Emri
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 95
Arkadaşlar oturduğum koltuğun ayağına dokununca parmağına elektrik çarptı bu bilgisayar bileşenlerine zarar verebilir mi yakınlar birbirine
İnsanların sabrını zorlamayı çok seviyorsun galibaArkadaşlar oturduğum koltuğun ayağına dokununca parmağına elektrik çarptı bu bilgisayar bileşenlerine zarar verebilir mi yakınlar birbirine
benimde laptop'uma arabanın lastiğinden elektrik çarptı(!)Arkadaşlar oturduğum koltuğun ayağına dokununca parmağına elektrik çarptı bu bilgisayar bileşenlerine zarar verebilir mi yakınlar birbirine
Bir yerde görmüştüm statik elektrik ekran kartını da yakabiliyormuş ondan dolayı korktum oturduğum koltuğa elimi değince elektrik çarpıyor ve usb çıkarma sesi geliyorKoltuktan Bilgisayara neden çarpsın? Şöyle konular açmayın.
Bir yerde görmüştüm statik elektrik ekran kartını da yakabiliyormuş ondan dolayı korktum oturduğum koltuğa elimi değince elektrik çarpıyor ve usb çıkarma sesi geliyor
Bişey olmaz.Bir yerde görmüştüm statik elektrik ekran kartını da yakabiliyormuş ondan dolayı korktum oturduğum koltuğa elimi değince elektrik çarpıyor ve usb çıkarma sesi geliyor
Bişey olucağını düşündüğü için konu açmıyorki zaten, gereksizliğineBişey olmaz.
Hayal ettim de;Bir yerde görmüştüm statik elektrik ekran kartını da yakabiliyormuş ondan dolayı korktum oturduğum koltuğa elimi değince elektrik çarpıyor ve usb çıkarma sesi geliyor
Statik elektrik anakarta temas ettiği için gelmiş olamaz mı?Hayal ettim de;
Matsu, sakin bir şekilde oturuyordu. Bilgisayarında SDN'ye göz atarken, bir anda elini koltuğa attı. Elini elektrik çarpmıştı! Ve bilgisayarına takılı olmayan USB çıkmıştı! Matsu, gözlerine inanamıyordu.
Aldın ya cevabını, sus bence artık, bak işte cevabı:Statik elektrik anakarta temas ettiği için gelmiş olamaz mı?
Bişey olmaz.
Bozulmuştur bilgisayar. Hiç açma bence kesin bozulmuş. Açarsan önce koltuktan sonra da mouse dan sana elektrik çarpar. Fazla elektrik de telefonuna doğru gider onu da bozar. Sakın açma bilgisayarı. Statik elektrik teması anakarta virüs de bulaştırıyor.Statik elektrik anakarta temas ettiği için gelmiş olamaz mı?
EvetSenin PC'nin önündeki ahşapa abin vurmamışmıydı?
Konu konu değil ki, bu trole her hakaret bir sevaptırKardeşim bu olay bilgisayarın için çok tehlikeli, tüm parçaları tek tek servise gönder. Değiştirmelerini iste. Sistemin o an bozulmadığına dua et.
(!) Normalde ironi yapsam bile bu işareti koymam ama yanlış bilgi vermekten ceza almayalım şimdi![]()
Bu kadar takıntılıysan, pskiyatriste görünmeni tavsiye ederim.Teşekkürler, takıntılı olmak ban sebebi olacağını bilmiyordum..
Bozulmuştur bilgisayar. Hiç açma bence kesin bozulmuş. Açarsan önce koltuktan sonra da mouse dan sana elektrik çarpar. Fazla elektrik de telefonuna doğru gider onu da bozar. Sakın açma bilgisayarı. Statik elektrik teması anakarta virüs de bulaştırıyor.
Şunu da ekleyeyim elektrik çarparsa sende bir özellik oluşur her bilgisayarı ellediğinde senden ona elektrik akışı geçer ve anakart virüs kapıp bozulur. En iyisi bir gün boyunca çimende dur.
Kardeş bir de ekleyeyim aynı gün bilgisayarın önündeki ahşapa vurduktan sonra elektrik çarpması olursa çok kötü şeyler olabilir. Benim arkadaşıma aynısı olmuştu bilgisayarında özellik oluşmuştu. Açıldığı anda kayıtlı olduğu tüm sitelerden ban yemişti. Hatta eba hesabı bile banlanmıştı sonra yine hesap açtı.
Ama öğrenmedin de, değil mi, bu senin kaçıncı banın hala aklın başına gelmediTeşekkürler, takıntılı olmak ban sebebi olacağını bilmiyordum..
Evet,belki anlamamış olabilir bu tür hareketler sergileyeceğimiz yerde, arkadaşımıza yardım edebiliriz.Teşekkürler, takıntılı olmak ban sebebi olacağını bilmiyordum.. Alakasız görenler cevap vermeyebilir. Hakarete gerek yok.
Olmadı sanki...Kardeş bir de ekleyeyim aynı gün bilgisayarın önündeki ahşapa vurduktan sonra elektrik çarpması olursa çok kötü şeyler olabilir. Benim arkadaşıma aynısı olmuştu bilgisayarında özellik oluşmuştu. Açıldığı anda kayıtlı olduğu tüm sitelerden ban yemişti. Hatta eba hesabı bile banlanmıştı sonra yine hesap açtı.
Açma şöyle konular artık.Arkadaşlar oturduğum koltuğun ayağına dokununca parmağına elektrik çarptı bu bilgisayar bileşenlerine zarar verebilir mi yakınlar birbirine
Forumdan da ban yemişti onu unuttum.Olmadı sanki...