Ailevi Sorunlar Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ömerim55

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,323
Bu konuda ailevi sorunlarınızı paylaşabilirsiniz.

ömerim55

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,323
Yeni, Müge Anlı siz misiniz? Milletin işi gücü yok derdini buraya yazcak mesaj kasmak için böyle saçmalıklara kalkışmayın!
Mesaj kasmak değil amacım. Teker teker açınca kilitleniyorlar. Burada birbirimizle dertlesebilesgimiz bir ortam hazırlamak istedim.

Amello

Doçent
Reaksiyon puanı
595
Mesaj kasmak için böyle ciddi konuları bile saçma şeylere çevirdiniz. Yok en gizli sırrınızı paylaşabilirsiniz, yok ifşanızı paylaşabilirsiniz.

KaTaRaN

Profesör
Reaksiyon puanı
2,515
İyi düşünmüşsün de konu başlığı olur sadece. Konunun içinde paylaşmak mantıklı değil.

ömerim55

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,323
Mesaj kasmak için böyle ciddi konuları bile saçma şeylere çevirdiniz. Yok en gizli sırrınızı paylaşabilirsiniz, yok ifşanızı paylaşabilirsiniz.
Öyle birşey değil. Ben dertleşelim dedim. İfsalasalim demedim.

ömerim55

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,323
İyi düşünmüşsün de konu başlığı olur sadece. Konunun içinde paylaşmak mantıklı değil.
Teker teker paylaşınca kalabalık oluyor. Belki bir topic açılabilir ama onu ben yapamam. Elimden bu kadar geliyor.

KaTaRaN

Profesör
Reaksiyon puanı
2,515
Teker teker paylaşınca kalabalık oluyor. Belki bir topic açılabilir ama onu ben yapamam. Elimden bu kadar geliyor.
Onu yetkililere söyle. Herkesin derdi başka kimisi oyuncak almağı için ağlar kimisi telefon kimisi okul harçlığı kimisi ders kimisi iş... binlerce dert var hepsi bir konu başlığında olmaz zaten

Yıldırım E.

Profesör
Reaksiyon puanı
1,681
Mesaj kasmak diyenler bir kendilerine baksın.
Gayet mantıklı olmuş bu konu. Çok fazla açılmasındansa bir konu olması iyi.
Hayda! Millet derdini tek konuda açsın böyle hem karışıklık olur. N'olcak konu sahibi mi çözecek dertleri? :)

ömerim55

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,323
Tamam da millet derdini yazıyo çözüm arıyoruz senin tek derdin bos bos konular açıp rütbe kasmak daha deminde 1000 tl ye iphone 12 pro max özellikli telefon soruyodun o nooldu ?
Bütçem o kadardı. A8plus buldum o bütçeye. Daha önceki konularına bakarsan pek mesaj kasma amacında olmadığımi görebilirsin.

Amello

Doçent
Reaksiyon puanı
595
Telefon Sorunları adı altında konu açmak da mantıklı o zaman. Herkes o konunun altına yazar. Sonra Bilgisayar Sorunları vs. açabiliriz. Hatta ne gerek var? Teknoloji sorunları olan bu konunun altına yazsın diye bir konu açalım daha mantıklı olur.

Yıldırım E.

Profesör
Reaksiyon puanı
1,681
Telefon Sorunları adı altında konu açmak da mantıklı o zaman. Herkes o konunun altına yazar. Sonra Bilgisayar Sorunları vs. açabiliriz. Hatta ne gerek var? Teknoloji sorunları olan bu konunun altına yazsın diye bir konu açalım daha mantıklı olur.
2 Saattir bunu anlatmaya çalışıyorum.

Laufeyson

Rektör
Reaksiyon puanı
13,029
Evet şimdi konuyu başka yerlere çekiyoruz.
Bu tür konuları kimse sevmiyor zaten. Açan kişi de linçleniyor. Gerek yok anasayfayı ailevi meseleler için doldurmaya. Çok mantıklı bir şey yapmış Ömer.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...