ByMoToRisT
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 181
Dualshock 3 pc oyunlarında is görür mü?
Kablosuz önerebileceğiniz modeller neler?
onunla oynaman için ya kabloyla yada bluetooth adaptorune ıhtıyacın var ve ayrıca bir yazılım yüklemelisin cogu oyun xbox kolu desteklıyor ben yazılım sayesınde ps 3 kolunu xbox olarak alıgılıyor ve kontrol etmene izin verıyor ben buradaki videoya bakarak yaptımDualshock 3 pc oyunlarında is görür mü?
Teşekkür ederim. Bluetooth konusunda sıkıntı yok laptop kullanıyorum.onunla oynaman için ya kabloyla yada bluetooth adaptorune ıhtıyacın var ve ayrıca bir yazılım yüklemelisin cogu oyun xbox kolu desteklıyor ben yazılım sayesınde ps 3 kolunu xbox olarak alıgılıyor ve kontrol etmene izin verıyor ben buradaki videoya bakarak yaptım
kabloyla oynıyayın benım tercıhım ben bluetooth olayını yapamadım ama eğer ps 3 kolunuz varsa ayrı bır kola para odemeyinizTeşekkür ederim. Bluetooth konusunda sıkıntı yok laptop kullanıyorum.
Hiçbir kolum yok. Ps3 kolu nispeten biraz daha ucuza buldum.kabloyla oynıyayın benım tercıhım ben bluetooth olayını yapamadım ama eğer ps 3 kolunuz varsa ayrı bır kola para odemeyiniz