• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Kitapları nereden bulabilirim

Merhabalar Walter Isaacson Benjamin Fraklin ve Korkunç Ivan Kitaplarını nereden bulabilirim Walter Isaacson Kitabı internette bulamadım
Korkunç Ivan kitabını bkmkitap.com üzerinde buldum ama tedarik sürecinde nadirkitap üzerinde korkunç Ivan 400 TL'den başlıyor ucuza bulabileceğim öneriniz var mı

Merhabalar Walter Isaacson Benjamin Fraklin ve Korkunç Ivan Kitaplarını nereden bulabilirim Walter Isaacson Kitabı internette bulamadım
Korkunç Ivan kitabını bkmkitap.com üzerinde buldum ama tedarik sürecinde nadirkitap üzerinde korkunç Ivan 400 TL'den başlıyor ucuza bulabileceğim öneriniz var mı
Kitapyurdu vardır .

Kitapyurdundan 2 seneden beri gelmesini bekliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Konuda mesajım bulunsun benimde kitap ihtiyacım oluyor.
Ihtiyaç olan kitaplar konudaki kitaplar mı yoksa başka kitap mı başka kitap varsa yazın belki vardır

Hangi yazardan alabilirim?

Kitapyurdundan 2 seneden beri gelmesini bekliyorum

Ihtiyaç olan kitaplar konudaki kitaplar mı yoksa başka kitap mı başka kitap varsa yazın belki vardır

Hangi yazardan alabilirim?
Korkunç İvan nasıl bir kitap stoklarda yok.:sweatsmile: İnternetten pdf bul ordan oku. ?

Korkunç İvan nasıl bir kitap stoklarda yok.:sweatsmile: İnternetten pdf bul ordan oku. ?
Korkunç Ivan Rus Hükümdar IV.Ivan unvanı Korkunç Tarihçi Isabel de madariaga tarafından yazılmış ve iş bankası biyografi serisi bu arada miyop hastasıyım hocam maalesef pdf indirip okuyamam ama e-kitap olsa çok iyi olurdu

Korkunç Ivan Rus Hükümdar IV.Ivan unvanı Korkunç Tarihçi Isabel de madariaga tarafından yazılmış ve iş bankası biyografi serisi bu arada miyop hastasıyım hocam maalesef pdf indirip okuyamam ama e-kitap olsa çok iyi olurdu
Malesef pes ediyorum yeni baskısı olmadan zor bulunur.Muhtemelen 2. el bulursun.

Maalesef istanbulda yaşamıyorum ve yakınımda oturmuyor herkese teşekkür ederim arkadaşlar vaktinizi çaldığım için kusura bakmayın
Dostum e kitap olarak okuyabilirsin. Kitabın yeni baskısı yoksa bulman biraz zor olur. Çok tutulmayan kitaplar genelde basılmıyor, eğer eskiyse bide bulman zor oluyor.