Bir Şeyi Kaydederken Uygulama Donuyor

AlperShal

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,551
Sorunum: Herhangi bir uygulamada gerek CTRL + S yaparak gerek Sağ Tık > Farklı Kaydet diyerek bir şeyi kaydederken o uygulama donuyor ve hiçbir şey yapamıyorum, sonra geri geliyor. Alta bir video bırakıyorum daha net anlayacaksınızdır.

Ayrıca bu daha önce de olmuştu ve format attıktan sonra düzeldi. Şimdi ise tekrar oluyor. Sebebi hakkında hiçbir fikrim yok. İşlemci, GPU, Ram, depolama gayet iyi durumda ve kullanımları %0'a yakın yani herhangi bir donanımsal problem buna yol açmıyor.

Videoda görebildiğiniz üzere uygulama donuyor ve hiçbir etkileşime giremiyorum. Ayrıca sekme kapatma vs. de gerçekleştiremiyorum, sonra geri geliyor. Bu sorun Photoshop, Office programları vb. her şeyde oluyor. Bir öneriniz varsa bekliyorum.

AlperShal

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,551
Arkadaşlar hâlâ soruna çare bulamadım. Uplıyorum konuyu.

AlperShal

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,551
Arkadaşlar konuyu kirletmeyelim lütfen. Çözüm önerisi olan varsa bekliyorum.

Mert Şefik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,580
Arkadaşlar konuyu kirletmeyelim lütfen. Çözüm önerisi olan varsa bekliyorum.
Ben konu yukarı çıksın diye konuşuyordum,hdd bozuk olabilir mi ,ya da bir format atın,usb ye bir os kurup live olarak girip denyin sorunun donanımsal mı yazılımsal mı olduğunu gorelim

AlperShal

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,551
OBS dışında farklı bir program deneyebilirsiniz.
Hocam konuda video kayıt ederken oluyor demedim ki. Her zaman oluyor bu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben konu yukarı çıksın diye konuşuyordum,hdd bozuk olabilir mi ,ya da bir format atın,usb ye bir os kurup live olarak girip denyin sorunun donanımsal mı yazılımsal mı olduğunu gorelim
Konuda belirttim zaten format atınca düzeliyor ancak bir şey yapınca yine böyle oluyor tetikleyen şeyi bilmiyorum. Yazılımsal yani sorun.

S

SDN Anonim 608469

SDN Okuru
Hocam konuda video kayıt ederken oluyor demedim ki. Her zaman oluyor bu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Konuda belirttim zaten format atınca düzeliyor ancak bir şey yapınca yine böyle oluyor tetikleyen şeyi bilmiyorum. Yazılımsal yani sorun.
Tarayıcı değiştirin.

Mert Şefik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,580
Kaydetme konumunu hdd değil de usb olarak seçin deneyin

AlperShal

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,551
İso değiştirin.
Hocam format attığımda sorun hemen başlamıyorsa ve bir şey bunu tetikliyorsa iso değiştirmenin ne gibi bir faydası olur? Bilmeyen biri için aşırı zahmetli ve bir işe yaramaycak bir öneri sunuyorsunuz. Yanlış yönlendirme yapıyorsunuz. Zaten format atınca düzeliyor ama sonra bir şey bunu tekrar yapıyor bana ne olduğunu öğrenmemi sağlayacak bir çözüm lazım.