Bildiğiniz Deep Freeze kaldırma yöntemleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Reflex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Reflex

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar bilenler deep freeze kaldırma yöntemlerini paylaşabilir mi? Mesela benim pcde saatin yanında simge gözükmüyo nasıl kaldırabilirim bilen varsa paylaşabilirmi? bir çok forumda deep freeze mağduru çok olduğu için bu konuyu açtım şimdiden saolun...

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
deep freeze yi normalde shift+ctrl+alt+F6 ile açıyoruz

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Deep Unfreezer kullan. Programı çalıştır. Boot Thawed seçeneğini işaretle, bilgisayarı yeniden başlat. Bu işlemden sonra DeepFreeze pasif kalacaktır.

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Üstad bence DeepUnfreezer programı ile kaldır yada ctrl+alt+shift+F6 ile pasif hale getir yeniden başlatınca tekrar saatin yanına geliyorsa çalıştırdan msconfig den programın başlangıçta gelmesini kaldırırsan gözün görmezse için rahat olur en azından =))

RosenRood65

Doçent
Reaksiyon puanı
0
6.3 lerde işe yaramıyor.

arkadasların dedigi gibi anlatırım bende verilerini ayrı bi hdd e yedekle format at tekrar verilerini formattan sonra kendi pc'ne at.Deep Freeze yi tekrar kurmak istiyorsan başka sürümünü kur.Hepsi topu topu 1 saatini ya alır ya almaz.

Reflex

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar unfreezer programı işe yaramıyor+ctrl olayıda işe yaramıyor lütfen yardım...

vacip42

Profesör
Reaksiyon puanı
0
setupu çalıştırıp unnstal et

şimdi aklıma geldi pasif yapmadan kaldıramazsın :S

Serkannd

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Unlocker'i Kur Deepfraze'ye ait ne kadar dosya varsa sil kurtul :D

RosenRood65

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar lütfen yardım edin ya çünkü deep freeze programı yüklü bi pcye format atmak hardiske %10 zarar veriyormuş.

kardes ben pc aldımdan beri format atıyorum 3 sene oldu :)) Hdd Canavar gibi.
Adam gibi bilen birine attır korkuyorsan.

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
arkadaşım sana son çare olarak format kalıyo neden dersen deep freeze programını hiç bi şekilde göremiyosan (hani küçük penceresi varya)

ama format attıktan sonra mutlaka sitemin mutlaka IMAJINI al yoksa her seferinde format zarar verir ;)

not : yuh be %10 degildir o, ben çok attım o kurulu iken

VE Bİ YOL DAHA
cd den çalışan bi pardus ile hdd yi açıp programın program files teki dosyasını silebilirsin

fomerfaruk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
güvenli modda açıp sonrada program filesdan deepfreeze klasörünü silmeyi denedin mi?

Reflex

Profesör
Reaksiyon puanı
1
arkadaşım sana son çare olarak format kalıyo neden dersen deep freeze programını hiç bi şekilde göremiyosan (hani küçük penceresi varya)

ama format attıktan sonra mutlaka sitemin mutlaka IMAJINI al yoksa her seferinde format zarar verir ;)

not : yuh be %10 degildir o, ben çok attım o kurulu iken

VE Bİ YOL DAHA
cd den çalışan bi pardus ile hdd yi açıp programın program files teki dosyasını silebilirsin

tamam deniycem ama sana birşey sormak istiyorum sistemin imajını derken ?

adem54

Doçent
Reaksiyon puanı
0
ya bu program nasıl kaldırılır diye konu açılıyorsa bu programa para vererek insanlar neden yükler :D

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Bencede sistem yedeğini al ghost ile en iyisi bence deepfreeze ile uğraşılmaz her seferinde bir program yüklediğinde pasif edip tekrar active hale getirmek sıkıcı olur bence..

Reflex

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bencede sistem yedeğini al ghost ile en iyisi bence deepfreeze ile uğraşılmaz her seferinde bir program yüklediğinde pasif edip tekrar active hale getirmek sıkıcı olur bence..

ghost yapabilecegim bi program verebilir msiniz?

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Ben Ghost2003 ü kullanıyorum. Netten Ghost2003 sistem yedekleme programı diye aratırsanız bulursunuz eminim...

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Kim diyor onu ya saçmalamışlar kardeş... 10 kere format atsan hdd yi mi çöpe atacaksın.. Bence yanlış bilgi....

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
deep freeze yüklü pcye diyorum(deep freeze etkin iken)...

bir tane değil isterse bin tane deepfreze etkin olsun sonuş değişmez

deepfreeze' hdd fiziksel bir etkisi yoktur mp3 dosyanda duran müzikten bir farkı yoktur hdd sadece bir veri olarak yer kaplar

Reflex

Profesör
Reaksiyon puanı
1
bir tane değil isterse bin tane deepfreze etkin olsun sonuş değişmez

deepfreeze' hdd fiziksel bir etkisi yoktur mp3 dosyanda duran müzikten bir farkı yoktur hdd sadece bir veri olarak yer kaplar

peki nasıl silebiliriz şu müzikten farkı olmayan dosyayı :)