[Anket] - TTNetmuzik.com mu? Korsan MP3 mü?

TTnetmuzik.com, uygun fiyata yasal MP3 verirse, yine korsan MP3'ü tercih eder misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    437

Yataghan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
MP3'e para vermem. Korsana devam.

Kriptograf

Profesör
Reaksiyon puanı
0
mp3'ün korsandan farklı bir sistemi var. Mp3 korsan değildir kanımca. İnternet ortamında o kadar şarkının tanıtımı ve bilinirliği artıyor mp3ler sayesinde. Sanatçıların zaten asıl kazanç kaynakları olan "ekstra" lara çağrılma olasılıkları mp3 sayesinde daha çok artıyor. Bence mantıklı düşünüp mp3 ün daha faydalı hale getirilmesi gerekiyor. TTnette anlamayacak galiba ülkede yüzlerce beleş mp3 yüklenebilirken neden senin paralı hizmetini kullanalım?
Reklam firmaları da anlamayacak herhalde hala şunu şunu yap istediğin kadar mp3 indir. Lan ben zaten hiç bir şey yapmadan mp3 indirebiliyorum ki neden kontor,para,zaman vs.. harcayayım. Bunlar düşünüp eğer vazgeçirmeye niyetleri varsa bile daha "mantıklı" yollar üretmeliler. Eğer illaha ki parayla satacaz diyorlarsa internet ve sanal ortam ile ilgili kanunları tekrar inceler ve uygulamada daha düzenli ve tutarlı bir politika yürütürler. Ama biz emeklemeden depar atmaya çalışıyoruz. Olmaz böyle olmamalı en azından...

m_tetik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hayatımda 3 tane orjinal albüm CD aldım onlarda Sagopa Kajmer'in başkada sanatçının almadım almamda :D

UgurABA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
15
Arşivleri çok kötü=] korsana devam..Albüm ihtiyacı olana yardımcı olabilirim.

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
Fiyatı uygun olursa korsan almazdım.

yugoer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu drm oldukça istesemde müzik satın alamam. çünkü alsamda dinyemem. oyunlar hariç her işimi linux'te görüyorum. şu oyun denilen illet olmasada şu windows yazan partitiona formatı çaksam. eğer müziğide windowsta dinle derseniz imkansız derim. çünkü ben zaten oyun dışındaki işlerimi linuxte görüyorum ve bunu yaparken müzik dinliyorum. bu drm'de çok gerizekalıca bir sistem. korsan mp3'ü istediğin kadar dinleyebiliyorsun kopyalayabiliyorsun. drm'li wma'yı ise ne kopyalayabiliyorsun ne sınırından fazla dinleyebiliyorsun nede bir mp3 çalarda dinleyebiliyorsunuz. yani kısaca PARANLA REZİL OLUYORSUN. şu ttnet önce 1 mbit denilen soytarılığa son versin. 1 mbit hızı yurtdışında online olarak oynadığım kime söylesem bir tarafıyla gülüyor.

hakan21

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben de nedi diye para verim.indiriyom zaten programlardan ne gerek var sanki

vacip42

Profesör
Reaksiyon puanı
0
ttnet in sitesinde bi defa müzik indiröiştim sadece mediaplayerle çalıyor enfazla 3 defa kopyalanıyor bi sürü tefarruat :D

tsewen

Doçent
Reaksiyon puanı
1
ttnet müzik hiçbirşeye yaramaz bürokrasileri o kadar kalabalık ki kafayı yedirirler

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Para yoksa yasal mp3 de yok.

zafercem

Asistan
Reaksiyon puanı
1
"free youtube to mp3 converter" bundan şaşmayın.youtube videolarını mp3 şeklinde kaydediyor.google'dan araştırabilrsiniz.onu da beğenmedinizse limewire gibi programlar var.yani telekoma para vermek enayilik.zaten bizi kazıklıyorlar.

thepisode

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
vaLa önce TTnet attığı kazıkLarı ödesin. miLLeti kandırmaktan başka bir amacLarı yoktur bence korsan oLduğunuda düşünmüyorum bence gayet yasaL...

Sametgnc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
TTNET Müzik bence çok güzel ama indirdiğimiz şarkıların sahibi değiliz, 30 gün TTNET'e giriş yapmazsan şarkılar çalmıyo o yüzden kötü

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Diyelim ki, evinizi (ev basmak zor) veya iş yerinizi BSA veya MÜYAP bastı ve zilyon tane MP3 ile yakalandınız. Bunları nasıl edindiniz derlerse, cevap olarak da TTNet üyesiyim ordan aldım derseniz ne yapacaklar acaba?

orjinal aldım mp3 e çevirdim bunu 3 albüm için yapmıştım her seferinde cd mi takıcem ulen (:

malatya

Profesör
Reaksiyon puanı
6
bu memlekette en son yapacagımız şey yasal seyler almak yada yapmak..kaset olmuş 10 ytl kim para verir..paylaşıma devam..:F

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
MP3'e para vermem. Korsana devam..:D

Aykft

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
alıcaksana powerclub tan al ttnet ten alma ;

gkhnksgl

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Çok mu güzel hizmet veriyor bizede birde bedava müzik varken para vereceğiz:wassat:

Korsana devam edeceğim :happy:

umutsenmut

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Allah belasını versin ttnet in indirdim ttmüzikten wma formatlı müzik. pc ye format attım müzikler açılmadı neymiş tekrar lisanslayacakmışım.

kaberdey

Profesör
Reaksiyon puanı
87
Çarşı TTNEte karşı
kahrolsun TTNet

nsgnc

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Allah belasını versin ttnet in indirdim ttmüzikten wma formatlı müzik. pc ye format attım müzikler açılmadı neymiş tekrar lisanslayacakmışım.

Ttnet müzüğe tekrar giriş yaparsan oluyordu diye biliyorum. Format atınca olur mu bilemiyorum?
---------------------------

TTnet müzik wma formatından başka format sunmuyor. Ben linux kullandığım için ttnetmuzik yalan oluyor.

asirock

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Benim bilgisayarımda bile TTnet ten dahafazla müzik vardır.
TTnet Müzikde;
Pink Floyd,B.B.King,Kramp,The doors,Bulutsuzluk Özlemi,Mavi sakal,Pentgram,Jimi Handrix John Lee hooker,İron Maiden gibi sanatçıların müzikleri varmıymış Yok.
Bende amtör olarak müzisyenim ve müziğin ticaret olmasınada tamamen karşıyım.
Ama bu son dönemler Last.fm sayesinde pek fazla bir şey indirmiyorum.

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
TTnete para vereceğeme manganınkileri internetten yüklerim(yasal olanı tabi:))

Rena

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Orjinal müziğe para verip Türkiye de ki cahil sanatçı oranını arttırmaktansa, kişiye göre muamele yaparım. Ama daha çok korsan müzik olduğundan, korsan bana daha yakın geliyor.

crewd0x

Profesör
Reaksiyon puanı
27
MP3'e para vermem. Korsana devam.

BaRY

Profesör
Reaksiyon puanı
12
benim indirdiğim mp3ler zaten Türkiyede albümü bulunmayan, TTnet'in de satmadığı mp3 ler, satarsa belki düşünürüm :)