Note 8 pro alınır mı?

Bartu_24

Asistan
Reaksiyon puanı
29
Arkadaslar birkac soru soracagim note 8 pro alinirmi ? Mtk islemci ısınır diyolar doğrumu ?
8 pro kısa ömürlü mü ? Nekadar dayanır?
Bu 4 soruyu cevaplarsaniz sevinirim yakinda telefon alacağım da.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Arkadaslar birkac soru soracagim note 8 pro alinirmi ? Mtk islemci ısınır diyolar doğrumu ?
8 pro kısa ömürlü mü ? Nekadar dayanır?
Bu 4 soruyu cevaplarsaniz sevinirim yakinda telefon alacağım da.
Redmi note 8 Pro 1,5 yaşında.Alsan seni götüreceği maksimum 2 yıl (ondan bile şüpheliyim). İşlemci konusunda bir kesim çok ısındığını söylüyor,bir kesim de sorunsuz olduğunu söylüyor.Kullanmadığım için bir şey diyemiyorum.Senin yerinde olsam Realme 7 alırdım.

alpotter

Profesör
Reaksiyon puanı
4,115
Alınabilir ama Redmi Note 8 Pro neredeyse 1.5 yıllık. Bu fiyatlarda bir üst model olan Redmi Note 9 Pro'yu ve Realme 7'yi düşünebilirsiniz.
Ekleme: Mediatek Helio G90T sorunlu bir işlemci değil.

Son düzenleme:

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,766
1- Alınabilir, fiyatına göre iyi bir cihaz.
2- G90T sorun çıkaran bir işlemci değil, yine de kesin ısınmaz diyemeyiz ama kronik bir sorunu yok.
3- 1,5 yaşına giren bir cihaz yani çok uzun bir kullanım beklemeyin derim.
4- 2 yıl götürür diye düşünüyorum.

Ama isterseniz bir bütçe belirtin belki daha iyi cihazlar önerebiliriz.

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Alınır alınmasına fakat o fiyatlara daha güncel cihazlara bakmanızı öneririm.

S

SDN Anonim 645270

SDN Okuru
Onun yerine Realme 7 öneririm. 64GB SD kart ekleyip rahat rahat kullanırsın. Halihazırda detaylı konusunu açmıştım:

YusufAcarVR

Asistan
Reaksiyon puanı
36
Redmi note 8 Pro 1,5 yaşında.Alsan seni götüreceği maksimum 2 yıl (ondan bile şüpheliyim). İşlemci konusunda bir kesim çok ısındığını söylüyor,bir kesim de sorunsuz olduğunu söylüyor.Kullanmadığım için bir şey diyemiyorum.Senin yerinde olsam Realme 7 alırdım.
neye göre ısınmasına mı gerçekten abarttığınız gibi deil pubg oynuorum akıcı artı aşırı fazla ısınmıyo yani bu telefonun ömrü var
Mesaj otomatik birleştirildi:

1 yıldan fazladır kullanıyorum, güzel bir cihaz fakat bu saatten sonra alınmaz. Realme 7 ya da Poco X3'e bakabilirsiniz.
ve bu arada çok haklısın

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
neye göre ısınmasına mı gerçekten abarttığınız gibi deil pubg oynuorum akıcı artı aşırı fazla ısınmıyo yani bu telefonun ömrü var

ve bu arada çok haklısın
Bu forumda defalarca yazdım.Xiaominin yazılımı sorunlu.Xiaomi uzun vadede güven veren bir marka değil.İşlemcide kesin bir şey söylemedim ama arayüz olsun,yazılım olsun Xiaomi bana göre android tarafında en kötü marka.

YusufAcarVR

Asistan
Reaksiyon puanı
36
Bu forumda defalarca yazdım.Xiaominin yazılımı sorunlu.Xiaomi uzun vadede güven veren bir marka değil.İşlemcide kesin bir şey söylemedim ama arayüz olsun,yazılım olsun Xiaomi bana göre android tarafında en kötü marka.
yakında düzeltebilirler xiaomi fanboyu deilim ama android 11 de duzeltebilirler telefonları ve arayüzleri bence düzelticekler

Bartu_24

Asistan
Reaksiyon puanı
29
1- Alınabilir, fiyatına göre iyi bir cihaz.
2- G90T sorun çıkaran bir işlemci değil, yine de kesin ısınmaz diyemeyiz ama kronik bir sorunu yok.
3- 1,5 yaşına giren bir cihaz yani çok uzun bir kullanım beklemeyin derim.
4- 2 yıl götürür diye düşünüyorum.

Ama isterseniz bir bütçe belirtin belki daha iyi cihazlar önerebiliriz.
3000 tl bütcem var cihaz önerebilirmisiniz? Ayrıca zaman ayırıp yazdığınız için teşekkürler.

Realme güven verici bir marka mı? Yani oppo realme 7 uzun vadede iş görürmü? Cevaplarsaniz sevinirim. Ayrica zaman ayirip yazdiginiz icin tesekkurler

Onun yerine Realme 7 öneririm. 64GB SD kart ekleyip rahat rahat kullanırsın. Halihazırda detaylı konusunu açmıştım:

Öyle yapacağım. Realme 7 3000 t bandında en güncel ve en iyi donanımli cihaz şu an. Onu almayi dusunuyorum teşekkürler

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
3000 tl bütcem var cihaz önerebilirmisiniz? Ayrıca zaman ayırıp yazdığınız için teşekkürler.

Realme güven verici bir marka mı? Yani oppo realme 7 uzun vadede iş görürmü? Cevaplarsaniz sevinirim. Ayrica zaman ayirip yazdiginiz icin tesekkurler

Öyle yapacağım. Realme 7 3000 t bandında en güncel ve en iyi donanımli cihaz şu an. Onu almayi dusunuyorum teşekkürler
Realme 7 video performansı dışında her konuda seni memnun edecek bir cihaz.Bir videoda seni memnun etmeyebilir.

Nebulas7234

Asistan
Reaksiyon puanı
251
Aynı fiyat civarında daha iyi telefonlar vardır mutlaka sana göre

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,766
Rica ederim. O fiyatlarda Realme 7 bulunuyor. Gerçekten fiyatının hakkını veriyor. İçiniz de rahat olsun güvenilir bir firmadır. Realme kullanan arkadaşlar var isterseniz onlardan da fikir alabilirsiniz.