300 TL Klavye Önerisi

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,029
300 TL ye kadar klavye almayı düşünüyorum.
Kablolu olacak.
RGB zaten çoğunda var.
Mekanik olabilir olmasa da olur.
Bilek desteği de olabilir ama olmasa da olur.

Şunu buldum:
Şaşırtıcı şekilde MediaMarkt'da daha ucuz.
Nasıldır bu?
Daha iyisi var mıdır? Kaliteli olsun istiyorum 4 yıl kullanacağım en az.

404 Not Found

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
2,852
Artıları: - Full tuş takımı numerik klavyesi multimedya tuşları vs mevcut. - Klavyenin hissiyatı fena değil. - RGB ışıklandırmalı (Şahsen sırf bu yüzden aldım) - Makro desteği - Diğerlerine göre uygun fiyatlı olması Eksiler: - Hissiyat olarak bir mekanik klavyenin yerini tutmayabilir veya yazı yazarken büyük parmaklı kişiler beğenmeyebilir. - RGB güzel ama diğer modellerde bulunan bazı gelişmiş animasyonlar ve oyun desteği bunda yok. Mesela tuşların tek tek renkleri değişmiyor. En fazla klavyeyi üç bölgeye ayırıp üç ayrı renk atayabiliyorsunuz. CS:GO ve Dota 2 için çok primitif renk geçişleri dışında bir oyun desteği ben göremedim. İnsan bu klavyenin diğerlerinden nesi eksik diye düşünmeden edemiyor. - Logitech'in LGS ve özellikle Ghub yazılımı ve dökümantasyonu tam bir facia. Neredeyse hiç bir işe yaramayan yazılımı biraz kurcaladıktan sonra kaybettiğiniz zamana acıyıp yazılımı kaldırabilirsiniz. Dolayısıyla full RGB olması da bir süre sonra anlamını kaybetmeye başlıyor. Ortaya karışık bir gökkuşağı geçişine razı olup başka şeylere odaklanmak zorunda kalıyorsunuz. Sonuç: Hep karanlıkta kullanabileceğim bir klavyem olsun istiyordum en sonunda bunu aldım. Ama alınca gördüm ki aslında Logitech ucuza full RGB bir klavye satarken tadımlık bir deneyim sunarak müşterinin daha pahalı bir modeli satın almaya heveslenmesi için uğraşmış. Logitech'i özellikle kaliteli mouselar yapan bir firma olarak sevmeme rağmen bu hareketini beğenmedim. O berbat yazılımlarını da ileride düzeltebilirler mi şüpheliyim. O yüzden Full RGB klavye ile tam bir oyun entegrasyonu bekliyorsanız hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Yok sade akşam odanın ışıklarını kapatıp oyun oynarken veya yazı yazarken işimi görsün diyorsanız bu klavye sizi fazlasıyla tatmin edecektir.

Hepsiburada'da bir yorum bu klavye için.

