Bir milletin "adına" koyma hikayesi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Samet UCA

Profesör
Reaksiyon puanı
2,926
Zamanında bu milletin ** koyacağız demiş olsada aldığı teşvikler ve her geçen gün ki yükselişiyle yeni bir uçak sipariş etmiş. Bize sözünün eri olan bu arkadaşa hayırlı olsun demek düşer.
Bazılarına da kendisine küfür edeni çaresizce savunmak düşer.

Ek olarak erdoğan şöyle bir açıklamada bulunmuştu

şimdi bildiğim kadarıyla uçağı üreten firmada fransız. Allah allah..

Yeni bir konu açmak yerine buraya yazayım. Dün samsunda bir vatandaş iş aş yazıp kendini astı. Bu dünya çok garib.

Son düzenleme:

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
Az kaldı Kemal Kılıçdaroğlunun geçen meclis konuşmasında bu konuyada değindi. Bu Cengiz İnşaat ve diğer 5 li çete diye tabir ettiği kişilerin mallarına el koyacakmış muhalefet :D Zorla kamulaştıracakmış.
Ne güzel olur yerli sermayeyi batırtıp devletide kamulaştırma adı altında borçlandırıp yabancı yatırımcıda korkutup kaçırmış oluruz ülkeden. Az kaldı sıkın dişinizi 2023'e ne kaldı şurada.

Bu arada TCK kaçıncı maddede yazıyordu bu ülkede Cengiz İnşaat gibileri Uçak alamaz diye ben bulamadım da ?

Son olarak FETO'nun çakma Tapeleri üstünden gene biraz ALGI döndürüyon sanki. O muhabbeti kaç kere açıkladı adam. Muhabbetin önünü kesmişler arkasını kesmişler İhalede ki rakiplerimi kast ettim benim 40-50 bin çalışanım var Türkiye'nin her yerinde iş yapıyorum milletime neden küfür edeyim diyor adam. Bu tapeleri muhalefet mecliste dinletmişti. Sonra mahkeme kararı ile çoğu Fake ve üstünde oynanmış çıkmadı mı ?

Bu ülkede yatırıma ve sermayeye karşıysanız söyleyin bilelim.

Son düzenleme:
Reaksiyon puanı
10,315
Sevgili Samet, bu bana biraz zorlama bir ajitasyon gibi geldi. Bildiğim kadarıyla o şahıs millete değil, ihalede bazı düzenbazlıklar yaptığına inandığı kişilere küfrettiğini, kendi milletime küfredecek kadar aptal mıyım diye de konuştuğunu hatırlıyorum. Bunu yukarıda Özkan da link vermiş.

Helikopter alımıyla da Cumhurbaşkanını itham etmen ayrı bir garabet.

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
Erdoğanın boykot çağrısından sonra CHP'ye yakın bir isim böyle bir şey yapsa AKP hayranlarını düşünemiyorum. :D

Anında terörist vatan haini ilan edilirdi :D

Küresel düzende şahıslar üstünden boykot olmaz zaten. Yapacaksa DEVLET DİREK BOYKOT ediyoz der bir yazı çıkarı bütün malların ithalatını ihracatını keser. Öbür türlü boykot mu olur saçma sapan işler. Artık neredeyse her ürün global oldu ucundan köşesinden Fransaya Amerika'ya Almanya'ya dokunuyordur hangi birini almayacan. Saçmalıyorsunuz resmen.

Not: Ben birazzat terör örgütleri ile bağlantısı çıkmayan kimseye terorist demem. Bu ağır bir ithamdır öyle saçma sapan söylenmez. Üstüne Vatan hainide ağır bir laftır. Çoluk çocuk gibi herkese söylenemez. Kullandığınız lafların ağırlını bilerek yazın lütfen.

Birde yok çaldı çırptı haram para ile aldı diyen varsada muhalefetten KANITLAYACAK. Öyle boş laflar üstüne olmuyor bu işler.

Samet UCA

Profesör
Reaksiyon puanı
2,926
Sevgili Samet, bu bana biraz zorlama bir ajitasyon gibi geldi. Bildiğim kadarıyla o şahıs millete değil, ihalede bazı düzenbazlıklar yaptığına inandığı kişilere küfrettiğini, kendi milletime küfredecek kadar aptal mıyım diye de konuştuğunu hatırlıyorum. Bunu yukarıda Özkan da link vermiş.

Helikopter alımıyla da Cumhurbaşkanını itham etmen ayrı bir garabet.
Abi merhaba. Cumhurbaşkanı fransız ürünlerini boykot edin derken fransız bir markaya para kazandıran adam CB ye yakın bir isim? Neden bunu örnek göstermek kötü ve yersiz olsun. Ama sen öyle diyorsan saygı duyarım. Senin görüşlerin benim için önemlidir. Her zaman konularıma yapıcı eleştiride bulunduğun için teşekkür ederim. Saygılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...