GNU or NOT
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 995
Neyse canım sıkıldı bir Ay turu yapam.
Bundan öncede 2024,2045,2078,2100 dede çıkıyorduGTA 6 2123 Te çıkıyormuş(!)
Bizede uğra yeni ev aldımNeyse canım sıkıldı bir Ay turu yapam.
JüpiterGel kardeş pc'de 128k video izler cyberprunk 2177 oynarız
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kardeşim sen nerde yaşıyon marstamı aydamı
Oğlum oraya gidilmediki dahaJüpiter
Kardeşim niye öyle diyon 2121 yılındayız zaten2121’e kadar yaşarsak iyi
Ben 2020 de olduğum rüya gördüm doğru yaKardeşim niye öyle diyon 2121 yılındayız zaten
Neyse bi ara bana uğra cyberpunk girerizBen 2020 de olduğum rüya gördüm doğru ya
Cyberpunk mı kaldı gel GTA 7 girekNeyse bi ara bana uğra cyberpunk gireriz
Hangi ara çıktı yaCyberpunk mı kaldı gel GTA 7 girek
DünHangi ara çıktı ya
Sende rtx 38090 var galibaBeyler eve yerleştim yeni pcde 128k 240 fps cyberpunk 2177 oynuyorum
Aynen kardeşim pc bir efsaneSende rtx 38090 var galiba![]()
Telefonumda xiaomi mi 44t pro artık telefondan gta 5 oynatıyor eskiden mobil oyunlar baya kötüymüşSende rtx 38090 var galiba![]()
Önceden dedem pubg mobile oynuyormus bı baktim grafikler çöp dedim nasi oynuyorsunuz oynayamıyoruz dedi kmsksjsnsbebhAynen kardeşim pc bir efsane
Telefonumda xiaomi mi 44t pro artık telefondan gta 5 oynatıyor eskiden mobil oyunlar baya kötüymüş
Ohooooo gta 7 var gta 6mı kaldıAbi GTA 6 çıkmış gel oynayak 108 yıldır beklioduk Dedemin babasından beri Anlattılar çıkcak diye
+Yalandır Bırak gel Watch Dogs 70 oynayak ya!
Rockstarı Satın Almış CryTek.Ohooooo gta 7 var gta 6mı kaldı
GüzelmişRockstarı Satın Almış CryTek.
Abi GTA V mi kaldı? Geta XXXVIII çıktı bea.Eskiden insanlar 3GHz İşlemci kullanıyorlarmış vay be... Neyse ben gidip 3.2THz Bİlgisayarımda GTA V oynayayım...
Aynen yaÖnceden dedem pubg mobile oynuyormus bı baktim grafikler çöp dedim nasi oynuyorsunuz oynayamıyoruz dedi kmsksjsnsbebh
Dostum dünyamı kaldı artık ay ve marsa yerleştik2121 nefes almak artık paralı parayı veren nefesi kapar dolar 100 tl rtx 6090 çıktı gta 9 çıktı
uzaktan elektrik artık tüm evlerde küresel ısınmadan dolayı artık su bulmak çok zor.
dünyada düzen kalmadı salgın hastalıklar her yerde
yeni bir gezegen bulundu nasanın çalışmaları devam ediyor
az güzel düşünelim dimi iyinin kötüsü olsunAynen ya
Dostum dünyamı kaldı artık ay ve marsa yerleştik