- Konuyu başlatan
Mert Şefik
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 3,580
Ya da android den vazgeçtim çünkü ben sanal makineden felan anlamam
Bana göre zaten bilgisayarda android kullanmakta(eğer android oyunları oynamak istemiyorsan) mantıklı bir seçim olarak gelmedi.Ya da android den vazgeçtim çünkü ben sanal makineden felan anlamam
Aynen zaten bu pc de istesem de oyun oynayamam,canlı dersde çok kasıyor da onu nasıl iyileştirebilirim diye uğraşıyorumBana göre zaten bilgisayarda android kullanmakta(eğer android oyunları oynamak istemiyorsan) mantıklı bir seçim olarak gelmedi.
Eğer derslerini Eba canlı ders üzerinden işliyorsanız GNU/Linux dağıtımlarında da küçük bir ayarlama ile canlı derslerinize girebilirsiniz.Aynen zaten bu pc de istesem de oyun oynayamam,canlı dersde çok kasıyor da onu nasıl iyileştirebilirim diye uğraşıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ubuntu mateyi denedim zorin os dan iyi ama kasıyor bugün b8r de lubuntu deneyeceğim
Zoom kullanıyorum,ebadan daha önce hiç girmedimEğer derslerini Eba canlı ders üzerinden işliyorsanız GNU/Linux dağıtımlarında da küçük bir ayarlama ile canlı derslerinize girebilirsiniz.
O zaman bir sıkıntı yaşamayacaksınız diğer sorunuza gelirsek daha hafif bir dağıtım vb. kullanabilirsiniz.Zoom kullanıyorum
Önemli değil efendim,sıkıntı olursa yardımcı olurum.Teşekkürler