Batu Kaya
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 108
3060Tİ'ın şuanda yanıp ana kartımı hiç etme ihtimali varmı ? sizce alınırmı
Isınması hakkında kullanmadım kelimeyi .d?Almadan ekran kartının ısındığını nerden biliyorsunuz?
Onu anladım da ısındığını nerde gördüğünüzü anlamadım?Isınması hakkında kullanmadım kelimeyi .d?
Her ekran kartı yanabilir.3060Tİ'ın şuanda yanıp ana kartımı hiç etme ihtimali varmı ? sizce alınırmı
Her ekran kartının yanma ihtimali var sadece 3060Tİ'ın değil.Şimdi dostlar bir duyum aldım Eğer ekran kartım yanarsa diğer bileşenlere sekebiliceğini duydum bunun gerçek olup olmadığını merak ediyorum 3060Tİ dediğimiz kart ucuz değil ve yanında ki bileşenlerde bir hayli pahalı olduğu için bi sıkıntı çıkarırmı merak ediyorum 3060Tİ yerine başka bir kart öneriniz varmıdır merak ediyorum internette kullanıcı yorumu hiç bulamıyorum 3060Tİ ile alakalı o yüzden pek bilgim olmadığı için buraya gelip sizden yardım diliyorum.
Hangi yıldan geldiniz hocam siz sanki hiç duyulmadık bir marka birden gelip Nvidia ve AMD'yi geçen kartları 500tl ye veriyor da güvenmiyorsunuz yani Nvidia kaç yıllık marka hatta markayı geç nerde görülmüş kartların alev alıp yandığı.Şimdi dostlar bir duyum aldım Eğer ekran kartım yanarsa diğer bileşenlere sekebiliceğini duydum bunun gerçek olup olmadığını merak ediyorum 3060Tİ dediğimiz kart ucuz değil ve yanında ki bileşenlerde bir hayli pahalı olduğu için bi sıkıntı çıkarırmı merak ediyorum 3060Tİ yerine başka bir kart öneriniz varmıdır merak ediyorum internette kullanıcı yorumu hiç bulamıyorum 3060Tİ ile alakalı o yüzden pek bilgim olmadığı için buraya gelip sizden yardım diliyorum.
Tabi dostum bilgisiz bir insan ile dalga geçmek seni yüceltiyor ise bu konuda bir yorum yapmıycağım. Bu senin kişiliğini yansıtıyor sonuçta. Ben burada birşeyler öğrenmek için varım, tabi seni bilemem. <3Almayın bence durduk yere alev topuna dönüp kasayı bile hiç edebilir sonuçta lpg ile çalışıyor.
Evet haklısın bu şekilde söylediğin doğru geliyor ama bana sorarsan anlatım biçimin aşağılayıcı yardımın için teşşekürler.Hangi yıldan geldiniz hocam siz sanki hiç duyulmadık bir marka birden gelip Nvidia ve AMD'yi geçen kartları 500tl ye veriyor da güvenmiyorsunuz yani Nvidia kaç yıllık marka hatta markayı geç görülmüş kartın alev aldığı.
Neden gülüyor? İnsan üzülür.
Gayet iyi LKŞMQEELKNMREWQLŞKM
rx590Şimdi dostlar bir duyum aldım Eğer ekran kartım yanarsa diğer bileşenlere sekebiliceğini duydum bunun gerçek olup olmadığını merak ediyorum 3060Tİ dediğimiz kart ucuz değil ve yanında ki bileşenlerde bir hayli pahalı olduğu için bi sıkıntı çıkarırmı merak ediyorum 3060Tİ yerine başka bir kart öneriniz varmıdır merak ediyorum internette kullanıcı yorumu hiç bulamıyorum 3060Tİ ile alakalı o yüzden pek bilgim olmadığı için buraya gelip sizden yardım diliyorum.
3060ti kısa devre yapsa bile psu kaliteli ise sadece o gider ...
600w Yeterli olcağını sanmıyorum aynı modelin 750w olanını almayı düşünüyordum güzel denk geldi XD