendilerine baksın.
Gayet mantıklı olmuş bu konu. Çok fazla açılmasındansa bir konu olması iyi.
Bütçem o kadardı. A8plus buldum o bütçeye. Daha önceki konularına bakarsan pek mesaj kasma amacında olmadığımi görebilirsin.Tamam da millet derdini yazıyo çözüm arıyoruz senin tek derdin bos bos konular açıp rütbe kasmak daha deminde 1000 tl ye iphone 12 pro max özellikli telefon soruyodun o nooldu ?
Keşke beni alıntılamasaydın hakaret yedim sanki.Tamam da millet derdini yazıyo çözüm arıyoruz senin tek derdin bos bos konular açıp rütbe kasmak daha deminde 1000 tl ye iphone 12 pro max özellikli telefon soruyodun o nooldu ?
Dertler paylaşarak azalır, mutluluklar paylaşarak çoğalır.Hayda! Millet derdini tek konuda açsın böyle hem karışıklık olur. N'olcak konu sahibi mi çözecek dertleri?![]()
Boşverin artık herkes bir birine hakaret ediyor zaten.Keşke beni alıntılamasaydın hakaret yedim sanki.
Şöyle düşün :Hayda! Millet derdini tek konuda açsın böyle hem karışıklık olur. N'olcak konu sahibi mi çözecek dertleri?![]()
2 Saattir bunu anlatmaya çalışıyorum.Telefon Sorunları adı altında konu açmak da mantıklı o zaman. Herkes o konunun altına yazar. Sonra Bilgisayar Sorunları vs. açabiliriz. Hatta ne gerek var? Teknoloji sorunları olan bu konunun altına yazsın diye bir konu açalım daha mantıklı olur.
Evet şimdi konuyu başka yerlere çekiyoruz.Telefon Sorunları adı altında konu açmak da mantıklı o zaman. Herkes o konunun altına yazar. Sonra Bilgisayar Sorunları vs. açabiliriz. Hatta ne gerek var? Teknoloji sorunları olan bu konunun altına yazsın diye bir konu açalım daha mantıklı olur.
Konuyu başka yerlere mi çekiyoruz? Senin dediğin şeyle aynı şeyi söyledim.Evet şimdi konuyu başka yerlere çekiyoruz.
Bu tür konuları kimse sevmiyor zaten. Açan kişi de linçleniyor.