NİXARİAN60
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 18
Telefonun kamerası hiçbir şekilde masaya temas etmedi kılıf kamera etrafını korumasına rağmen kamera etrafı soyuldu aynı şeyi yaşayan var mı?
Zaten belli oluyor hiçbir şekilde darbe almadı.Zaten kılıfta dışarıya doğru çıkıntı var .Zaten soyulma gibi değil nokta noktaKullanmıyorum bahsettiğiniz telefonu fakat tahminimce sert bir cisim isabet etmiştir. Geçmiş olsun.![]()
Hocam nokta nokta soyulmaGarantiye yollamani tavsiye ederim.
Fotoğraf atmanız mümkün mü?
Hocam gördüğünüz gibi kılıf çentikli yere temas etmiyor.Umarım garanti kullanıcı hatası vermez.İlk başlarda olmaya başladı.Dün baktığımda daha fazla ilerlemiş.Eğer gördüğüm şeylerse bahsettiğiniz noktalar ne olduğunu anlayamadım. Garantiye yollamanız en iyisi olur eğer rahatsız oluyorsanız. Darbe almadığından eminsiniz çünkü. Daha önce hiç darbe almadan boyası soyulan telefon görmemiştim.
Fazla tozlanıyor tozlar yapamaz de mi?Eğer gördüğüm şeylerse bahsettiğiniz noktalar ne olduğunu anlayamadım. Garantiye yollamanız en iyisi olur eğer rahatsız oluyorsanız. Darbe almadığından eminsiniz çünkü. Daha önce hiç darbe almadan boyası soyulan telefon görmemiştim.
Bende 7+ vardı onda da bu tarz soyulmalar oluyordu.Bazen oluyor böyle.Üretim hatası bu bence. Ben bundan önce hiç böyle bir se2020 şikayeti görmemiştim. Kronik sorun değil de, üretim hatası olabilir. Ama bazı telefonlarda orjinal aksesuarlardan başka aksesuar kullanmayın cihazınıza zarar verebilir diye ifadeler kullanılıyor. Kılıf yapmış diyebilirler. Siz şansınızı deneyin garantide bence.
hahahah evet biz yavaştan ayrılalımKesinlikle garantiye götür, Apple Destek Servisin sistemi çok iyi çalışıyor bu konuda. Şansını kesinlikle dene, Apple'ın kendi sitesinden destek kısmına girip müşteri hizmetleriyle konuşmanı öneriyorum. Yakınımdan birisinin şarj adaptöründe sorun vardı, uzun bir süre geçmesine rağmen adaptörü yenilediler. Apple bu konuda gerçekten harika bir hizmet sunuyor. Apple fanboyluğumuzu da yaptığımıza göre buradan çekilebiliriz@ardabast61