Superonline Beni Kandırdı mı?

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,029
Bir süredir internet kesintilerinden muzdaribim. Bu nedenle Turkcell altyapısına geçersem düzelir diye düşünüyorum. Çünkü modemde sıkıntı yok. Türknet kabloları kontrol etti sıkıntı yokmuş. Altyapıda sıkıntı var muhtemelen.
Ben de Superonline'ı aradım. Altyapı sorgulayıp bana 16 mpbs 99TL 24 ay taahhütlü ve tablet hediyeli dedi. Modem parası düşme yokmuş modem bedavaymış. Dedim ki 35 veya 24 mpbs ne kadar? 35 mbps 120TL. 16 mpbs olan da KABLONET altyapısındanmış ve müşteri hizmetlerinin dediğine göre fiber kabloymuş ve 16 mpbs VDSL de 24 e tekabül ediyormuş. Siz ne diyorsunuz bu işe doğru mu söylüyorlar? Ben açıkçası çok inanmadım.

barislakers

Asistan
Reaksiyon puanı
79
Bizim ev ttnet 16mbps 82 tl idi bin pişmanım. Taahütüm bitsin Kablonette yüz güldüren tarife var 100mbps(19.00-00.00 arası 50mbps)+ televizyon 100tl onu yaptıracam hemen. Kabloneti arayıp altyapın olup olmadığını öğren binanın varsa yaptır derim dostum.

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
16 mbps nasıl 24e eşit? Klasik satış temsilcisi prim almak için öyle söylemiş olabilir. Madem kablonet altyapınız var sizin yerinizde olsam hiçbir issnin ağız kokusunu çekmem kablonet geçerim direk.

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,029
16 mbps nasıl 24e eşit? Klasik satış temsilcisi prim almak için öyle söylemiş olabilir. Madem kablonet altyapınız var sizin yerinizde olsam hiçbir issnin ağız kokusunu çekmem kablonet geçerim direk.
Kablolardanmış güya. Kablonete bakıyorum. Başka ne önerirsiniz iss olarak ?⁴
Bizim ev ttnet 16mbps 82 tl idi bin pişmanım. Taahütüm bitsin Kablonette yüz güldüren tarife var 100mbps(19.00-00.00 arası 50mbps)+ televizyon 100tl onu yaptıracam hemen. Kabloneti arayıp altyapın olup olmadığını öğren binanın varsa yaptır derim dostum.
Öğreniyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama sitede altyapı sorgulayamıyorum. İlçeleri göstermiyor.

Çok saçma değil mi? Tekirdağ, Konya, Yozgat, Zonguldak'da altyapı var ama İstanbul'da yok görünüyor.

Son düzenleme:

barislakers

Asistan
Reaksiyon puanı
79
Kablolardanmış güya. Kablonete bakıyorum. Başka ne önerirsiniz iss olarak ?⁴

Öğreniyorum.

Ama sitede altyapı sorgulayamıyorum. İlçeleri göstermiyor.

Çok saçma değil mi? Tekirdağ, Konya, Yozgat, Zonguldak'da altyapı var ama İstanbul'da yok görünüyor.
Yarın ararsan öğrenebilirsin. Telefondan bilgi al ben iki yoldanda almıştım