Mikail_Ebrinç
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2,700
Siz forumda dolanın 2.ele verdiğim dedemden miras kalan marstaki arsayı satıyorum 

Olay nedir?Siz forumda dolanın 2.ele verdiğim dedemden miras kalan marstaki arsayı satıyorum![]()
2121 yılı hakkında mizajOlay nedir?
HeeeeBeyler SDN forumda bişi buldum bakın 2121 yılı demişler. şimdiler için ne düşünüyorlarmış acaba?
Mesaj otomatik birleştirildi:
2121 yılı hakkında mizaj
Dolar kaç TL Vr kullanımı yaygınlaştı mı? Ready Player One izlediysen Vr oyunu vardı tamamen gerçek gibi öyle birşey var mı?2121 yılında, ikinci Justinian hanedanı yeniden Roma İmparatorluğunu kuracakmış. Doğrumu bu bilgi? 2121 yılındanmışsın @Mikail_Ebrinç ? Sen gelmişken bir sorayım dedim. ?
Aynen nasıl yaşıyorlardıEskiden en güçlü işlemciler bile 8.0Ghz filandı insanlar onlarla nasıl yetiniyorlardı? Birde eskiden portal istasyonu yoktu adamlar nasıl bir kaç saatlik yolculuklara katlanabiliyorardı? Ve eskiden güneş sisteminin dahii dışına çıkamamıştık ve adamlar sadece Dünya gezegeni ile yetiniyorlardı inanabiliyor musun?
Hayırlı olsun bende PlayStation 12 buldum 35000$ alsammi yanında gta5 varBeyler bir tane ev buldum ay'da 1.7 milyon dolar 3 taksitle ödiycem çok iyi vallaha balkonu bile var oksijenli 60 metre kare nasa yapımı
35000 dolarmı onun yerine tesladan küçük bir hisse al o sana 70000 dolar olur tesla en değerli 3. ŞirketHayırlı olsun bende PlayStation 12 buldum 35000$ alsammi yanında gta5 var
Aklıma takıldı 10 gbps internet kullanıyorum ama yetmiyor eskiden 8 mbps kullanıyorlsrmış dedem diyo 1080 p video izliyorlarmış 8k bulanık geliyo bana şaşırıyorum valla35000 dolarmı onun yerine tesladan küçük bir hisse al o sana 70000 dolar olur tesla en değerli 3. Şirket
Aynen nasıl 720p falan izliyorlardı ben en az 16k o bile kötü bu arada benim internet 14 gbpsAklıma takıldı 10 gbps internet kullanıyorum ama yetmiyor eskiden 8 mbps kullanıyorlsrmış dedem diyo 1080 p video izliyorlarmış 8k bulanık geliyo bana şaşırıyorum valla
Benim PC min yenilenmesi lazım cyberpunk kasıyorAynen nasıl 720p falan izliyorlardı ben en az 16k o bile kötü bu arada benim internet 14 gbps![]()
bu devirde gbps'de mi kaldın? Biz çok tbps'ye geçtik ve artık 8K mı kaldı? Biz çoktan 128K'ya geçtik.Aklıma takıldı 10 gbps internet kullanıyorum ama yetmiyor eskiden 8 mbps kullanıyorlsrmış dedem diyo 1080 p video izliyorlarmış 8k bulanık geliyo bana şaşırıyorum valla