Millenicom veya Netspeed kullanan veya bilgisi olan var mı

benefe

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,677
Şuanda kullanmakta olduğum İnternet Türk Telekom
16mbps e kadar fakat max 12-13 gördüm
Upload 1 fakat sabit her zaman 0.6
Bende başta Kablonete geçmek istedim fakat altyapı olmadığını öğrendim şimdi diğer arayışlara girdim superonline a baktım oda birazcık pahalı geldi verdiği internete göre
Millenicom altyapı sorgulattım ”Fiber 35 Kampanyası” geçmeye karar verdim fakat şikayetvar tarzı sitelerdede okuduğum yorumlara göre genellikle müşteri hizmetlerinin kötü olduğunu ve internet desteği iyi olmadığı söylendi siz millenicom u önerir misiniz bir bilginiz var mı sizce geçmeli miyim
Fiber 35 Kampanyası detayları
35 e kadar down
6 a kadar up

Son düzenleyen moderatör:

xdal

Asistan
Reaksiyon puanı
78
kelimesi kelimesine aynı durumdan müzdaribim o yüzden up

benefe

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,677
Binanızda fiber varmı?
altyapı sorgulattığımda 80mbps kadar alabiliyormuşum fiberde 100 den sonra olduğu için fiberim yok sanıyorum millenicom veya netspeed düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

kelimesi kelimesine aynı durumdan müzdaribim o yüzden up
net speed veya millenicom a geçmeyi düşünüyorum sen ne düşünüyorsun

Son düzenleme:

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
altyapı sorgulattığımda 80mbps kadar alabiliyormuşum fiberde 100 den sonra olduğu için fiberim yok sanıyorum millenicom veya netspeed düşünüyorum

Fiber yoksa o söylediğiniz fiber 35 kampanyasından faydalanamazsınız.

benefe

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,677
Altyapı kötüyse telekomda da yaşarsın.
dediğim gibi altyapım 80 e kadar karşılıyor yani vdsl ama ben adsl kullanıyorum türk telekomda devam etmek istedim ama vdsl olarak uygun bir paket bulamadım netspeed ve millenicomda türk telekom altyapısını kullandığını öğrendim ve aradığım fiyatlardaki ve internet hızındaki şeyleri onlarda buldum fakat kararsız kaldım ama bir şekilde şuan kullandığım paketten kurtulmam lazım 13 down 0,6 up nedir yahu !!

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
dediğim gibi altyapım 80 e kadar karşılıyor yani vdsl ama ben adsl kullanıyorum türk telekomda devam etmek istedim ama vdsl olarak uygun bir paket bulamadım netspeed ve millenicomda türk telekom altyapısını kullandığını öğrendim ve aradığım fiyatlardaki ve internet hızındaki şeyleri onlarda buldum fakat kararsız kaldım ama bir şekilde şuan kullandığım paketten kurtulmam lazım 13 down 0,6 up nedir yahu !!
Alt yapının iyi olmasından kastım 80 desteklemesi değil, sıkça kopma bağlantı sorunları falan yaşıyor musunuz diye, geçin Netspeed millenicom dan kopma vs yaşamıyorsanız.

benefe

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,677
Alt yapının iyi olmasından kastım 80 desteklemesi değil, sıkça kopma bağlantı sorunları falan yaşıyor musunuz diye, geçin Netspeed millenicom dan kopma vs yaşamıyorsanız.
yok yaşamıyorum allaha şükür ping de iyi valorant oynuyorum veya csgo ping bi anda fırlıyor internetten kaynaklı

ghost_of_sparta

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
2,799
Kardeşim Millenicom kullanıyorum. Memnunum. Ama altyapıdan altyapıya değişir. Mesela saha dolabına uzaksan, altyapın FTTB, FTTH değilse belki sorun yaşayabilirsin. Altyapın gerçek fiber mi VDSL mi? Sorun yaşamazsan öyle gider ama sorun yaşadığında büyük ihtimalle iptal ettireceksin. Bence denemeye değer. Eğer Millenicom'a geçersen 8AC9D517 kodu ile 1 ay bedava kullanabilirsin :)

Bu arada ADSL den VDSL e geçeceksen geçiş süreci biraz uzun olabilir çünkü yeni kurulum yapılacak.

