anldbn
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 107
whatsapta mesaj yazarken veya biriyle konuşurken sohbet yukarı kayıyor bir miktar bu sizdede meydana geliyormu ? veya çözümü nedir? İos sürüm 14.2
Deniyorum.whatsapta mesaj yazarken veya biriyle konuşurken sohbet yukarı kayıyor bir miktar bu sizdede meydana geliyormu ? veya çözümü nedir? İos sürüm 14.2
telefonu değiştirdim s20 ultra aldım telefon kardeşime verdim o dedi zaten hep olmuyor arada yukarı atıyor biraz mesaj yazarkenDeniyorum.
Hâlâ telefonu değiştirmemeniz şaşırtıcı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayır bende bir sorun yok.
Hayırlı olsun öncelikle.telefonu değiştirdim s20 ultra aldım telefon kardeşime verdim o dedi zaten hep olmuyor arada yukarı atıyor biraz mesaj yazarken
teşekkurler bakalım nasıl olcakHayırlı olsun öncelikle.
Bende öyle bir sorun yok.
Büyük ihtimalle yanlışlıkla parmağı değiyor ekrana.teşekkurler bakalım nasıl olcak
Büyük ihtimalle yanlışlıkla parmağı değiyor ekrana.
telefonu ben 1 defa sıfırladım 1 defa fabrika ayarlarına cevirmiştimYazılımsal olabilir belki, sıfırlama yada yeni güncelleme ile çözülür.
DFU modla itunes üzerinden sıfırladınız mı?telefonu ben 1 defa sıfırladım 1 defa fabrika ayarlarına cevirmiştim
Büyük ihtimalle yanlışlıkla parmağı değiyor ekrana.
Demiştim. Dostum yine denedim senin için ağabeyin doğru söylüyor bir sorun yok zaten kullandığın cihaz epey güçlü. O nedenle bir korkun olmasın.çözdüm yukardaki saate basınca yukarı atıyorUMUT RİCA ETSEM Bİ DENERMİSİN ÇOCUK UFAK ANLATAMIYORUM BOZUK DEĞİL DİYE
uğraştıgımız şeye bakDemiştim. Dostum yine denedim senin için ağabeyin doğru söylüyor bir sorun yok zaten kullandığın cihaz epey güçlü. O nedenle bir korkun olmasın.
Hayırlı olsun.telefonu değiştirdim s20 ultra aldım telefon kardeşime verdim o dedi zaten hep olmuyor arada yukarı atıyor biraz mesaj yazarken
teşekkurler hocam sizlerin daha iyiler daha güzelleri olsunHayırlı olsun.
S20 ultradan memnun musun? Özellikle batarya performansından.Merak ediyorum sadece.İyi forumlar.teşekkurler hocam sizlerin daha iyiler daha güzelleri olsun
Rica ederim ikna oldu mu?uğraştıgımız şeye baksaol kardeşim <3
aynen se 2020 de var yedek kaldırmıştım açtım ondada gösterdimRica ederim ikna oldu mu?
benim sorunum ekrandanmış kanka birde alıştığım için şu an dün aldım dünden beri kurcalıyorum gece şarja takmıştım oyun falanda oynadım %32 şu an 1 gündür kurcalıyorumS20 ultradan memnun musun? Özellikle batarya performansından.Merak ediyorum sadece.İyi forumlar.
ayrıca hayatımda böyle canlı ekran görmedim bir telefonda ısınma donma yok akıyo renkler canlı tek kötü yanı iphone 11 de resimler çok canlıydı biraz renkler açık gibi karşılaştırdım ama kalitede sorun yok cayır cayıraynen se 2020 de var yedek kaldırmıştım açtım ondada gösterdim
benim sorunum ekrandanmış kanka birde alıştığım için şu an dün aldım dünden beri kurcalıyorum gece şarja takmıştım oyun falanda oynadım %32 şu an 1 gündür kurcalıyorum
S20 ultra işlemciyi bir kenara koyarsak aslında güzel cihaz ama işlemci (Exynos 990) den dolayı ben dahil birçok insan acaba diyoruz.Umarım uzun yıllar sorunsuz kullanırsın.aynen se 2020 de var yedek kaldırmıştım açtım ondada gösterdim
benim sorunum ekrandanmış kanka birde alıştığım için şu an dün aldım dünden beri kurcalıyorum gece şarja takmıştım oyun falanda oynadım %32 şu an 1 gündür kurcalıyorum
ayrıca hayatımda böyle canlı ekran görmedim bir telefonda ısınma donma yok akıyo renkler canlı tek kötü yanı iphone 11 de resimler çok canlıydı biraz renkler açık gibi karşılaştırdım ama kalitede sorun yok cayır cayır
benim işim gereği yeteceğini düşünüyorum zaten şirket bizlere her yıl 1 adet telefon alma limiti koyuyor 5000 tl ücret veriyor iphone 11 almıştım onu kardeşime verdim kardeşimde se 2020 vardı onu 1 ay oldu alalı satıcam geri bedava gelmiş oluyor bakalım. benim için ekranı önemli birde seriliği oyun falan oynamam inş güzel saglıklı günlerde kullanırız. teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.S20 ultra işlemciyi bir kenara koyarsak aslında güzel cihaz ama işlemci (Exynos 990) den dolayı ben dahil birçok insan acaba diyoruz.Umarım uzun yıllar sorunsuz kullanırsın.