EBA için pc yerine ne alabilirim

Arjinn

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
660
öncelikle bu daha önceden açtığım konunun aynısı kimse yazmadığı/yardım etmediği için tekrar açıyorum benim için önemli o yüzden rica ediyorum konuyu kapatmayın
elimdeki pc yi 1500 tl civarına satıcağım aşşağıya birçok alternatif seçim koyacağım sizce hangisi daha mantıklı ve sizinde görüşünüz varsa belirtin lütfen acil bir konu
1 sistemimdeki monitörü vermeyip(720p ve bana yetebilen bir monitör) 1000 tl ye kadar bana yetebilecek bir tvbox almam(bu seçenekte önemli olan güçlü birtvbox)
2sistemin tamamını satıp ayriyetten fullhd bir monitör/tv(2.el) ve tvbox almam

Benim için hangisi mantıklı olur bu arada tv box ın kullanım amacı yanlızca netflix/youtube/chrome/tektük oyunlar
ayriyetten benim için çok önemli olan şey ise 2 tercihe göre tvbox seçimi 1de çok güçlü olmalı 2de ise orta derece olabilir
açıkçası bana en mantıklı gelen 1.tercih o yüzden tvbox önerilerinizde çok önemli
2.el monitör ya da tv bakıcaksanız konumum Tekirdağ/Çerkezköy
Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler

JawBone

Doçent
Reaksiyon puanı
612
İşini görecektir. İncelemesi youtube'da vardı.

Arjinn

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
660
cevabın için teşekkürler ama ben tvbox düşünüyorum bu cihazın incelemesini izledim ve içime sinmedi

SkateBoard???

Asistan
Reaksiyon puanı
218
öncelikle bu daha önceden açtığım konunun aynısı kimse yazmadığı/yardım etmediği için tekrar açıyorum benim için önemli o yüzden rica ediyorum konuyu kapatmayın
elimdeki pc yi 1500 tl civarına satıcağım aşşağıya birçok alternatif seçim koyacağım sizce hangisi daha mantıklı ve sizinde görüşünüz varsa belirtin lütfen acil bir konu
1 sistemimdeki monitörü vermeyip(720p ve bana yetebilen bir monitör) 1000 tl ye kadar bana yetebilecek bir tvbox almam(bu seçenekte önemli olan güçlü birtvbox)
2sistemin tamamını satıp ayriyetten fullhd bir monitör/tv(2.el) ve tvbox almam

Benim için hangisi mantıklı olur bu arada tv box ın kullanım amacı yanlızca netflix/youtube/chrome/tektük oyunlar
ayriyetten benim için çok önemli olan şey ise 2 tercihe göre tvbox seçimi 1de çok güçlü olmalı 2de ise orta derece olabilir
açıkçası bana en mantıklı gelen 1.tercih o yüzden tvbox önerilerinizde çok önemli
2.el monitör ya da tv bakıcaksanız konumum Tekirdağ/Çerkezköy
Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler
Kanka şimdi ciddi konuşursak eba için pentium bir pc bile yeter sana al kendine bir pentium sisten

Arjinn

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
660
Kanka şimdi ciddi konuşursak eba için pentium bir pc bile yeter sana al kendine bir pentium sisten
haklısın ama ben zaten o kasanın kapladığı yerden nefret ediyorum ki temizlemeside cabası ama aynı zamanda tvbox ı da kullanmayı çok istiyorum

muhammedyusuf30

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
65
Pc yerine mac alabilirsin
macbookların fiyatı nereye uçuyor senin haberin varmı
Mesaj otomatik birleştirildi:

bana göre böyle sade bir bilgisayar alman yeterli o kadar yüksek sisteme gerek yok eba için
Mesaj otomatik birleştirildi:

aynen gerek yok o kadar yüksek bir sisteme ama sanada patates bilgisayar al demiyorum

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,615
Hem bütçe için darda olduğunu söylüyorsun hem de Pi 4 içime sinmedi diyorsun. Önemli olan dersleri dinleyebilmen değil mi? Pi 4 ile EBA ihtiyacını çok rahat karşılarsın. Fiyatı da 350 TL bir şey zaten.

SkateBoard???

Asistan
Reaksiyon puanı
218
Hem bütçe için darda olduğunu söylüyorsun hem de Pi 4 içime sinmedi diyorsun. Önemli olan dersleri dinleyebilmen değil mi? Pi 4 ile EBA ihtiyacını çok rahat karşılarsın. Fiyatı da 350 TL bir şey zaten.
Elli kuruşa sanki bilgisayar Ders gelince sende hadi durma bilgisayar oyna

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,029
1500 e alacağınız 2.el pc ebaya rahat girer.
Onun dışında tvbox bence mantıksız.
Pi4 incelemesi SDN de yapıldı oyun oynamayacaksan günlük işleri karşılıyor gibi.
Ama eba canlı ders uygulamasını göstermemişlerç

rover_xp

Profesör
Reaksiyon puanı
2,230
Raspberry al derim ebayada girersin canlı derse de. Sadece canlı derse girerken inceleden konsol kısmına kısa bir kod yazacaksın

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,970

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
Bir konunun yeteli olduğunu biliyorsundur artık değilmi?

Mert Şefik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,580
Mantıklı ama ebaya giremez ama dersler Zoom dan sa olur linux kurar,eba sadece win 10

ThunderBeast

Asistan
Reaksiyon puanı
343
eba canavarı.jpg

Hocam bakın bu EBA canavarı :)

Mert Şefik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,580