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,029
Artıları: - Full tuş takımı numerik klavyesi multimedya tuşları vs mevcut. - Klavyenin hissiyatı fena değil. - RGB ışıklandırmalı (Şahsen sırf bu yüzden aldım) - Makro desteği - Diğerlerine göre uygun fiyatlı olması Eksiler: - Hissiyat olarak bir mekanik klavyenin yerini tutmayabilir veya yazı yazarken büyük parmaklı kişiler beğenmeyebilir. - RGB güzel ama diğer modellerde bulunan bazı gelişmiş animasyonlar ve oyun desteği bunda yok. Mesela tuşların tek tek renkleri değişmiyor. En fazla klavyeyi üç bölgeye ayırıp üç ayrı renk atayabiliyorsunuz. CS:GO ve Dota 2 için çok primitif renk geçişleri dışında bir oyun desteği ben göremedim. İnsan bu klavyenin diğerlerinden nesi eksik diye düşünmeden edemiyor. - Logitech'in LGS ve özellikle Ghub yazılımı ve dökümantasyonu tam bir facia. Neredeyse hiç bir işe yaramayan yazılımı biraz kurcaladıktan sonra kaybettiğiniz zamana acıyıp yazılımı kaldırabilirsiniz. Dolayısıyla full RGB olması da bir süre sonra anlamını kaybetmeye başlıyor. Ortaya karışık bir gökkuşağı geçişine razı olup başka şeylere odaklanmak zorunda kalıyorsunuz. Sonuç: Hep karanlıkta kullanabileceğim bir klavyem olsun istiyordum en sonunda bunu aldım. Ama alınca gördüm ki aslında Logitech ucuza full RGB bir klavye satarken tadımlık bir deneyim sunarak müşterinin daha pahalı bir modeli satın almaya heveslenmesi için uğraşmış. Logitech'i özellikle kaliteli mouselar yapan bir firma olarak sevmeme rağmen bu hareketini beğenmedim. O berbat yazılımlarını da ileride düzeltebilirler mi şüpheliyim. O yüzden Full RGB klavye ile tam bir oyun entegrasyonu bekliyorsanız hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Yok sade akşam odanın ışıklarını kapatıp oyun oynarken veya yazı yazarken işimi görsün diyorsanız bu klavye sizi fazlasıyla tatmin edecektir.

Hepsiburada'da bir yorum bu klavye için.
Yani onu örnek olarak bulmuştum daha iyisi var mı ve bu fiyat bandında başka güzel klavye var mıdır?

wittroc

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
11,237

daily.Chavo

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,494
Attığınız klavyeyi 3 yıl boyunca kullandım.Tuşları aşınmadı.Bence alınabilir

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,029
Bütçeyi biraz aşıyor ama mekanik.
Bunu beğendim. Logitech mi bu mu?
Hepsiburada'da 250₺. Ben de alacağım, tavsiye ederim.
Bilmem hiç hoş değil bence beğenmedim çok.
Attığınız klavyeyi 3 yıl boyunca kullandım.Tuşları aşınmadı.Bence alınabilir
Peki o mu yoksa GamePower Saber RGB Outemu Red Switch USB Mekanik Gaming Klavye - incehesap.com bu mu?

Paul Walker'in emmi oğlu

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Kablolu olacak.
RGB zaten çoğunda var.

Şunu buldum:
Nasıldır bu?
Bence alınabilir hocam.

hakancoskun4891

Profesör
Reaksiyon puanı
757
Eğer bütçeyi biraz aşabilirseniz bu :
Eğer aşamaz iseniz bu :

ömerim55

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,323
Mekanik olmayacaksa a101'de piranha klavye mause var 40 liraya. O da gayet iyi.

Reaksiyon puanı
181
Kablolu olacak.
RGB zaten çoğunda var.

Şunu buldum:
Nasıldır bu?
razer cynosa lite öneririm. 300 tl ye mekanik pek önermem :)

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,029
1609002211649.png

Bende de bu var tek farkı rgb si.

Scarmigli1 ded

Asistan
Reaksiyon puanı
463

ok3535

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Cynosa var bende de tam onu yazmaya gelmiştim ki önermişler : ))

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,029
O mu bu mu GamePower Ogre Rainbow Outemu Red Switch USB Mekanik Gaming Klavye - incehesap.com ?
Kanka mekanik olursa hangi switch olcak, ışıkları falan ayarlanabilsin mi bu soruların cevaplarını yazarsan iyi olur benim önerceğim klavyeye gelirsek bu :

kullandım bence bilek desteği hariç mükemmel internetten incelemelerine bakabilirsin fiyatı da tüm sitelerde 300 tl

DMZMAli

Asistan
Reaksiyon puanı
90
Öncelikle merhaba Alcaksan her türlü ortalama 80- 100 tl daha ekleyerek SABER RGB almanı kesinlikle tavsiye ederim hem dolu dolu rgb var hem mekanik hemde efsane bana kalırsa biraz bekle tekrar bi cuma indiriminde 350 tl fln olur hemen al ! saber rgb - Google Alışveriş