iphone 11 whatsap mesaj yazarken yukarı kayıyor

anldbn

Asistan
Reaksiyon puanı
107
whatsapta mesaj yazarken veya biriyle konuşurken sohbet yukarı kayıyor bir miktar bu sizdede meydana geliyormu ? veya çözümü nedir? İos sürüm 14.2

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,030
whatsapta mesaj yazarken veya biriyle konuşurken sohbet yukarı kayıyor bir miktar bu sizdede meydana geliyormu ? veya çözümü nedir? İos sürüm 14.2
Deniyorum.
Hâlâ telefonu değiştirmemeniz şaşırtıcı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayır bende bir sorun yok.

anldbn

Asistan
Reaksiyon puanı
107
Deniyorum.
Hâlâ telefonu değiştirmemeniz şaşırtıcı.

Hayır bende bir sorun yok.
telefonu değiştirdim s20 ultra aldım telefon kardeşime verdim o dedi zaten hep olmuyor arada yukarı atıyor biraz mesaj yazarken

anldbn

Asistan
Reaksiyon puanı
107
son resimli mesajın olduğu kısıma gidiyor yukarı kayıp anlamadım kanka ya

yok yanlışlıkla değil
Büyük ihtimalle yanlışlıkla parmağı değiyor ekrana.

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Yazılımsal olabilir belki, sıfırlama yada yeni güncelleme ile çözülür.

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,030
çözdüm yukardaki saate basınca yukarı atıyor :D UMUT RİCA ETSEM Bİ DENERMİSİN ÇOCUK UFAK ANLATAMIYORUM BOZUK DEĞİL DİYE
Demiştim. Dostum yine denedim senin için ağabeyin doğru söylüyor bir sorun yok zaten kullandığın cihaz epey güçlü. O nedenle bir korkun olmasın.

anldbn

Asistan
Reaksiyon puanı
107
Demiştim. Dostum yine denedim senin için ağabeyin doğru söylüyor bir sorun yok zaten kullandığın cihaz epey güçlü. O nedenle bir korkun olmasın.
uğraştıgımız şeye bak :D saol kardeşim <3

anldbn

Asistan
Reaksiyon puanı
107
Rica ederim ikna oldu mu?
aynen se 2020 de var yedek kaldırmıştım açtım ondada gösterdim :D

S20 ultradan memnun musun? Özellikle batarya performansından.Merak ediyorum sadece.İyi forumlar.
benim sorunum ekrandanmış kanka birde alıştığım için şu an dün aldım dünden beri kurcalıyorum gece şarja takmıştım oyun falanda oynadım %32 şu an 1 gündür kurcalıyorum

benim sorunum ekrandanmış kanka birde alıştığım için şu an dün aldım dünden beri kurcalıyorum gece şarja takmıştım oyun falanda oynadım %32 şu an 1 gündür kurcalıyorum
ayrıca hayatımda böyle canlı ekran görmedim bir telefonda ısınma donma yok akıyo renkler canlı tek kötü yanı iphone 11 de resimler çok canlıydı biraz renkler açık gibi karşılaştırdım ama kalitede sorun yok cayır cayır

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299

ayrıca hayatımda böyle canlı ekran görmedim bir telefonda ısınma donma yok akıyo renkler canlı tek kötü yanı iphone 11 de resimler çok canlıydı biraz renkler açık gibi karşılaştırdım ama kalitede sorun yok cayır cayır
S20 ultra işlemciyi bir kenara koyarsak aslında güzel cihaz ama işlemci (Exynos 990) den dolayı ben dahil birçok insan acaba diyoruz.Umarım uzun yıllar sorunsuz kullanırsın.

anldbn

Asistan
Reaksiyon puanı
107
S20 ultra işlemciyi bir kenara koyarsak aslında güzel cihaz ama işlemci (Exynos 990) den dolayı ben dahil birçok insan acaba diyoruz.Umarım uzun yıllar sorunsuz kullanırsın.
benim işim gereği yeteceğini düşünüyorum zaten şirket bizlere her yıl 1 adet telefon alma limiti koyuyor 5000 tl ücret veriyor iphone 11 almıştım onu kardeşime verdim kardeşimde se 2020 vardı onu 1 ay oldu alalı satıcam geri bedava gelmiş oluyor bakalım. benim için ekranı önemli birde seriliği oyun falan oynamam inş güzel saglıklı günlerde kullanırız. teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.