madSlowly
Profesör
Şu ertelemekten bıktım ders çalışıcam diyorum erteliyorum video izlemeye gelince öyle olmuyor ne yapıcam herşeyi erteliyorum resmen
bendede var çözümü yokŞu ertelemekten bıktım ders çalışıcam diyorum erteliyorum video izlemeye gelince öyle olmuyor ne yapıcam herşeyi erteliyorum resmen
Aslında tembellik değil tembel değilim çok üşengeçlik vartembellik bunun adı.
genetik olabilir mitembellik bunun adı.
aynı şeydeğiltembellik bunun adı.
Hayır genetik değil ailemde çok planlı insanlar var bende böyle bir sorun vargenetik olabilir mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
aynı şeydeğil
ihtimal düşükHiç düzelceğini sanmıyorum
hocam hayatınızda kurtulmak istediğiniz ama kurtulamadığınız hastalığınız takıntınız varmıŞu ertelemekten bıktım ders çalışıcam diyorum erteliyorum video izlemeye gelince öyle olmuyor ne yapıcam herşeyi erteliyorum resmen
genelde kategori nedirVar video izliyorum hep
çözüm yolu var ama kendinize inanmalısınızEğlence ama tam niteliği bende BOŞ ZAMAN
Oyun oynamak video izlemek beni mutlu ediyor ama bir yanda mutsuz ediyor
Bu sorunun çözümü bence şu: ben bir şey yapacağım zaman o işi en iyi şekilde yapacağıma yemin ederek başlarım . İstersen sende dene.Şu ertelemekten bıktım ders çalışıcam diyorum erteliyorum video izlemeye gelince öyle olmuyor ne yapıcam herşeyi erteliyorum resmen
Benide aynı şekildeEğlence ama tam niteliği bende BOŞ ZAMAN
Oyun oynamak video izlemek beni mutlu ediyor ama bir yanda mutsuz ediyor
İnanırım kendime söyle ne kendimi düzeltmem lazımçözüm yolu var ama kendinize inanmalısınız
Çözüm basit, hayatındaki fazlalıkları çıkartmalısın. Sonra plan yap ve ona uymak için kafana koy. Hatta gece yatmadan önce sabah şunu yapacağım de.Şu ertelemekten bıktım ders çalışıcam diyorum erteliyorum video izlemeye gelince öyle olmuyor ne yapıcam herşeyi erteliyorum resmen
Amaan sonra izlerim.belki işine yarar ama bunu izlemeyide ertelemezsen daha iyi olur senin açından![]()
Ne fazlalık olabilirkiÇözüm basit, hayatındaki fazlalıkları çıkartmalısın. Sonra plan yap ve ona uymak için kafana koy. Hatta gece yatmadan önce sabah şunu yapacağım de.