furkan1080p
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 53
2400 tlye 128 gb lık note 8 pro buldum sizce alınır mı ? yaklaşık 2 3 sene kullanmak istiyorum ve şarjı iyi gitsin yeter önerilerinizi bekliyorum.
önermem ısınma sorunları o telefonda ısınırsa hem batarya yer hem performans azalır 2.el olarak başka telefonlara bakmanı öneririm mesela mi 9t pro2400 tlye 128 gb lık note 8 pro buldum sizce alınır mı ? yaklaşık 2 3 sene kullanmak istiyorum ve şarjı iyi gitsin yeter önerilerinizi bekliyorum.
Güvenilir bir yer o konuda problemim yok cihaz kötüyse almayayım diye soruyorum2400tl ye alacağın telefona güvenme ama onun dışında alınır
Hocam aynı işlemci realme 6 da kullanılıyor orada problem yokken xiaomi tarafında nasıl bir sıkıntı var acaba ?önermem ısınma sorunları o telefonda ısınırsa hem batarya yer hem performans azalır 2.el olarak başka telefonlara bakmanı öneririm mesela mi 9t pro
He ikinci el miymişönermem ısınma sorunları o telefonda ısınırsa hem batarya yer hem performans azalır 2.el olarak başka telefonlara bakmanı öneririm mesela mi 9t pro
yaklaşık 3000 tl bütçem var çok az aşabilirim bana tavsiyeniz nedir kamera ve işlemci iyi istiyorumönermem ısınma sorunları o telefonda ısınırsa hem batarya yer hem performans azalır 2.el olarak başka telefonlara bakmanı öneririm mesela mi 9t pro
poco x3 var kamera işlemci olark iyi model 3145 tl ama değer o fiyatayaklaşık 3000 tl bütçem var çok az aşabilirim bana tavsiyeniz nedir kamera ve işlemci iyi istiyorum
64 gb ama 128 olsa iyiydi o 3300 küsürdü sizce değer mi tamamen poco için ?poco x3 var kamera işlemci olark iyi model 3145 tl ama değer o fiyata
bence değer hatta paran yeterse x3 pro al performasn olarak çok iyi tel ama x3 nfc de iyi teldir üzmez şahsen bende alacağım yurtdışı olarak ta bakabilirsin 2500tl satılıyor64 gb ama 128 olsa iyiydi o 3300 küsürdü sizce değer mi tamamen poco için ?