2020-12-11 12_16_14-Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test.png

benefe

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,677
Kardeşim Millenicom kullanıyorum. Memnunum. Ama altyapıdan altyapıya değişir. Mesela saha dolabına uzaksan, altyapın FTTB, FTTH değilse belki sorun yaşayabilirsin. Altyapın gerçek fiber mi VDSL mi? Sorun yaşamazsan öyle gider ama sorun yaşadığında büyük ihtimalle iptal ettireceksin. Bence denemeye değer. Eğer Millenicom'a geçersen 8AC9D517 kodu ile 1 ay bedava kullanabilirsin :)

Bu arada ADSL den VDSL e geçeceksen geçiş süreci biraz uzun olabilir çünkü yeni kurulum yapılacak.
altyapımda fiber yok vdsl var saha dolabına mesafem 114 metre şuan adsl kullanıyorum peki müşteri hizmetleri nasıl ve oyunlarda ping sorunu yaşıyor musun bide hangi paketi kullanıyorsun

ghost_of_sparta

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
2,799
altyapımda fiber yok vdsl var saha dolabına mesafem 114 metre şuan adsl kullanıyorum peki müşteri hizmetleri nasıl ve oyunlarda ping sorunu yaşıyor musun bide hangi paketi kullanıyorsun
Fiber 100 kullanıyorum. Benim de altyapım FTTB/VDSL. Oyun oynamıyorum ama arada CS sunucularına, Valve sunucularına Command Prompt'dan ping atıyorum. 50 ms civarı oluyor. Benim saha dolabına uzaklığım 3mt.

benefe

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,677
Fiber 100 kullanıyorum. Benim de altyapım FTTB/VDSL. Oyun oynamıyorum ama arada CS sunucularına, Valve sunucularına Command Prompt'dan ping atıyorum. 50 ms civarı oluyor. Benim saha dolabına uzaklığım 3mt.
FTTB, FTTH hangisi olduğunu nasıl öğrenebilirim

ghost_of_sparta

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
2,799
Müşteri hizmetlerinden bir şey bekleme derim. Hele ki sen ADSL den VDSL e geçeceksin. Bence geçiş süreci biraz sancılı olabilir.

ghost_of_sparta

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
2,799
FTTB, FTTH hangisi olduğunu nasıl öğrenebilirim
FTTH: Eve kadar fiber yani gerçek fiber cam eve geliyor. FTTB: Binaya kadar fiber yani binaya kadar fiber gelir oradan eve ya bakır kabloyla ya da CAT6 kablo ile internet gelir. FTTC: Saha dolabına kadar fiber yani saha dolabında fiber sonlanır senin uzaklığından örnek verecek olursak 114 metre bakır kabloyla gelir.

benefe

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,677
FTTH: Eve kadar fiber yani gerçek fiber cam eve geliyor. FTTB: Binaya kadar fiber yani binaya kadar fiber gelir oradan eve ya bakır kabloyla ya da CAT6 kablo ile internet gelir. FTTC: Saha dolabına kadar fiber yani saha dolabında fiber sonlanır senin uzaklığından örnek verecek olursak 114 metre bakır kabloyla gelir.
anladım teşekkür ederim sence millencom mu netspeed mi sen millenicom müşterisin fakat ben adsl den vdsl geçicem hangisine geçsem kararsız kaldım

ghost_of_sparta

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
2,799
anladım teşekkür ederim sence millencom mu netspeed mi sen millenicom müşterisin fakat ben adsl den vdsl geçicem hangisine geçsem kararsız kaldım
Bence Turk Telekom'dan veya Superonline'dan düşün derim. Çünkü kurulum yapılması gerekecek büyük ihtimalle (Millenicom kurulum için para alıyor) ve seni biraz bekletecekler. Benim internetim kurulumsuzdu benim VDSL kurulu idi çünkü.

cuma namazına gidicem birazdan geldikten sonra atsam sorun olur mu
?

xdal

Asistan
Reaksiyon puanı
78

Ben de millenicom düşünüyorum