- Reaksiyon puanı
- 24
Öncelikle iyi akşamlar max 8k ya kasa monitör kulaklık klavye ve mouse lazım önerilerinizi beklerim(8k üstü veremem)
e yani??itopya
Dostum adam sistem tavsiyesi istemiş sen direk niye itopya yazıyorsun?itopya
Sistem tavsiyesi istiyor site tavsiyesi değil.itopya
dimiDostum adam sistem tavsiyesi istemiş sen direk niye itopya yazıyorsun?![]()
eywDeluxe 5T11-RX6000 - Game Garaj
Deluxe 5T11-6650XT Oyuncu Bilgisayarı Intel işlemcili yeni nesil ekran kartı içeren Deluxe 5T11-6650XT oyuncu bilgisayarı şimdi en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle şimdi GameGaraj'da !www.gamegaraj.com
![]()
Rampage RM-344 23.8" 1 MS 144 Hz (HDMI+Display+Analog) FreeSync Full HD Monitör Fiyatları ve Özellikleri
Rampage RM-344 23.8www.n11.com
![]()
Kablolu Kulak Üstü Kulaklık Modelleri ve Fiyatları - n11
Kablolu Kulaküstü Kulaklık ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Kablolu Kulaküstü Kulaklık çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
bu arada daha önce pollygod diye bir marka görmedim sence güzel ve iyi bir markamıdır?Deluxe 5T11-RX6000 - Game Garaj
Deluxe 5T11-6650XT Oyuncu Bilgisayarı Intel işlemcili yeni nesil ekran kartı içeren Deluxe 5T11-6650XT oyuncu bilgisayarı şimdi en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle şimdi GameGaraj'da !www.gamegaraj.com
![]()
Rampage RM-344 23.8" 1 MS 144 Hz (HDMI+Display+Analog) FreeSync Full HD Monitör Fiyatları ve Özellikleri
Rampage RM-344 23.8www.n11.com
![]()
Kablolu Kulak Üstü Kulaklık Modelleri ve Fiyatları - n11
Kablolu Kulaküstü Kulaklık ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Kablolu Kulaküstü Kulaklık çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Değiştirilebilir.dimi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu arada daha önce pollygod diye bir marka görmedim sence güzel ve iyi bir markamıdır?
okDeğiştirilebilir.