Bilgisayarda anormal FPS değerleri

Bu konuyu okuyanlar

BarışAhmet

Öğrenci
Katılım
13 Eylül 2018
Mesajlar
48
Reaksiyon puanı
6
Puanları
8
Yaş
24
Hocalarım çok basit şekilde açıklıyorum. Bilgisayarımı bir açıyorum oyunlardan normal FPS alıyorum. Başka bir açışımda düşük FPS alıyorum. Düşük FPS aldığım zamanlarda bilgisayarı yeniden başlatma bazen çözüm oluyor. Bazen yeniden başlattıktan sonra ikinci kez yeniden başlatıyorum sorunum ancak çözülüyor. aynı zamanda bu FPS düşük olduğu zamanlarda bütün programlarda bir gecikme de hissedebiliyorum. Sizce neden olabilir virüs olma ihtimali yok sürekli format atıyorum çünkü.
 

BarışAhmet

Öğrenci
Katılım
13 Eylül 2018
Mesajlar
48
Reaksiyon puanı
6
Puanları
8
Yaş
24
Sistem özellikleriniz nedir?
i5 4210u
840m 2gb
8gb 1600mhz ram
1 TB SSHD
Win 10 2H20

Son Windows sürümünü kullanıyorum ve orijinal. Ayrıca bu sorun son formattan sonra başlamadı hep vardı (ben düzenli olarak format atarım da).
Hiç FPS Booster gibi uygulama kullandınız mı?

Asla kullanmadım kullanmam. Zaten olması gerektiği FPS'yi verdiğinde FPS konusunda bir problem yaşamıyorum, bana yetiyor. İşte bunun için bazen defalarca kapatıp açmak ve dakikalarca beklemek zoruma gidiyor. Yani donanımlarını da mı bir sorun var diye düşünüyorum bazen. Ama bilgisayar doğru şekilde FPS verdiği zaman iyi değerler görüyorum. Ayrıca açılış hızı da yavaş değil ortalama 25-30 sn içinde açılıyor.
 
Üst