hayır orijinal epic gamesten indirdimOyun crackli ise yardım edemiyoruz.
Sisteminiz destekliyormu???hayır orijinal epic gamesten indirdim
sisteminizi söylerseniz yardım edebilirizhayır orijinal epic gamesten indirdim
Dosya doğrulama yapın.gtaya girip hikaye modunda başlatıyorum aradan 10-15 saniye geçiyor ve şu hatayı alıyorum.. bi çözümü yok mu şu lanetin
yaptım sonuç aynıDosya doğrulama yapın.
GTA'nın dışında valorant cs go gibi oyunlar da oynuyorum onlarda hiçbi sıkıntı yoksisteminizi söylerseniz yardım edebiliriz
Belgelerdeki ayar dosyasını silin ve doğrulama yapın.yaptım sonuç aynı
Mesaj otomatik birleştirildi:
GTA'nın dışında valorant cs go gibi oyunlar da oynuyorum onlarda hiçbi sıkıntı yok
100 gb 1 günde indirdim ona nasıl kıyıp sileyim ben..Oyunu silip yüklediğinizdede aynı sorun devam ediyormu hala?
deneyeceğim şimdiBelgelerdeki ayar dosyasını silin ve doğrulama yapın.
baştaki banka soygununu geçti sıkıntısız ondan sonra yine aynı sorun..Belgelerdeki ayar dosyasını silin ve doğrulama yapın.
6 gb ram 2.7 ghz işlemci 2 gb 128 bit nvidia geforce gt 420 ekran kartısisteminiz nedir?
Yukarıda yazmış ya?sisteminiz nedir?
banka soygununu sıkıntısız geçiyorum ordan sonra hata veriyor 100 save indirdiğimde de bi kaç dakika kadar oynuyorum sonra yine aynı hataBanka soygunu görevinde bekle. Hata verecek mi veya bir save indir dene. Eğer 100 savede hata vermez ise o görevi geç menyoo da kullanabilirsin.
ayarlar minimumda oynuyorum ve 0 kasma directx 10 denedim 10.1 denedim 11 denedim sonuç aynıAyarlarını minimuma çekip dener misin? Sistem çok düşük, hata kaynağı o olabilir.
dosya doğrulama directx güncelleme gibi çok şeyi denedim hiçbiri sonuç vermedi maalesefAyarlarını minimuma çekip dener misin? Sistem çok düşük, hata kaynağı o olabilir.
yine aynı hatayı aldım maalesef :/ bunun çözümü yok mudur ya bıktım ciddenŞunu dene
DDU ile ekran kartı sürücünü tamamen sil.
buradan indirebilirsin
![]()
Display Driver Uninstaller (DDU) download version 18.1.3.9
Download Display Driver Uninstaller (DDU) Official - Remove AMD/NVIDIA/INTEL Graphics Drivers Cleanly - DDU is a driver removal utility that helps you completely uninstall AMD/NVIDIA graphics card drivers and packages from your system, leaving no leftovers behind, including registry keys...www.guru3d.com
şu seçenekten ilerleyebilirsin işaretledim
Ekli dosyayı görüntüle 130903
sonra ekran kartınının sürücüsünü yükle.
Dostum windowsunu güncelleyebilir misin? Arada kalmış gerekli bir güncelleme sorununu çözebilir. Sorun bana nedense windows kaynaklı geldi.yine aynı hatayı aldım maalesef :/ bunun çözümü yok mudur ya bıktım cidden
windows 10 kullanıyorum şuan güncel diyorDostum windowsunu güncelleyebilir misin? Arada kalmış gerekli bir güncelleme sorununu çözebilir. Sorun bana nedense windows kaynaklı geldi.
şuan öyleBeni dinle tek tek yap
Belgelerim > Rockstar Games > GTA V içine gir
Settings dosyasını bul ve sağ tıklayıp düzenle de ve aç
<DX_Version value="1" /> satırını bul
1 değerini 0 ile güncelle
<DX_Version value="0" /> olsun
Kaydet ve tekrar dene.
Oyunu sil yükleyine aynı hatayı aldım maalesef :/ bunun çözümü yok mudur ya bıktım cidden
Aynı Settings içerisinde en aşağıda video card description var, orada ekran kartını doğru tanımış mı kontrol eder misin?şuan öyle
son çare o olarak gözüküyor ama çözülmez diye korkuyorum ve oyun zaten yeniydiOyunu sil yükle
Hocamın dediği gibi yapmanızda fayda varOyunu sil yükle
en alt satır bu;Aynı Settings içerisinde en aşağıda video card description var, orada ekran kartını doğru tanımış mı kontrol eder misin?
BendeHocamın dediği gibi yapmanızda fayda var